cuma cumartesi bandı cok geçgeçen ay 1inde yatırdılar bu ay da öyle olacak bence
![]()
Öyle olmasını umuyorum bende ama Awe bu belli olmuyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cuma cumartesi bandı cok geçgeçen ay 1inde yatırdılar bu ay da öyle olacak bence
![]()
![]()
azından bal damlıyor kardeşimin ama renkleri tutmuyor malesef o renkleri bi degiştirebilsek neler olacak neler.![]()
aslında mantıklı ayın 1inde yapıyorlarsa hep bu ay 28 çekiyor diye 3ümü beklediler şimdi?
belkide forumdakiler bizi yanlış yönlendirdi zoomin bile 7sinde yapıyor ödemeyi biz ayın 28inde hemen ödeme bekliyoruz..Ayın 7sini bekleyelim gerçekten bi görelim ne olacak diye.
Awesome sapıtmadan önce ödemeleri hep ay'ın birinci günleri yapardı. Yani ay'ın 7'si veya 28'i diye bir tarih hiç olmadı zaten. Bu sebeple forumda size yanlış bilgi filan verilmiş değil. Ama şimdi ise ay'ın kaçında ödeme alacağımızdan vazgeçtik, parayı alıp alamayacağımızı bile net olarak bilmiyoruz. Awesome o derece dağıldı yani.
İngilizcem iyi olmadığı için de o beceriksizlere fırça dolu bir mail yazarak veya telefonla bir fırça atamadım gitti, ona yanıyorum. Diğer konuda awesome'ye toplu mail atalım diye sorulacak sorulara ait başlıkları yazmıştım fakat bir ses çıkmadı kimseden. Başka partnerler Ekim, Kasım, Aralık ayına ait telifli kanallara bile ödeme yapmışken, awesome bırakın onları ödemeyi hala ocak ayının telifsiz temiz kanallarına bile ödeme yapmadı. Oysa daha geçen ay bile ay'ın ilk günü bütün kanal ödemelerimizi yapmışlardı. Artık bu network konusunda iyice şüpheye düştüm, bunlar bir üçkağıt mı çeviriyor yoksa gerçekten aşırı yoğunluktan ayakları mı dolandı bunu anlayamadık.
Ama en geç bugün yarın birileri awesome'yi sıkıştıracak sitem dolu mail bombardımanı yapmazsa hepimize acilen lazım olan ödemelerimizi kısa zaman içinde alamayacağız diye düşünüyorum. mail atarken de ticket şeklinde değil, direk personelin adreslerine topluca gönderip taciz etmek lazım, çünkü Ticket'i filan taktıkları yok.
Awesome sapıtmadan önce ödemeleri hep ay'ın birinci günleri yapardı. Yani ay'ın 7'si veya 28'i diye bir tarih hiç olmadı zaten. Bu sebeple forumda size yanlış bilgi filan verilmiş değil. Ama şimdi ise ay'ın kaçında ödeme alacağımızdan vazgeçtik, parayı alıp alamayacağımızı bile net olarak bilmiyoruz. Awesome o derece dağıldı yani.
İngilizcem iyi olmadığı için de o beceriksizlere fırça dolu bir mail yazarak veya telefonla bir fırça atamadım gitti, ona yanıyorum. Diğer konuda awesome'ye toplu mail atalım diye sorulacak sorulara ait başlıkları yazmıştım fakat bir ses çıkmadı kimseden. Başka partnerler Ekim, Kasım, Aralık ayına ait telifli kanallara bile ödeme yapmışken, awesome bırakın onları ödemeyi hala ocak ayının telifsiz temiz kanallarına bile ödeme yapmadı. Oysa daha geçen ay bile ay'ın ilk günü bütün kanal ödemelerimizi yapmışlardı. Artık bu network konusunda iyice şüpheye düştüm, bunlar bir üçkağıt mı çeviriyor yoksa gerçekten aşırı yoğunluktan ayakları mı dolandı bunu anlayamadık.
