valla awede bir kanal var 2 ihtar oldu para kazanma gitmedi ama kazançlar gözükmüyor kesin üzerine yatacaklar paranın bu konuda bilgisi olan var mı 100 doların biraz üzerinde bir kazanç mevcuttu en son
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kazançları gözükmeyen ayrıca atılıp geri alınan kanalıma ödeme aldım 1 hafta önce.Ama 145 doları geçmiştimvalla awede bir kanal var 2 ihtar oldu para kazanma gitmedi ama kazançlar gözükmüyor kesin üzerine yatacaklar paranın bu konuda bilgisi olan var mı 100 doların biraz üzerinde bir kazanç mevcuttu en son
Kazançları gözükmeyen ayrıca atılıp geri alınan kanalıma ödeme aldım 1 hafta önce.Ama 145 doları geçmiştim
Umut var yani?
Hiç güven vermiyor bu awe,rpm günü gününe öder ama partner kanal almak çok zor onlardan.
İnanırmısın awe den geç de olsa kesinlikle ödeme alıyorum.Hiç ödeme yapmaz dediğim kanallarıma ödemeleri yaptılar.Rpm,Zoomin,Machinimia gibi networkler tabiki daha iyidir ama awe de hiç yoktan iyidir bence![]()
Kazançları gözükmeyen ayrıca atılıp geri alınan kanalıma ödeme aldım 1 hafta önce.Ama 145 doları geçmiştim
Saatleri 4:30 a kurun bu gece bir ödeme daha yapılır İNŞALLAH .![]()
yapmayın abi yaa kalbim çıkıyordu :d
senin yazdığını görünce dedim ki aldı mı acaba 22000$ 'ı diye![]()
arkadaşlar ben aweyle irtibata geçtim ödemleri yapacaklarını ay sonuna kadar sarkabileceğini belirtmişlerdir.ayrıca ben kanalımında url sini verdim bu kanalın kaç $ var diye onu dahi sölediler....
YANİ : ÖDEMELER AY SONUNA SARKMIŞTIR
eğerki ödeme yaparlarsa sana güzel bi kıyak yapacam eranetwork olarak istersen beyto33![]()
değerlendirmeye alindiniz![]()
ay sonu alamazsam sana fena şeyler yaparım ama onu söyleyeyim riske girmek istermisin![]()
ödeme yaparlarsada % 20 sini alırım sen kabulmusunmalum bi 10 K vardır % 20 si 2 K bana yeter
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.