- Web sitesi
- www.fatihsever.org
şu bizim içerde kalan aralığı alsak güzel olacak
4-30 la 5-30 arası ödeme gelebilir bu gece
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar an itibariyle 100 doları geçtim şubat ayı içerisinde.. ödemem ne zaman yapılır acaba? paneldeki paypal adresimi güncellemiştim, herhangi bir form doldurmama gerek var mı?
arkadaşlar an itibariyle 100 doları geçtim şubat ayı içerisinde.. ödemem ne zaman yapılır acaba? paneldeki paypal adresimi güncellemiştim, herhangi bir form doldurmama gerek var mı?
ödeme eşi 143 $ olması lazım ödenmesi için.
Sen en erken nisanın 1.haftası alırsın ödemeni
ödeme eşiği 143$ bunu biliyoruz awe nin kesintisi ne kadar peki? %20 mi %40 mı çelişkili bilgiler var ortalıkta.
ödeme eşiği 143$ bunu biliyoruz awe nin kesintisi ne kadar peki? %20 mi %40 mı çelişkili bilgiler var ortalıkta.
benden de fazla kesmişler gibi. 5k vardı ensonn analytics uçurmadan, 5k nın %30 1.5k yapıyor 3.500 gelmesi lazımdı 3k net söylediler supportdan, acaba %40 mı kesiyolar? Varmı başka hesaplayan
valla bende net görmedim ama %40sa çok berbat ve kötü olur %30 bile çok fazla bence
Yani hocam büyük paralarda deli para oynuyor %10 da bile...
benden de fazla kesmişler gibi. 5k vardı ensonn analytics uçurmadan, 5k nın %30 1.5k yapıyor 3.500 gelmesi lazımdı 3k net söylediler supportdan, acaba %40 mı kesiyolar? Varmı başka hesaplayan
kesintiye nerden bakıyoruz
ödeme eşi 143 $ olması lazım ödenmesi için.
Sen en erken nisanın 1.haftası alırsın ödemeni
paypal ödemesi içinde 143 dolar şartmı
Sart hocam.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
e hani partnerlerde paypal için 1 dolardı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.