Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

arkadaşlar ben aweyle irtibata geçtim ödemleri yapacaklarını ay sonuna kadar sarkabileceğini belirtmişlerdir.ayrıca ben kanalımında url sini verdim bu kanalın kaç $ var diye onu dahi sölediler....

YANİ : ÖDEMELER AY SONUNA SARKMIŞTIR

Üstad benim kanalın adresini versem pm'den, uygun olduğunda bir sorarmısın kanalın durumunu, kanalım telifsiz ve para kazanması kapalı, hemde kasım ayı ödenmedi, aralık zaten yok.

İrtibata geçme şansın varmı ne kadar var ve neden para kazanması kapanmış detayları alma şansın varmı ödenicekmi ödenmeyecekmi, çok rica ediyorum hocam?

Üstad ayrıca iletişime geçtiğin telefon numarası nedir ?

şimdi kontrol ettim 2 gün önce kanalı ağdan çıkarıp tekrar bağlamışlar kazançlar gözükmüyor şuan

Awe bir kanalımı tekrar bağlamış,youtube da hesabı fesh etmiş bugün.Vay arkadaş parasını alsak bari. :D

benim içerde iyi para olan para kazanması giden 2 telifli kanalıda atmışlar partnerden hayırlısı inş bugun öderler..

edit: Siteden login olup istatistikler gözüküyor ancak kanalda awe yazısı gitmiş

100/20 ne be iwocan yardım etti ondan bot alıp dağıtacam sanada belki bi adsense alırız olmamı :D

çok pintisin be hacı :D:D:D

---------- Mesaj saat 06:21:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:19:45 civarında gönderildi. ----------

s.a hocam doğrudan irtibat kurabileçegimiz mail adresleri falan varmı ?

arkadaşlar bu işi yapıyorsanız bu kada rbasit soruları burdan sormayın lütfen googleye yassan direk sana linki çıkarır

yani bu işi öğrenin neyi nasıl arıcaksınız nereye ne sorcaksınız yanlış anlamayın beni öğrenin diye diyorum...bu defalık

AWE İLETİŞİM SAYFASI : https://awesomenesstv.zendesk.com/anonymous_requests/new

çok pintisin be hacı :D:D:D

---------- Mesaj saat 06:21:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:19:45 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bu işi yapıyorsanız bu kada rbasit soruları burdan sormayın lütfen googleye yassan direk sana linki çıkarır

yani bu işi öğrenin neyi nasıl arıcaksınız nereye ne sorcaksınız yanlış anlamayın beni öğrenin diye diyorum...bu defalık

AWE İLETİŞİM SAYFASI : https://awesomenesstv.zendesk.com/anonymous_requests/new
hocam haklısın ancak benim aradıgım bu degil dogrudan birisiyle muhattap olacagım birisi her mesai saatınde başka başka kişilerle degil skype veye mail adresi olmasıydı neyse genede çok saolun

hocam haklısın ancak benim aradıgım bu degil dogrudan birisiyle muhattap olacagım birisi her mesai saatınde başka başka kişilerle degil skype veye mail adresi olmasıydı neyse genede çok saolun

burdan yazınca temsilci sana buraya yazdığın maile dönüş yapıyor sonra o maili silmiyon sürekli yanıtlaşarak konuşuyon adamla ama ilk buaraya yazki bi temsilci sana dönsün

burdan yazınca temsilci sana buraya yazdığın maile dönüş yapıyor sonra o maili silmiyon sürekli yanıtlaşarak konuşuyon adamla ama ilk buaraya yazki bi temsilci sana dönsün

ah bide dönseler:(kesinlikle 1.5 aydır hiçbir şekilde cevap yok açtığım ticketlara.

ah bide dönseler:(kesinlikle 1.5 aydır hiçbir şekilde cevap yok açtığım ticketlara.

hocam ozman siz ticket atmaısnı bilmiorsunuz....mutlka aresmi bi dille yazın bana 24 saatte döndüler

not :şimdi de lütfen bi ticket yaz demeyin :)

Arkadaşlar mrb, tertemiz kanalıma ödeme alamadım ilk ödemem olacaktı awe den, şimdi login oldum bilgilere bir bakayım diye paypal emailimi yanlış yazıdıgımı farkettim, düzelttim, bu sebeplemi alamadım ödemeyi, bi dahaki ay gelirmi?

Arkadaşlar mrb, tertemiz kanalıma ödeme alamadım ilk ödemem olacaktı awe den, şimdi login oldum bilgilere bir bakayım diye paypal emailimi yanlış yazıdıgımı farkettim, düzelttim, bu sebeplemi alamadım ödemeyi, bi dahaki ay gelirmi?

Bu durumu ticket açarak veya mail gönderek bildir, önümüzdeki ödemeleri bekleyeceksin mecburen.Gelip gelmeyeceği awenin keyfine kalıyor genelde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri