Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Mayıs Ödemeleri

Round 2 olmadi demekki :(

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hi
You have not been paid because your channel has received a copyright strike. To prevent you from getting another strike and having YouTube terminate your channel altogether, we have disabled monetization for future uploads. YouTube is currently reviewing your channel and your payment will remain on hold until further notice. There is no estimated time frame for when YouTube will make a decision. Because you've violated YouTube's terms and our contract, it is up to their discretion as to whether or not we will pay you.
If you can prove that the content on your channel belongs to you in writing, then we will decide if payment can be made.
Earning a strike on a video means that the video has been removed from YouTube at the request of that copyright owner who has notified YouTube that you do not have permission to post their content on the site. By law we are required to follow these guidelines set by YouTube.
Our policy states that if you receive a second copyright strike we are no longer obligated to pay you and your channel will also be terminated from our network. We would hate to see that happen so make sure to review the rules around copyrighted materials here: http://www.youtube.com/yt/copyright/
Let us know if you have any more questions!

Böyle bir ticket cevabı aldım 1 telif var kanalda ne diyor sizce ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Hi Marlowe,
You have not been paid because your channel has received a copyright strike. To prevent you from getting another strike and having YouTube terminate your channel altogether, we have disabled monetization for future uploads. YouTube is currently reviewing your channel and your payment will remain on hold until further notice. There is no estimated time frame for when YouTube will make a decision. Because you've violated YouTube's terms and our contract, it is up to their discretion as to whether or not we will pay you.
If you can prove that the content on your channel belongs to you in writing, then we will decide if payment can be made.
Earning a strike on a video means that the video has been removed from YouTube at the request of that copyright owner who has notified YouTube that you do not have permission to post their content on the site. By law we are required to follow these guidelines set by YouTube.
Our policy states that if you receive a second copyright strike we are no longer obligated to pay you and your channel will also be terminated from our network. We would hate to see that happen so make sure to review the rules around copyrighted materials here: YouTube Copyright Center - YouTube
Let us know if you have any more questions!

Böyle bir ticket cevabı aldım 1 telif var kanalda ne diyor sizce ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

özetle sana ödeme yapamayacaklarını söylüyorlar telif ihtarından dolayı.

Özel url almak şartmı, benim çogu kanalda özel url yok,gerçi özel url oluşturmuş oldugum bir ihtarlı,kapanan ve telifsiz kanallarıda ödemediler daha herhalde gelecek aya kalacagız

Url ile bi ilgisi varmı bilmiyorumda Dün kü ödeme yapılanlardan çoğu telifli kanaldı galiba :) kanalımda telifsiz hala bekliyorum :) İnşallah herkes alır.

Url ile bi ilgisi varmı bilmiyorumda Dün kü ödeme yapılanlardan çoğu telifli kanaldı galiba :) kanalımda telifsiz hala bekliyorum :) İnşallah herkes alır.

Ben telifsiz kanalimdan aldim ama telifkiden alamadim, Insallah oderler onuda yakin zamanda :)

Bu Awesomeness yüzünden kendimi Köyden İndim Şehire'deki kardeşler gibi hissediyorum yine mi gelmedi o Ali Rıza şerefsizi

arkadaşlar ayın 10 una kadar bekleyelim sabırla creatvie gelecek round ayın 7 sinde yazıyor mesela gecen ay ise ayın 9 yatırdılar o zaman belli olur cok da ihtiyacımız olmasa bu kadar üstüne düşmeyiz biliyorum ama muhakkak gelecektir

evet ayın 10 una kadar bekleyelim gelmezse maille ticketla vb bıktıralım bu dolandırıcıları.

arkadaşlar ayın 10 una kadar bekleyelim sabırla creatvie gelecek round ayın 7 sinde yazıyor mesela gecen ay ise ayın 9 yatırdılar o zaman belli olur cok da ihtiyacımız olmasa bu kadar üstüne düşmeyiz biliyorum ama muhakkak gelecektir

Ah kardesim ah 4 ay oldu ne gelen var ne giden .her ay ayni terane . Bir umut bekle yine husran

Ah kardesim ah 4 ay oldu ne gelen var ne giden .her ay ayni terane . Bir umut bekle yine husran

ne biliiym wallahi geçen ay ödeme almıştık aslında telif yok bir şey yok kanalda gayet başarılıda gidio napalim biz anlamıyorum ki gerçekten özgün çalışsak paraları ödeyecekler mi acaba merak ediyorum

Bence kesin ödeme yapılacak ama ne zaman yapılacak orası muamma hem ticketlera verilen yeni ödeme sistemine geçiyoruz cevabı hem ödemelerde yazan Round 1 yazısı hem Yumi'ye verilen cevap herşey 2.bir ödemenin olacağı yönünde yurtdışı arama yapabilen biri şunları arayıp tam ödeme tarihini öğrenebilse çok iyi olacak aslında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri