Ödeme alamayanlar 1000 dolar ustu mu bekliyordu ?
Dünya engeli falan yediğiniz videodan sorunsuz ödeme geldi mi ?
Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
Dünya engeli gelen videodan aldım ödemeyi. İnş 2.parti de yaparlar çünkü ödenmeyen kanallarım var daha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödeme alamayanlar 1000 dolar ustu mu bekliyordu ?
Dünya engeli falan yediğiniz videodan sorunsuz ödeme geldi mi ?
Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
1000 $ üstüde bekliyoruz ama bi gelse bidaha partner işine kolay kolay girmeyeceğim..Baya ödeme alan oldu bizimkinide yaparlar İnşallah![]()
Dünya engeli gelen videodan aldım ödemeyi. İnş 2.parti de yaparlar çünkü ödenmeyen kanallarım var daha
hocam işte ondan gelmiyor 1-2 aya kadar alırsın.
İnşallah hocam
ödeme alabilmek için paypal hesabımızın illaki teyitli mi olması gerekiyor arkadaşlar burada kredi kartı falan istiyor.
ödeme alabilminiz için 143 doları geçmeniz ve panele paypal bilgilerinizi girmeniz yeterli paypal hesabınızın teyitli olması gerekmiyor.
Paypal teyitli ve aktif kullandigim.. ve awe panelde pp adresim kayıtlı ve 143 $ çok oldu geceli sadece öğrenmek istediğim 7 nisanda kayıt olundu awe ve 1 mayıstan önce xx.xxx tutarında meblağ var bunu ne zaman alabilirim acaba..
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladığım kadarıyla nisanda 143 doları geçmişsiniz nisan ayı ödemeleri mayısın son haftası yada haziranın ilk haftasında ödeniyor %90 ihtimalle haziranın ilk haftasında ödenir.
anladığım kadarıyla nisanda 143 doları geçmişsiniz nisan ayı ödemeleri mayısın son haftası yada haziranın ilk haftasında ödeniyor %90 ihtimalle haziranın ilk haftasında ödenir.
Yumi hocam şu benim panel güncellemesine bi çare bulabilir miyiz acaba ya ? Benim kanalım 27 martta kapandı.İçerisindede 1500$ dolar vardı.Bu para yanar mı yoksa ödenir mi ?
Birde bu paneli güncelleyemememin sebebi kanal kapanması olabilir mi acaba ?
ticket attınmı attıysan onun dışında yapıcak bişi yok panele giremiyorsan bilgilerini formu doldurup yolluyacan başka çaresi yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.