Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Mayıs Ödemeleri

valla arkadaşlar benim kararım kesin, 10k üstü bekliyorum 9 kanaldan, enazından bi 6-7k yatırmazlarsa bu ay direk veriyorum mahkemeye onlar uğraşsın bundan sonra..

Şubatta başladım yarım sene aldı daha paranın yüzünü göremedik..

aweden para bekleyecegine adriana limadan bi dudak bekle daha mantikli :)

Awe'de çalışan kızları yollayın wrestling yapcaz :D

Round 2 dün gece gönderilmiş arkadaşlar inş boşa beklemiyoruzdur. Bir arkadaşın mailde round 2 yazıyormuş..

valla arkadaşlar benim kararım kesin, 10k üstü bekliyorum 9 kanaldan, enazından bi 6-7k yatırmazlarsa bu ay direk veriyorum mahkemeye onlar uğraşsın bundan sonra..

Ne diye vereceksiniz çok merak ettim ? Telifli videoları yükleyerek spam yapıyordum,onlar da para mı vermiyorlar.Şikayetçiyim hakim bey mi diyeceksiniz ?

Arkadaşlar şu mahkeme konularında biraz gerçekçi olalım.

Ne diye vereceksiniz çok merak ettim ? Telifli videoları yükleyerek spam yapıyordum,onlar da para mı vermiyorlar.Şikayetçiyim hakim bey mi diyeceksiniz ?

Arkadaşlar şu mahkeme konularında biraz gerçekçi olalım.

Bence burada temel mesele içeriğin bizim olup olmaması değil. Asıl mesele bence youtube'un partner şirkete bizim ödememizi yapıp yapmadığıdır. Eğer avukat ile çalışılacaksa bence çıkış noktası bura olmalı.

Bence burada temel mesele içeriğin bizim olup olmaması değil. Asıl mesele bence youtube'un partner şirkete bizim ödememizi yapıp yapmadığıdır. Eğer avukat ile çalışılacaksa bence çıkış noktası bura olmalı.

Mahkemeden ziyade farkındalık kampanyaları başlatılmalıdır.Forumlara konular bu konular altından destek bulmalıdır.Google bu şekilde kesinlikle destek olacaktır.Fakat bu seferde partnerler spama karşı katı önlemler alacaktır.Yani Türkçede bir deyim vardır.İki b.klu değnek diye.Bu deyim mağdur olan arkadaşlarından durumunu tam olarak açıklar.

Yanlis anlama ama imzaladigin ve kabul ettigin sozlesmede "ozgun icerik yuklenmedigi takdirde network sirketi odemelere el koyma hakkina sahiptir" tarzi bi ibare var. Mahkemeye vererek en fazla kendine zarar verirsin yani.

Bizim de bir arkadaş var raund 3'ü almış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri