Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

Bu form resmi mi arkadaşlar her ay yolluyoruz cevap falan alamadık. Birinin oluşturup yaydığı bir forum olmasın :D :D

Hadi be awe telifliyle , temiz kanalın ödemesini aynı paypala bekliyorum. :D nerde kaldı bu paralar gözümüz yollarda kaldı yav

Telifi kaldırttığım kanaldan ödeme bekliyorum.Her ay sonu telif yiyoruz.Son birkaç günde kaldırıyoruz.Sorunsuz alır umarım herkes ödemesini. :)

Üstad bende telif kaldırttığım kanala ödeme bekliyorum, en son ödücez dediler 3 hafta önce falan heralde, sonra ses yok.

Kasım ayının ödemesini bekliyorum.
Öbür kanalımdan da Ocak ödemesi bakalım nolucak.

yok yok yok yok arkadaş yattılar 5 bin doların üstüne :(
:D :D yapacak bişi yok ah awe ahh

adam mack oducez dedı hala umutluyum. rakamına kadar soyleyınce odencek dıe ıster ıstemez umutluyum hala aralık ayı ıcın. ay sonunda olcak yanı bu hafta oderler gıbı

Tamam mailde geldi, herşey güzel diyelim AWEde aksatmıyor ödemeleri, peki bugun doldurdum form ne zamam para yatar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri