Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

Bilgi için teşekkürler, siz mi aldınız bu bilgiyi ?

Telifli kanalları ödemeyeceklerse zaten ödemeyecekler, maillerle neden uğraşıp zaman kaybediyorlar ki ? Hoş mail atılınca okuyup ''dur şu kanala da ödeme yapalım'' diyecek halleri yok herhalde. Telifli kanallara ödeme ya yapılacaktır ya da yapılmayacaktır, hem herkesin kanal bilgisi zaten kendilerinde, iş vatandaşın mail atmasına kaldıysa yandık. boş zaman kaybı yüzünden telifsiz kanalların bile ödemesini hala yapmadılar. Neyse 1-2 gün daha sabredeceğiz anlaşılan..

bilgi awenin ofisinden saglam yani

---------- Mesaj saat 16:48:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:47:49 civarında gönderildi. ----------

Hocam teliften kapanan kanalları öder mi sizce ?

| Telefon ile gönderildi.

bekleyip görecez kardesim.
ödeyecez diyorlar.

---------- Mesaj saat 16:49:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:48:49 civarında gönderildi. ----------

Hocam ödeseler zaten maillerle uğraşmak zorunda kalmayacaklar, kökten çözüm :D

148 ülke var daha türkiye gibi hele hindistan dahada bomba düsün iste her gün 2 film cikiyor hindistanda piyasaya o kadar genis pazari var :D

bilgi awenin ofisinden saglam yani

---------- Mesaj saat 16:48:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:47:49 civarında gönderildi. ----------

bekleyip görecez kardesim.
ödeyecez diyorlar.

---------- Mesaj saat 16:49:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:48:49 civarında gönderildi. ----------

148 ülke var daha türkiye gibi hele hindistan dahada bomba düsün iste her gün 2 film cikiyor hindistanda piyasaya o kadar genis pazari var :D

Görüyorum ya adamların yemeğe ekmeği yok film çekiyolar :D

Görüyorum ya adamların yemeğe ekmeği yok film çekiyolar :D

aslinda bana kalirsa en iyi partner awe
egolari yok digerleri gibi
her türden insani kabul ediyorlar
suan gercekden bunalimdalar
ellerinde cok sayida kanal var galiba
cüsselerini biraz büyütecekler cözüm icin

aslinda bana kalirsa en iyi partner awe
egolari yok digerleri gibi
her türden insani kabul ediyorlar
suan gercekden bunalimdalar
ellerinde cok sayida kanal var galiba
cüsselerini biraz büyütecekler cözüm icin

Banada öyle geliyor, tahminimce iyi kazanan bir partner de çoğu spamcılar orda çünkü biraz daha büyümeye gitmeleri lazım personel olarak.Birde şöyle yüreğimizi ağzımıza getirmeseler ödeme yapmıycaz diye :o

Adam gibi bir network olsa zaten bir dashboardu ve oto ödeme sistemi olurdu. Öyle mail kontrol etmeyle olmaz bu islerki hani mail felanda kontrol ettiklerinide sanmiyorum.

Oh valla ne iyi netwok Austin Mahone nin parasini gününde öde gerisini salla.

Mack mailime cevap verdi, ocak ödemeleri bu ayın sonuna doğru yapılacakmış. ne halt yedikleri belli değil vallahi.

Mack mailime cevap verdi, ocak ödemeleri bu ayın sonuna doğru yapılacakmış. ne halt yedikleri belli değil vallahi.

Sonuna doğru mu bu herifler dalga mı geçiyo bizimle yaptıkları dolandırıcılıktan başka bi şey değil

Biliyorum bigün ödiycekler ama ben artık bekleyemiycem kanalımı satıcam awenin önünden geçmem artık

İniglizce metni buraya yazarmısın, bu mümkün değil bence.

Haklisin sysroot, bana gelen maili ben direk paylastim subatta sordugunda gelecek ay dediler yani mart icin, mart basinda sordugumda bu hafta icin madison mail atmisti, bu mailler onceki sayfalarda olmasi lazim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 01:00:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:59:15 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar bugun yarın odenir bu ay sonu falan olmaz bekleyeceğiz artık sabır

Dostum agzindan olsun :) adamlar cumartesi icin dusunuyorlar bence.

---------- Mesaj saat 01:01:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:00:07 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar bu arada forumun saatimi gidik, saatin pili bitmis :))

Lanet olsun 6 Aylık telifsiz kanalıma 2 telif birden geldi. Düzenli ödeme alıyordum ve kazançları bu ay yüzde 200 arttı. Telif atana geri çekmesi için ricada bulundum inşallah çeker. Yoksa bu awesome hayatta ödemez telif var diye.

Lanet olsun 6 Aylık telifsiz kanalıma 2 telif birden geldi. Düzenli ödeme alıyordum ve kazançları bu ay yüzde 200 arttı. Telif atana geri çekmesi için ricada bulundum inşallah çeker. Yoksa bu awesome hayatta ödemez telif var diye.

Para kazanmanı kapatabilirler, elini çabuk tut, para kazanmanı kapattıktan sonra telifi çektirsende ilgilenmiyorlar.Benim kanalım telifsiz ve hala para kazanması kapalı çöp oldu kanal.

Para kazanmanı kapatabilirler, elini çabuk tut, para kazanmanı kapattıktan sonra telifi çektirsende ilgilenmiyorlar.Benim kanalım telifsiz ve hala para kazanması kapalı çöp oldu kanal.

Başka bir kanalım daha var kapandı onu ödemediler. Şimdi bunda da sıkıntı çıkarsa 20 bin tl gidecek. Telif çekme konusunda uzman birisi varsa yardımcı olabilir mi.

Arkadaşlar her ay aynı konu oluyor benimde alamadığım paralar var ama adamlar kılıfına uydurur. hangimiz şartları kabul ederken ince ayrıntı okuyup düşünüyoruz ki ama onlar illaki kendilerini haklı çıkaracak birşey koymuştur o yüzden beklemekten başka çare yok. Bu arada herkesin ödeme tarihi ile ilgili bir görüşü var bence bu gece 4:30 da ödemeler gelecek :) Ay sonu denmiş ama sanmıyorum.

bu gece sabahlıyoruz arkadaşlar :D ben aralık ödemesini beklicem telifli olanı büyük ihtimalle yatmaz ama. Ocak kazançlarını yatırırlar bu gece sabaha karşı. bu saatlerde ödeme beklemeyin değişiklik olmazsa Gece 4:30 ile 5:30 arası gelecek. Şuan onlarda saaat gece 2 bırakın uyusunlar :D

Başka bir kanalım daha var kapandı onu ödemediler. Şimdi bunda da sıkıntı çıkarsa 20 bin tl gidecek. Telif çekme konusunda uzman birisi varsa yardımcı olabilir mi.

Aynı şekil sahte telif geldi dün banada ya 1 gün kala olacak iş mi ? Senin kadar yüklü olmasada benimkide yüklü bir miktar yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri