Şükürler olsun telfi 6 7 ay sonra kalkar bende kanalımı başka bir networka bağlıyabilicğimn 2 gün sonra çıkarttılar ayrıca şimdi telifli kanalı bir netwroke soksam alma şansları var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanalında video varsa onların çıkarmasının ardından videolar direkt ünlem mi oldu?
Awe'de paranız kalmaz (mı arkadaşlar?)
![]()
Adamlar ''İçeriğiniz size ait değil'' diyerek aylardır ödeme yapmadığı ve gözden çıkardığı kanaldan bile vazgeçip ağ'dan atmıyorken, normal ödeme alan kanalları awe'den nasıl kurtaracaksınız ? bir formülünüz var mı bu konuda ?
Adamlar zamk gibi yapışmış kanallara ve 2 yıllık sözleşme (730 gün) bitmeden kanalları kurtarmayı unutalım ve bir an önce bunları köşeye sıkıştırıp içerideki ödemelerimizi almanın yollarına bakalım biz.
Şükürler olsun telfi 6 7 ay sonra kalkar bende kanalımı başka bir networka bağlıyabilicğimn 2 gün sonra çıkarttılar ayrıca şimdi telifli kanalı bir netwroke soksam alma şansları var mı?
Arkadaşlar aweye bağlı kanallarınızda awe scam videoları paylaşıp çıkma istediğinde bulunsanız bir işe yarar mı acaba ?
Tüm videoları özele çektim. Ben kazanmıyorsam onlarda kazanmasın.Bakalım böyle atacaklarmı.
Aynısını yaptım attı beni.
Tum videoları özele alıp bağlantı kaldırma istegi mi gönderdin? Kanalı çıkarmaları kadar sürdü?
Aynısını yaptım attı beni.
Attıkları kanalınızda abone azmıydı?
Benim bir kanalımda iki aydır hiç video yok, 10K abone var, kanalı bırakmıyorlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.