Bu ayın parasını bu ay alabilirmiyim yoksa diğer ay mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu durumu ticket açarak veya mail gönderek bildir, önümüzdeki ödemeleri bekleyeceksin mecburen.Gelip gelmeyeceği awenin keyfine kalıyor genelde.
martda alırsınız
Tsk hocam, Tickt acmayi bilmiyorum, mail adresi verebilir misin, ve ingilizcemi yazacagim. Yazmasam ne olur, odemicek halleri yok herhalde..
Kardeşim buradan https://awesomenesstv.zendesk.com/anonymous_requests/new
Ticket atabilirsin, ingilizce yazıcaksın.
2 aydır bu ödeme konusunu konuşuyoruz, çoğunluk ödeme aldı az bi kısım bende dahil sebepsiz yere ödeme alamadık.Yani bu partnerden herşeyi bekle.
senin problem neydi hocam telif mi kanal kapanması mı
Kardeşim buradan https://awesomenesstv.zendesk.com/anonymous_requests/new
Ticket atabilirsin, ingilizce yazıcaksın.
2 aydır bu ödeme konusunu konuşuyoruz, çoğunluk ödeme aldı az bi kısım bende dahil sebepsiz yere ödeme alamadık.Yani bu partnerden herşeyi bekle.
örnek yazı var mı?
İngilizcem iyi değildir ama iş görür böyle yazabilirsin;
Hello,
When will you make payment to me?
I did not get money yet for "November,December"
I have not copyright strikes, or community guideline violations.
My Paypal Name:
Channel Name:
Mail(dashboard):
Paypal:
Channel Link:
I am waiting your answer,
Have a nice day
İlgili yerleri doldur, "November,December" yazan yer Kasım Aralık bildiğin gibi kendine göre doldurursun.
Ne zaman ödeme yapacaksınız, hala kasım aralık için ödeme almadım , telif veya topluluk şeysi yok gibisinden yazdım.
Altada Paypal adresin, kanal adın, mail (awedeki kayıtlı) Paypal adresin ve kanal linkini verki bunları tekrar tekrar sormasınlar.
500 kere mailleştiğimden hepsini bir arada veriyorum artık soru sormasınlar diye.
bende 2 telif var..Sen hangi ayın parasını alamadın telifsiz kanalada mı ödeme yapmıyorlar?
Topluluk uyarısı alıp awe den para çekebilen var mı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.