Awe den hiç ses yok bu ay. Ne mail gönderdiler nede birşey. Çıkma talebinde bulunarak: düzenli ödeme yapmıyorsunuz çıkmak istiyorum yazmıştım. Cevap olarak: siz zaten ödeme listesindesiniz neden çıkmak istiyorsunuz cevabı aldım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abi bi 20 sinde bi 25 inde çak yeter boşver formu
Awe den hiç ses yok bu ay. Ne mail gönderdiler nede birşey. Çıkma talebinde bulunarak: düzenli ödeme yapmıyorsunuz çıkmak istiyorum yazmıştım. Cevap olarak: siz zaten ödeme listesindesiniz neden çıkmak istiyorsunuz cevabı aldım.
EmekThoR en çok senin ödemeni merak ediyorum alıcakmısın acaba.İnşallah alırsın kardeşim partnerlikte bu kadar büyük ödeme yapılıyormu çok merak ediyorum.
---------- Mesaj saat 23:18:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:42 civarında gönderildi. ----------
Daha ne istiyorsunki adamlar ödeme yapacağız demişler![]()
çıkmak istediğiniz kanal kaç aylıktı ve awe ye kaç aydır bağlıydı. çıkmak için hangi yöntemi uyguladınız?
EmekThoR en çok senin ödemeni merak ediyorum alıcakmısın acaba.İnşallah alırsın kardeşim partnerlikte bu kadar büyük ödeme yapılıyormu çok merak ediyorum.
---------- Mesaj saat 23:18:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:42 civarında gönderildi. ----------
Daha ne istiyorsunki adamlar ödeme yapacağız demişler![]()
Odeme formu cokda onemli degil bu kadar dert etme ustad.Bana hic bir zaman odeme formu geldigini bilmem odeme aldigim halde.insallah bu ay odemeleri zamaninda yaparlar herkesin.Bu kanallarına ödeme formu gelen var mı. Varsa kaç kişi var.
Odeme formu cokda onemli degil bu kadar dert etme ustad.Bana hic bir zaman odeme formu geldigini bilmem odeme aldigim halde.insallah bu ay odemeleri zamaninda yaparlar herkesin.
Konuyu belirtirseniz bakabilirim ustad bir cok yazilan sorulan sey var hangisidir bilemedim.@Muslera06 hocam 2 sayfa geride 1 durumum vardı okonudaki görüşlerin neler![]()
serkan abi bunların normal ödeme tarihleri ne zaman![]()
31 aralıkta kapanan kanalım için gönderdim geçenlerde bir umut bekliyorum15 kasım 25 kasım arası geliri 60 dolar dı.İşin garibi kanala en son 25 kasımda girmiştim o tarihten sonra kanala giremedim spama düştü sanırım
35-40 günde ne kazandı hiçbir fikrim yok ..Ama izlenim olarak kanalı disaridan takip ettim.
1 aralık 31 aralık tarihleri arasında 250 k izlenim oldu kanalda.Çok büyük ihtimal ödeme eşigini geçmiştir.Hergün kontrol ettim videolarda sürekli reklam çıkıyordu ..
Boyle bir durumla karşılaşan varsa cevaplarını bekliyorum![]()
Odeme formu cokda onemli degil bu kadar dert etme ustad.Bana hic bir zaman odeme formu geldigini bilmem odeme aldigim halde.insallah bu ay odemeleri zamaninda yaparlar herkesin.
"Çok büyük ihtimal ödeme eşigini geçmiştir" diye belirtmissin.Yani emin degilsin ve bizde emin olamayiz.Yuksek izlenim almasi demek odeme esigini gecti anl*****da gelmez yani.Odeme talebi yaparsin gelirse gecmistir gelmesse yapacak birsey yok ustad.![]()
"Çok büyük ihtimal ödeme eşigini geçmiştir" diye belirtmissin.Yani emin degilsin ve bizde emin olamayiz.Yuksek izlenim almasi demek odeme esigini gecti anl*****da gelmez yani.Odeme talebi yaparsin gelirse gecmistir gelmesse yapacak birsey yok ustad.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.