F
fth
Guest
Arkadaşlar ben aldım paramı ama bunları Allah bildiği gibi yapsın. İnşallah herkes 1-2 gün içerisinde parasını alır. Takipteyip. Ben aldım deyip çekilmek yok. Hakkımızı yeterince yediler. Elimizden ne geliyorsa yapalım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hesabinizi yeni partnere taşıyıp kazancı sıfırlama durumu oldu mu sizde acaba?Arkadaşlar ben aldım paramı ama bunları Allah bildiği gibi yapsın. İnşallah herkes 1-2 gün içerisinde parasını alır. Takipteyip. Ben aldım deyip çekilmek yok. Hakkımızı yeterince yediler. Elimizden ne geliyorsa yapalım..
hesabinizi yeni partnere taşıyıp kazancı sıfırlama durumu oldu mu sizde acaba?
Hocam bende ve bir çok arkadaşta bu dediğiniz geçen ay yada daha öncesinde oldu. Sonra kazançlar gitti ve tekrar geri geldi. En sonunda ödendi. 3 aylık ödeme geldi. Öyle yada böyle geliyor ama zaman gidiyor.. Bazılarınıda daha yeni taşıyorlar anlaşılan..
Arkadaşlar; Awesome bu işi planlayarak yaptı ve kanalların çoğunu ''BLOKELİ'' konuma getirdi... göz boyamak için de çok az sayıda kişiye sadece Eylül ayına ait küçük ödemeler yaptı.
Peki Temmuz,Ağustos aylarında ve hatta daha önceki aylarda hiç ödeme alamamış kanalların ödemeleri nerede ? 01 Ekim'de kanalları yeni ağa taşıdığı için analytics kısmında sadece ekim ayına ait ödemeler görülebiliyor ve eski aylara ait kazançlara ulaşılamıyor.
Önceki aylara ait kazançların caps'ini almamış insanlar hesaplarını nasıl kontrol edecek ve alacaklarını bu şeref yoksunu adamlara nasıl ispat edecek ? Edemeyecek çünkü Awesome zaten bütün bunları karmaşa yaratmak için yaptı.
''Your payments are currently on hold due to suspected copyright violations. If you are the creator of all the content on your channel, please appeal by writing to [email protected]''
Üzülerek belirtiyorum, ama Dasboard payments sekmesinin Settigs kısmında yukarıdaki mesajı gören bütün arkadaşlara geçmiş olsun. Çünkü Awe bu durumdaki hiç bir kanalın ödemesini yapmıyor ve yapmayacak.
Kanallarında bu mesajı gören arkadaşlar benim kanalımda hiç telif veya topluluk uyarısı yoktu, neden bloke ediliyor diyebilir. Bu başlıkta daha önceki sayfalarda da açıkladığım gibi bunun telif veya toplulukla hiç alakası yok. Awesome bu kanalları ''İçeriğiniz size ait değil, belge ile içeriğin size ait olduğunu ispat etmelisiniz'' diyerek ödemeyi bloke ediyor. Yani kanalın temiz olması yetmiyor, adamlar bu videoların sahibi siz değilsiniz bahanesi ile ödemeye el koyuyor.
Bizim bu durumda değil telif topluluk, eşleşen bile yememiş 2 tane sicili tertemiz kanalımız vardı ve zaten awe tam 8 aydır bunlara aynı sebeple ödeme yapmıyordu. O zamanlar Dashboard yoktu ve biz neden ödenmediğini onlarla yazışarak öğrenmiştik.. O zaman başlattıkları bu uygulamayı şimdi resmi olarak uygulamaya başladılar ve artık kanalların çoğunu bu bahane ile ödemiyorlar.
Bir çok arkadaşımızın yüklü miktarda alacağının Awe'nin hokus pokus'u ile ödenmediğini biliyoruz ve buna çok üzülüyoruz. İngilizcesi çok iyi bir arkadaşın yardımı ile ortak bir ingilizce metin hazırlamak ve Awe'yi network aleminde yaşayamaz hale getirmek lazım.
Tamam, Youtube artık işi çok sıkı tutuyor ve bariz spam olan kanalların ödemesine bloke koyduğunu biliyoruz, bunu anladık. Ama başka Network'ler awe'deki kanalların aynılarına ödeme yaparken Awe'nin bu saçmalıklarını izleyip kalmak olmaz. En başta şu kanalları bir ağ'dan diğerine taşıma kepazeliğinin hesabını vermeleri gerekiyor. Vatandaşın Eylül öncesi Analytics bilgileri nerede ? hani hiç bir şey kaybolmayacaktı ? hani herkes kendi bilgilerine yeniden ulaşacaktı ? Hepsi bir hokus pokus ile iç edildi.. Yuh
Sie Awesome Sie...
gerekırsek forumdakı herkes 1 konu acılsın 10 mesaj yazsın ıngılızce olarak bu konu awesome patlasın hocam... dun gece yazmıstım 1. sırada awesomenessnetwork cıkıyorsa googleda ikinci sırada scam network awesomeness cıksın.. lütfen arkasını kimse bırakmasın
Valla forum olarak işin peşini bırakmamak lazım, artık ne yapılır bilemiyorum. Fakat konu üzerinde fikir jimnastiği yapmak ve ortak bir metin hazırlayarak bütün aleme yaymak lazım..
Awe'nin ki resmen saçmalık..
Düşünün aynı türden içeriğe sahip toplam dört kanalınız var, ikisi başka network'te, diğer ikisi Awe'de.. Diğer network hiç aksatmadan aylardır ödemeyi düzenli olarak yapıyor ama Awe ise içerikler babasının malıymış gibi keyfi olarak bloke koyuyor.
Ben bu dediğin işle ilgilenecem hocam geçen aydan beri aklımda.Güzel bir kaç video hazırlayacak boşta adam yokmu bu forumda arkadaş. Hazırlasınlar bu partner hakkında kötüleyici video koysunlar bir kanala. Herkes o kanalı kopyalasın. Düşünsede 100 - 200 tane kanal ve aweyi kötüleyen videolar. Yemin ediyorum vaktim olsa yapıcam..
Valla forum olarak işin peşini bırakmamak lazım, artık ne yapılır bilemiyorum. Fakat konu üzerinde fikir jimnastiği yapmak ve ortak bir metin hazırlayarak bütün aleme yaymak lazım..
Awe'nin ki resmen saçmalık..
Düşünün aynı türden içeriğe sahip toplam dört kanalınız var, ikisi başka network'te, diğer ikisi Awe'de.. Diğer network hiç aksatmadan aylardır ödemeyi düzenli olarak yapıyor ama Awe ise içerikler babasının malıymış gibi keyfi olarak bloke koyuyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.