Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
raund kartlarını çıran kızları bile görmezler valla....şu awenin sahibini ve forumdaki awezedeleri çıkaracan ringe bakalım kaç raund oluyor o zaman...
Round 2 dün gece gönderilmiş arkadaşlar inş boşa beklemiyoruzdur. Bir arkadaşın mailde round 2 yazıyormuş..
valla arkadaşlar benim kararım kesin, 10k üstü bekliyorum 9 kanaldan, enazından bi 6-7k yatırmazlarsa bu ay direk veriyorum mahkemeye onlar uğraşsın bundan sonra..
Şubatta başladım yarım sene aldı daha paranın yüzünü göremedik..
Ne diye vereceksiniz çok merak ettim ? Telifli videoları yükleyerek spam yapıyordum,onlar da para mı vermiyorlar.Şikayetçiyim hakim bey mi diyeceksiniz ?
Arkadaşlar şu mahkeme konularında biraz gerçekçi olalım.
Round 2 dün gece gönderilmiş arkadaşlar inş boşa beklemiyoruzdur. Bir arkadaşın mailde round 2 yazıyormuş..
Mailde Round 2 yazıyormuş derken Paypal ödemesinde mi yazıyomuş hocam forum dışı bir arkadaşınız mı aldı bu yazıyı?
caps isteriz caps
Bence burada temel mesele içeriğin bizim olup olmaması değil. Asıl mesele bence youtube'un partner şirkete bizim ödememizi yapıp yapmadığıdır. Eğer avukat ile çalışılacaksa bence çıkış noktası bura olmalı.
valla arkadaşlar benim kararım kesin, 10k üstü bekliyorum 9 kanaldan, enazından bi 6-7k yatırmazlarsa bu ay direk veriyorum mahkemeye onlar uğraşsın bundan sonra..
Şubatta başladım yarım sene aldı daha paranın yüzünü göremedik..
Sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim sende inanmak zorunda değilsin.
youtube un en büyük forumunda tek bir kişiye bile round 2 gelmiyor arkadaşına geliyor.ilginç.
Arkadaş burdan zaten![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.