Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Ödeme alamayanlar 1000 dolar ustu mu bekliyordu ?

Dünya engeli falan yediğiniz videodan sorunsuz ödeme geldi mi ?

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Dünya engeli gelen videodan aldım ödemeyi. İnş 2.parti de yaparlar çünkü ödenmeyen kanallarım var daha

Bence alakasi yok 300 $ olan kanalinda odemesi gelmedi . Gecen ay da 2. Parti odeme olacak dendi ama olmadi . Bu ay da olacagini hic sanmiyorum.

Arkadaşlar Nisanda partnerden atıldım ve kanalım kapandı Awe'nin sitesinde bilgilerim güncellenmiyor. Ne yapmam gerek şimdi Mart ayı kazancını alabilmek için ya da Awe'ye duyurmak için? ;)

insanın konuya girip up yazası geliyor :D
bugün yada dün gece ödeme alan var mı ?

Ben aldım ama havamı :D malesef.Awesomeness panel kısmında support mesaj attım ödememi verin diye.Sonra ticket attım ödememi verin diye bakalım ne olucak.Paypal inş dolarları görürüm.Yoksa havayı alcam

Nisanın 7 sinde awe kabul edildi ödeme eşiğini baya geçtim ödeme alabilmek için ne yapmam lazım veya ne zaman alabilirim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ödeme alabilmek için paypal hesabımızın illaki teyitli mi olması gerekiyor arkadaşlar burada kredi kartı falan istiyor.

Hala ses yok sanırım sonraki ödemelerde toplu ödenecek. Çok şükür para acele lazım değil ama gönderselerdi 3-5 cumhuriyet altını alır köşeye atardım .para da güvende olurdu .

ödeme alabilminiz için 143 doları geçmeniz ve panele paypal bilgilerinizi girmeniz yeterli paypal hesabınızın teyitli olması gerekmiyor.

Paypal teyitli ve aktif kullandigim.. ve awe panelde pp adresim kayıtlı ve 143 $ çok oldu geceli sadece öğrenmek istediğim 7 nisanda kayıt olundu awe ve 1 mayıstan önce xx.xxx tutarında meblağ var bunu ne zaman alabilirim acaba..

Paypal teyitli ve aktif kullandigim.. ve awe panelde pp adresim kayıtlı ve 143 $ çok oldu geceli sadece öğrenmek istediğim 7 nisanda kayıt olundu awe ve 1 mayıstan önce xx.xxx tutarında meblağ var bunu ne zaman alabilirim acaba..

anladığım kadarıyla nisanda 143 doları geçmişsiniz nisan ayı ödemeleri mayısın son haftası yada haziranın ilk haftasında ödeniyor %90 ihtimalle haziranın ilk haftasında ödenir.

anladığım kadarıyla nisanda 143 doları geçmişsiniz nisan ayı ödemeleri mayısın son haftası yada haziranın ilk haftasında ödeniyor %90 ihtimalle haziranın ilk haftasında ödenir.

Doğru tespit ilgin için teşekkür ederim .. ;)

Yumi hocam şu benim panel güncellemesine bi çare bulabilir miyiz acaba ya ? Benim kanalım 27 martta kapandı.İçerisindede 1500$ dolar vardı.Bu para yanar mı yoksa ödenir mi ?

Birde bu paneli güncelleyemememin sebebi kanal kapanması olabilir mi acaba ?

Yumi hocam şu benim panel güncellemesine bi çare bulabilir miyiz acaba ya ? Benim kanalım 27 martta kapandı.İçerisindede 1500$ dolar vardı.Bu para yanar mı yoksa ödenir mi ?

Birde bu paneli güncelleyemememin sebebi kanal kapanması olabilir mi acaba ?

ticket attınmı attıysan onun dışında yapıcak bişi yok panele giremiyorsan bilgilerini formu doldurup yolluyacan başka çaresi yok.

ödeme formu https://docs.google.com/a/awesomene...mkey=dHhwZUZsMlduTXgwRkhNUjNqOFRGenc6MQ#gid=0

ticket attınmı attıysan onun dışında yapıcak bişi yok panele giremiyorsan bilgilerini formu doldurup yolluyacan başka çaresi yok.

Hocam supporttan yazamadımda.Zendex mi nedir öyle biryer var ordan yazdım.Bide ödeme bildirim formu doldurup yolladım.
Awe den login olabiliyorum ama direk account edit kısmı geliyo ekrana.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri