Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

Üstad bende telif kaldırttığım kanala ödeme bekliyorum, en son ödücez dediler 3 hafta önce falan heralde, sonra ses yok.

Kasım ayının ödemesini bekliyorum.
Öbür kanalımdan da Ocak ödemesi bakalım nolucak.

Er geç ödüyorlar hocam da tarihi belli olmuyor.Hayırlısıyla alırsınız paranızı.

Hocam merak ettiğim form dolduranlara yatırıyorlarmı yoksa doldurana ve doldurmayana ıkısınedemı yatırmıyorlar ben anlamadım gıttı bu networku. ben doldurdum normalde ne zaman yatması lazım

Geçen form gelmedi bu ayda gelmicek bence.. Yani awe ye katıldığınız kanalınızın gidin awe sitesinden bilgilerini girin geç kalmadan.. Artık forma gerek kalmayabilir. Serkan üstad bu konuda bir mesaj yazıp bilgilendirmişti zaten..

Martın ilk haftası yatıyor arkadaşlar biraz daha bekleyelim awesomeness hesabınıza login olup bilgilerinizi güncellemeniz yeterli olacaktır

Madison (Awesomeness help)
Feb 22 22:21

Hey,

You crossed the $145 mark in January so you should be paid at the end of February.

Please make sure you have filled out this form (http://bit.ly/AwesomenessTVpayments) with your correct channel username and PayPal so we have it on file AND make sure to go to awesomeness.tv and sign into our portal and update your payment and contact information there as well! This will make the process go faster in the future.

Madison Jones
AwesomenessTV

Geldi

ayın 22sinde ödeme formunu doldurdum bide sitesinde paypalım kayıtlı 2 kanalımında ondan mı gelmiyor ödeme formu acaba?

ayın 22sinde ödeme formunu doldurdum bide sitesinde paypalım kayıtlı 2 kanalımında ondan mı gelmiyor ödeme formu acaba?

Hayır muhtemelen mail sunucularıyla alakalı problemler olabilir, bana da gelmiyor, ödeme formu gelmeyen ödeme almıcak diye bir durum yok ki Serkan abi artık yollamaya gerek yok dedi awe bir düzenleme yaptı galiba.

Ama Türk aklı yolla bi tane form garanti olsun :) Awe bu sonuçta sağı solu belli olmaz.

valla sağlam olsun diye ödeme formu gönderdim. çünkü awe yetkilisine bu ay bana ödeme yapacak mısınız diye sorduğumda o da mail olarak evet ödeme yapacağız deyip ödeme formu göndermiş ve lütfen paypal adresinizi doğru girdiğinizden emin olun yazmış.

valla sağlam olsun diye ödeme formu gönderdim. çünkü awe yetkilisine bu ay bana ödeme yapacak mısınız diye sorduğumda o da mail olarak evet ödeme yapacağız deyip ödeme formu göndermiş ve lütfen paypal adresinizi doğru girdiğinizden emin olun yazmış.

Hocam bu ay sonunami odeme diyorlar?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanalım bugün itibarile Bir telif yedi Acaba ödeme ALırmıyım 260 dolar duruyor daha onceden formuda doldurmuştum.. telfi atana karşı bildirim yolladım.. teçrübeli arkadaşlar bilgilendirirse seviniriz.

Kanalım bugün itibarile Bir telif yedi Acaba ödeme ALırmıyım 260 dolar duruyor daha onceden formuda doldurmuştum.. telfi atana karşı bildirim yolladım.. teçrübeli arkadaşlar bilgilendirirse seviniriz.

Bunun cevabını kimse bilemez, telifimi kaldırttığım halde 2 aydır ödeme bekliyorum hala yapılmadı.Kasım ödemesini bekliyorum.

O kanalla ilgilenme diğer kanallara yönel.Para kazanmanı kapatabilirler kanalın çöp olur tıpkı benim kanal gibi.

Bunun cevabını kimse bilemez, telifimi kaldırttığım halde 2 aydır ödeme bekliyorum hala yapılmadı.Kasım ödemesini bekliyorum.

O kanalla ilgilenme diğer kanallara yönel.Para kazanmanı kapatabilirler kanalın çöp olur tıpkı benim kanal gibi.

ama ben daha bügün telfi yedim ödeme kesinleşti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri