Awesomeness Tv Eylül Ayı Kazançları Ekim Ödemeleri

Şükürler olsun telfi 6 7 ay sonra kalkar bende kanalımı başka bir networka bağlıyabilicğimn 2 gün sonra çıkarttılar ayrıca şimdi telifli kanalı bir netwroke soksam alma şansları var mı?

Adsense bağlı değildi , dolar işareti gitti . Bende hemen life'a başvurdum ve şuan life'a bağlı . Herşey 30 dakika içinde oldu. Life'dan dasdboard için sözleşme bekliyorum. Sözleşmeyi göndermediler hala.

haysiyetsiz herifler şimdi baktım 22. gününde reddetmişler saat 8 de,adamlar resmen çöktüler 21k aboneli uyarısız kanala bela bunlar bela

Son düzenleme:
Bu durumda aklima su geldi: kanalima kendim telif mi atsam diyorum. Telifli kanalida cikartmazlarsa bende bilmiyorum artik.

3 4 saat önce 29.günde reddetmişler hayırlı olsun. Hem para yok hem hala tutuyorlar bu kadar pişkinlik olmaz.

Adamlar ''İçeriğiniz size ait değil'' diyerek aylardır ödeme yapmadığı ve gözden çıkardığı kanaldan bile vazgeçip ağ'dan atmıyorken, normal ödeme alan kanalları awe'den nasıl kurtaracaksınız ? bir formülünüz var mı bu konuda ?

Adamlar zamk gibi yapışmış kanallara ve 2 yıllık sözleşme (730 gün) bitmeden kanalları kurtarmayı unutalım ve bir an önce bunları köşeye sıkıştırıp içerideki ödemelerimizi almanın yollarına bakalım biz.

Kanalim 17 aydir bunlarin agina bagli. Tam kurtulmaya az kaldi derken gecen ay affilet 1 baglayip tektar kendi aglarina bagladilar, suan 1 aydir awe ye bagli gözüküyor yani tekrar dan 2 sene bekleyecegim ben. Güzeldim kanaldan sogum ne yapsam olmuyor.

Arkadaşlar aweye bağlı kanallarınızda awe scam videoları paylaşıp çıkma istediğinde bulunsanız bir işe yarar mı acaba ?

Şükürler olsun telfi 6 7 ay sonra kalkar bende kanalımı başka bir networka bağlıyabilicğimn 2 gün sonra çıkarttılar ayrıca şimdi telifli kanalı bir netwroke soksam alma şansları var mı?

bendede telif var ama atmıyorlar ******** bunlar

benim kanala red çekmişler. hiç beklemeden bir daha ayrılma isteği gönderdim karaktersizlere...

Life networkun ödedigi kategoriyi awe youtube el koydu diye ödemiyor [emoji35]

Tüm videoları özele çektim. Ben kazanmıyorsam onlarda kazanmasın. :) Bakalım böyle atacaklarmı.

Tum videoları özele alıp bağlantı kaldırma istegi mi gönderdin? Kanalı çıkarmaları kadar sürdü?

Aynen öyle yaptım 2 gün bile sürmedi. Ama kanalı çıkardıkları gün diğer kanallarımda yaklaşık 3 haftadır bekleyen çıkma istekleri vardı hepsini aynı gün ya çıkarmışlar yada çıkma talebimi geri çevirmişler. Sanırım belli günleri var çıkma isteklerini yanıtladıkları.

Arkadaşlar Adsense de ayın 11 de paraların kesinleştiği gibi partnerde de kesinleşme oluyor mu..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri