Awesomeness TV Nisan Ayı Kazançları Mayıs Ödemeleri

Arkadaşlar Dana böyle bir mesaj göndermiş bana

Thank you for contacting us! I looked up your account information and noticed that your payment may have been delayed because you have not yet created a channel Username. You can create a channel Username by going to your YouTube account settings. If you update this information soon, then you should be in our next payment that will be going out next Friday.

ne diyor acaba ?
sanırsam kanal adını oluşturmamışsın kanal adını oluşturursan önümüzdeki cuma günü ödeme alacağını söylüyorlar

ozaman awe ay başının ilk cuması ödemeleri yapıyor geçen ay 2 sinde cuma günü gelmişti

Özel url oluşturdum tickete cevap yazdım beklemedeyim :D

Aynısını ben de yaşadım. Özel url oluştur dedi ve sonra da oluşturup bildirdim. Ancak bu defa da kanalda ihtar olduğunu youtubenin ödemeye bloke koyduğunu söyledi. Ben yine cevapladım ancak hala bir şey yazmadılar. Tabi sende ihtar yoksa durum farklı olabilir.

Aynısını ben de yaşadım. Özel url oluştur dedi ve sonra da oluşturup bildirdim. Ancak bu defa da kanalda ihtar olduğunu youtubenin ödemeye bloke koyduğunu söyledi. Ben yine cevapladım ancak hala bir şey yazmadılar. Tabi sende ihtar yoksa durum farklı olabilir.

o gibi durumlar olabiliyor da hocam benim ki spam gerekçesiyle kapandı geçenlerde yandex toplu kapanma sırasında yandexti mail hiç ihtar falan yoktu ama hiç umudum yok ödemenin geleceğinden umutsuzluğa itiyorlar çünkü ticketlara bile cevap yazmıyorlar.

1 tane ihtar var hocam telif yani ödeme alamıcakmıyız?

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 tane ihtar var hocam telif yani ödeme alamıcakmıyız?

Ben hala alamadım. Aralık ayında kazanmaya başladım ancak bir kuruş yok hala. En son dediğim gibi ihtar vs. falan var dediler. Ben de ihtardan önceki kazançlar ne olacak diye sordum, cevap bekliyorum. Ödeme noktasında kaç aydır bekliyorum ancak inan bir sonuca varabilmiş değilim. Bazı arkadaşlar er geç öderler diyorlar ancak ben umudu kesmek üzereyim. Ha olur da gelirse sevinirim.

Sen alabilmişmiydin hocam ?

kardeşim ilk olacak benim de tabi gelirse :D

Kanal spam gerekçesiyle youtube tarafından geçen toplu kapatmalarda uçtu fakat telif ıvır zıvır hiç bir şey yoktu. O yüzden %5 oranında bi umudum var :)

Ben hala alamadım. Aralık ayında kazanmaya başladım ancak bir kuruş yok hala. En son dediğim gibi ihtar vs. falan var dediler. Ben de ihtardan önceki kazançlar ne olacak diye sordum, cevap bekliyorum. Ödeme noktasında kaç aydır bekliyorum ancak inan bir sonuca varabilmiş değilim. Bazı arkadaşlar er geç öderler diyorlar ancak ben umudu kesmek üzereyim. Ha olur da gelirse sevinirim.

inşAllah gelir hocam...

kardeşim ilk olacak benim de tabi gelirse :D

Kanal spam gerekçesiyle youtube tarafından geçen toplu kapatmalarda uçtu fakat telif ıvır zıvır hiç bir şey yoktu. O yüzden %5 oranında bi umudum var :)

Hocam benim kanal kapanmadı sadece 1 telif var

Son düzenleme:
awe sakın para yatırırsın nasıl bir firmasın arkadaş yeter artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri