- Web sitesi
- hdmoviesvision.com
değerlendirmeye alindiniz![]()
s.a hocam doğrudan irtibat kurabileçegimiz mail adresleri falan varmı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
değerlendirmeye alindiniz![]()
arkadaşlar ben aweyle irtibata geçtim ödemleri yapacaklarını ay sonuna kadar sarkabileceğini belirtmişlerdir.ayrıca ben kanalımında url sini verdim bu kanalın kaç $ var diye onu dahi sölediler....
YANİ : ÖDEMELER AY SONUNA SARKMIŞTIR
Ocak ödemeleri daha yapılmadıki zaten. Aralığı soruyorsan film kanalıma ödeme aldım.Film kanalı olupda ocak ayı ödemesi alan oldumu arkadaşlar?
Kanalmı gitti hesapmı. Bir de limiti geçtiysen ödeme alırsınAwe bir kanalımı tekrar bağlamış,youtube da hesabı fesh etmiş bugün.Vay arkadaş parasını alsak bari.![]()
Kanalmı gitti hesapmı. Bir de limiti geçtiysen ödeme alırsın![]()
100/20 ne be iwocan yardım etti ondan bot alıp dağıtacam sanada belki bi adsense alırız olmamı![]()
s.a hocam doğrudan irtibat kurabileçegimiz mail adresleri falan varmı ?
hocam haklısın ancak benim aradıgım bu degil dogrudan birisiyle muhattap olacagım birisi her mesai saatınde başka başka kişilerle degil skype veye mail adresi olmasıydı neyse genede çok saolunçok pintisin be hacı
---------- Mesaj saat 06:21:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:19:45 civarında gönderildi. ----------
arkadaşlar bu işi yapıyorsanız bu kada rbasit soruları burdan sormayın lütfen googleye yassan direk sana linki çıkarır
yani bu işi öğrenin neyi nasıl arıcaksınız nereye ne sorcaksınız yanlış anlamayın beni öğrenin diye diyorum...bu defalık
AWE İLETİŞİM SAYFASI : https://awesomenesstv.zendesk.com/anonymous_requests/new
hocam haklısın ancak benim aradıgım bu degil dogrudan birisiyle muhattap olacagım birisi her mesai saatınde başka başka kişilerle degil skype veye mail adresi olmasıydı neyse genede çok saolun
burdan yazınca temsilci sana buraya yazdığın maile dönüş yapıyor sonra o maili silmiyon sürekli yanıtlaşarak konuşuyon adamla ama ilk buaraya yazki bi temsilci sana dönsün
ah bide dönselerkesinlikle 1.5 aydır hiçbir şekilde cevap yok açtığım ticketlara.
hocam ozman siz ticket atmaısnı bilmiorsunuz....mutlka aresmi bi dille yazın bana 24 saatte döndüler
not :şimdi de lütfen bi ticket yaz demeyin![]()
hocam ozman siz ticket atmaısnı bilmiorsunuz....mutlka aresmi bi dille yazın bana 24 saatte döndüler
not :şimdi de lütfen bi ticket yaz demeyin![]()
Arkadaşlar mrb, tertemiz kanalıma ödeme alamadım ilk ödemem olacaktı awe den, şimdi login oldum bilgilere bir bakayım diye paypal emailimi yanlış yazıdıgımı farkettim, düzelttim, bu sebeplemi alamadım ödemeyi, bi dahaki ay gelirmi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.