Ama en geç bugün yarın birileri awesome'yi sıkıştıracak sitem dolu mail bombardımanı yapmazsa hepimize acilen lazım olan ödemelerimizi kısa zaman içinde alamayacağız diye düşünüyorum. mail atarken de ticket şeklinde değil, direk personelin adreslerine topluca gönderip taciz etmek lazım, çünkü Ticket'i filan taktıkları yok.
Valla hocam aweyi artik kotulemesek benim her ticketima 24 saat icinde cevap veriyorlar, yani size ne kasitlari olacak onu anlamadim. Bu tarz negatif konusmalarda bence kullanicilarin hevesini kirmak ve moral bozmaktan baska bisey yok bekleyelim olursa olur olmazsada olmaz ben 5 haneli bekliyorum tertemiz kanal adamlar cevap veriyor ama kasmiyorum kasmamak lazim, yanlis anlama beni.
Awesome'yi foruma en fazla tanıtan, herkesin daha fazla kazanması için yönlendirme yapan kişilerin başında geliyorum. Bana özel bir kasıtları yok elbette, zaten biz neredeyse bütün networkler ile çalışıyoruz. Ama Awesome artık işin cılkını çıkardı. Awesome'ye partner olanların zor durumda olduklarını görüyoruz ve tavsiye edenlerden biri olarak bu duruma üzülüyoruz. Hem zaten forumda awesome ile ilgili açılan konuların ve yapılan şikayetlerin sayısı hiç de az değil, bunu herkes biliyor.
Benim awesome konusunda duyduğum en fazla şikayet; Personelin her birinin ayrı bir hava'da olması ve çelişkili cevaplar vermesidir. Birisi senin kanalında telif var ödeme yapamayacağız derken, bir diğeri listeler ve kanallar inceleniyor haftaya ödemeniz yapılacak diyor. Öte yandan bir başkası da Paypal ile ilgili sorunlar yaşıyoruz türünden cevaplar vererek aslında bir oyalama taktiği içinde olduklarını gösteriyor. Bu çok mide bulandırıcı bir şey; tamam yoğun olabilirsiniz, ödeme de geciksin problem yok.. Ama kanal sahibine ödeme alıp alamayacağı konusunda net bir şey söyleyin. İnsanlar o parayı alabileceğini bilsin ama varsın 10 gün sonra ödensin, bu sorun olmaz...
Hocam ben sizi etiketliyerek bir mesaj yazmistim. Suan Awesomeness 'in bulundugu lokasyonda saat cok erken. Bugun gun icerisinde ben arayip, bana soyleneni buradan herkesle paylasacagim.
Biraz beklemekten zarar gelmez.
Hocam ben sizi etiketliyerek bir mesaj yazmistim. Suan Awesomeness 'in bulundugu lokasyonda saat cok erken. Bugun gun icerisinde ben arayip, bana soyleneni buradan herkesle paylasacagim.
Biraz beklemekten zarar gelmez.
liste gelmiş adamlara zaten next week yazmıslar yanı bu hafta ıcın kesın odeme olacak ama liste ellerındeyse bugun cıkacaklardır hesaplara
işte bana gelmedi next week diye..Telifli kanala sadece mail geldi oda herkese toplu geldi zaten..Sorunsuz kanalıma hala gelmedi mail falan.
Valla hocam aweyi artik kotulemesek benim her ticketima 24 saat icinde cevap veriyorlar, yani size ne kasitlari olacak onu anlamadim. Bu tarz negatif konusmalarda bence kullanicilarin hevesini kirmak ve moral bozmaktan baska bisey yok bekleyelim olursa olur olmazsada olmaz ben 5 haneli bekliyorum tertemiz kanal adamlar cevap veriyor ama kasmiyorum kasmamak lazim, yanlis anlama beni.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.