Ya arkadaşlar bu iş böyle olmayacak. Bu adamlar resmen ödeme yapmamak için bahane üretip duruyorlar. Haziran ödemesinde benim durumumda olup ödeme alan birçok arkadaş oldu ama bana ödeme yapmadılar. Ödenmeyecekler listesinde kanalım, adım, mailim vs. yoktu, bekledim ama ödeme gelmedi. Benim durumum da şöyle: şubat-mart-nisan 15' e kadar olan 2 buçuk aylık ödeme var içerde. Ocak ödemesini yapmıştı zaten. Net 10-12K dolar civarında. Kanal nisan 15'te tek teliften atıldı. Çizgi film kanalıydı. Atıldıktan sonra 15 günde adsensede 1K lira para bıraktı topluluktan kapanana kadar. Adsense ödeme yaptı 15 günlük kazancı. Ama awe, geçen ayki tickette ödemeyi youtube bekletiyor dedi illegal içerik vs mevzusuna. Bu işte bi tuhaflık yok mu? Ödeme yapmicak olsa adsense yapmaz be kardeşim yani! Ayrıca bu tarz bir sürü kanala ödeme yapıldı bildiğiniz üzere bu ay. İşin içinden çıkamıyorum. Zaten awede mantık aramak hata biliyorum ama ciddi anlamda para sıkıntım var şu ara. Ne yapıp ne edip bu ödemeyi almam gerek. Ünlemden dolayı da zaten para kazanamaz olduk. İwocan arkadaşımız sağolsun görüşecem demişti. Sanırım o da net bir bilgi alamadı galiba. Yine forumdan bir arkadaş dava açmayı düşünüyordu. Hoş, dava açarsa zannımca kendisi zararlı çıkacak gibi. Çünkü spam çalışıyormuş. Biraz beyin fırtınası, ticket fırtınası, emsal gösterme.... aklımıza ne gelirse yapalım. Benim durumumda olan birsürü arkadaş vardır forumda eminim. Ne yapabiliriz? Aklınıza geleni yazın arkadaşlar.