Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

ay sonu 2 ayı birden öderler artık :)

bi gun vaktı denkgetırceklerde bılmıyom ne zamn ama bekleme ole 2 aylık falan bence. bı sure 1 ay gerıden gıderız gıbı.

---------- Mesaj saat 22:06:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:04:36 civarında gönderildi. ----------

bende ılk kez diğer partnerlere el attım. onları adam edersem yavas yavas bu awesomeness heyecanından kurtulmayı dusunuyorum. mezar tasımda yazcaklar awesomeness heyecanına dayanamadı öldü.internet şehidi die :)

Aralik odemelerinden bahsediom hocam. Maille kurusu kurusuna ne kadar yollayacaklarını dahi attılar ama hala ses seda yok.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam üstadım 8 Mart'a kadar bekle gene, boşuna stres yapma kendini, bende Kasım bekliyorum banada ödücez dedilerde bakalım başlasın bi ödemeler, awenin zamanında ödediği görülmüşmü, eskiler görmüştür galiba.

Awe ödemelerin birazını ayın 1 inde daha azını 8 inde kafası eserse 17-18 inde yapıyor. Bu tarihlere bakmak lazım.

Genelde Tr ye göre cumartesi geceleri ödeme yapıyorlar ...bu cumartesi gelmezse diğer cumartesi sabah $$$ :)

şu telifli kanalın aralık ve ocak kazancını beraber ödeseler barede şenlensek yahu $$$$$

ticketlarınıza cevap veriyorlar mı? benimkini hiç cevaplamadan kapatıyorlar. bunların kanallarındaki videoya yorum yapsak diğer arkadaşlar da beğense öne çıksa nasıl olur ? :D

ticketlarınıza cevap veriyorlar mı? benimkini hiç cevaplamadan kapatıyorlar. bunların kanallarındaki videoya yorum yapsak diğer arkadaşlar da beğense öne çıksa nasıl olur ? :D

Tek gerçek ödemeler başladığı zamandır, ticketları falan takma kafana, benimkinide cevaplamıyorlar, kafaları esince 1 hafta 2 hafta 3 hafta sora cevap atıyorlar oda alakasız cevaplar.
Boşver

Tek gerçek ödemeler başladığı zamandır, ticketları falan takma kafana, benimkinide cevaplamıyorlar, kafaları esince 1 hafta 2 hafta 3 hafta sora cevap atıyorlar oda alakasız cevaplar.
Boşver

ya benim kazançlarım görünmüyor artık telifli kanal atsalar bari partnerlikten.

Beni attılar 3 ay sonra içindeki parayı ödemezlerse dava açıcam :D

Arkadaşlar ödemeler yapıldı mı yapılmadı mı bu ay bu konu altında konuşalım.

Normalde 24 25 inde ödeme formu doldurulur ama bu ay hala mail gelmedi ben beklemedeyim form dolduranlar varmı ?

Ödeme formu :https://docs.google.com/spreadsheet...mkey=dHhwZUZsMlduTXgwRkhNUjNqOFRGenc6MQ#gid=0

xA6l7v.jpg

Arkadaşlar konuyu yukarı taşıdığım için çok özür dilerim ama merak ettiğim bi nokta var.

Şimdi bu form belgesinde Username denilen kısma aklım takıldı. Ben kanalıma özel bir Url vermedim ve haliyle 43643$4ddfg½sd şeklinde bi adı var kanalın.

Bu durumda bu harf ve rakamdan oluşan urlyi mi yazıcaz, yoksa kanalın özel url oluşturulmadan hali hazırda ki ismini mi giricez?

Arkadaşlar konuyu yukarı taşıdığım için çok özür dilerim ama merak ettiğim bi nokta var.

Şimdi bu form belgesinde Username denilen kısma aklım takıldı. Ben kanalıma özel bir Url vermedim ve haliyle 43643$4ddfg½sd şeklinde bi adı var kanalın.

Bu durumda bu harf ve rakamdan oluşan urlyi mi yazıcaz, yoksa kanalın özel url oluşturulmadan hali hazırda ki ismini mi giricez?

İkiside olur hocam ama bi kanal adı oluştursanız daha sağlıklı olur.

Arkadaşlar geçen ay ayın son gecesi yattıydı. Yani yarın gece yada bu geceyi bekleyelim bakalım.

Ya arkadaşlar neden bu kadar çok awe ödeme yapmıyor diye yazıyorsunuz anlamıyorum, adamlar zaten ay sonu ödüyorlarmış kazançları. Hala ocak ayının ödemesi gelmedi diye konuya yazıyorsunuz, bekleyin daha ay sonu gelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri