Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

Bu ayın parasını bu ay alabilirmiyim yoksa diğer ay mı ?

Bu durumu ticket açarak veya mail gönderek bildir, önümüzdeki ödemeleri bekleyeceksin mecburen.Gelip gelmeyeceği awenin keyfine kalıyor genelde.

Tsk hocam, Tickt acmayi bilmiyorum, mail adresi verebilir misin, ve ingilizcemi yazacagim. Yazmasam ne olur, odemicek halleri yok herhalde..

senin problem neydi hocam telif mi kanal kapanması mı

1 telif gelmişti sonra kalktı, yani kanalım tertemiz awede ilk bunu bahane etti, sonra dedim telif falan yok tertemiz kanal, para kazanmasını uçurdu, kanaldan kesti bağladı, 2-3 hafta önce googledan paranızı alıcaz bu hafta diye cevap verdi, ödücez dediler, yaklaşık 1,5 aydır bu şekilde oyalıyorlar düşün yani Kasım kazancını alamadım millet Aralığı aldı.Benim gibi düşük veya yüksek mebla bekleyende arkadaşlar var tertemiz telifsiz kanallarına ödeme alamadılar.
Yani kanalım açık , telifsiz, ve para kazanması kapalı , ne ödeme yapıyorlar ne bişey söylüyorlar.

örnek yazı var mı?

İngilizcem iyi değildir ama iş görür böyle yazabilirsin;

Hello,
When will you make payment to me?
I did not get money yet for "November,December"
I have not copyright strikes, or community guideline violations.

My Paypal Name:
Channel Name:
Mail(dashboard):
Paypal:

Channel Link:

I am waiting your answer,
Have a nice day

İlgili yerleri doldur, "November,December" yazan yer Kasım Aralık bildiğin gibi kendine göre doldurursun.

Ne zaman ödeme yapacaksınız, hala kasım aralık için ödeme almadım , telif veya topluluk şeysi yok gibisinden yazdım.
Altada Paypal adresin, kanal adın, mail (awedeki kayıtlı) Paypal adresin ve kanal linkini verki bunları tekrar tekrar sormasınlar.

500 kere mailleştiğimden hepsini bir arada veriyorum artık soru sormasınlar diye.

İngilizcem iyi değildir ama iş görür böyle yazabilirsin;

Hello,
When will you make payment to me?
I did not get money yet for "November,December"
I have not copyright strikes, or community guideline violations.

My Paypal Name:
Channel Name:
Mail(dashboard):
Paypal:

Channel Link:

I am waiting your answer,
Have a nice day

İlgili yerleri doldur, "November,December" yazan yer Kasım Aralık bildiğin gibi kendine göre doldurursun.

Ne zaman ödeme yapacaksınız, hala kasım aralık için ödeme almadım , telif veya topluluk şeysi yok gibisinden yazdım.
Altada Paypal adresin, kanal adın, mail (awedeki kayıtlı) Paypal adresin ve kanal linkini verki bunları tekrar tekrar sormasınlar.

500 kere mailleştiğimden hepsini bir arada veriyorum artık soru sormasınlar diye.

bende 2 telif var..Sen hangi ayın parasını alamadın telifsiz kanalada mı ödeme yapmıyorlar?

bende 2 telif var..Sen hangi ayın parasını alamadın telifsiz kanalada mı ödeme yapmıyorlar?

Kasım ayının parasını alamadım, birçok telifliye dizicilere vine video sahiplerine ödediler ama nedense ben ve bazı arkadaşlar ödemesini alamadı.

Ben 4 aydır Bir şey bilmedigimden ödeme almadım 262 dolar olmuş simdi ben bu parayı nasıl alcam arkadaslar yardım edin

wva2oR.jpg
[/url][/IMG]

Bana gene eposta atmışlar paypaldan para gönderirken sıkıntı oluyo diyolar. arkadaş 1 kanalı ödüyon onda sıkıntı yokta digerlerindemi sıkıntı oluyo.

Gelen mesaj

Hey

I'm very sorry to inform you that we are experiencing technical difficulties sending payments through PayPal for your November / December earnings. We are all hands on deck trying to fix this and get your payments out as soon as possible... expect an email from out accounting department within the next week regarding your payments. But please be patient, emailing us over and over again will only slow the process down!

**Please make sure you have filled out this form (http://bit.ly/AwesomenessTVpayments) with your correct channel username and PayPal so we have it on file AND make sure to go to awesomeness.tvand sign into our portal and update your payment and contact information there as well! This will make the process go faster in the future.

** ALSO please note that if your channel has any copyright strikes / content ID matches / or was flagged in out system for uploading content you do not own, your payments have been put on hold and is being reviewed by our legal team to see if your channel is acceptable to pay. This is a lengthy process so be patient, when your channel is reviewed you will receive and email notifying you if your payment has been accepted or denied. Remember, you can only make money off of content you own the intellectual property rights to.

Thanks and we will be in touch in regards to your payments!

Kanalı açık olupta ödeme alan var mı? Şuan aldığım bir maile göre Madison:
YouTube won't pay for content you don't own so it's an issue with YouTube.

böyle dedi, yani kendi içeriğin olmazsa youtube ödeme yapmaz diyor, peki biz kapanan kanalların parasını aldık ozaman sorun açık kanalları kontrol edip içeriğe göre mi ödemeleri?Teliften kapanmış tüm kanallarımın parasını aldım 2 telifli olanı alamadım hala :/

Telifli yada telifsiz açık olan kanalınızdan ödeme alan varsa yazabilir mi?

Topluluk uyarısı alıp awe den para çekebilen var mı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri