Merhabalar hocam,
Öncelikle ilgin alakan için teşekkürler. Yaklaşık olarak son 4 aydır Awesomeness ödeme yapmakta tarafıma. Ancak bu yorumunuzdan sonra ilk defa bizim milletimize ödenmesin müstehaktır diyorum.
Bu nedir ? Bu nasıl bir saygısızlıktır. Ne güzel paranı alınca Awesomeness, parayı alamayınca da aklımız ne gelirse. Kolay para kazanmanın tadını çıkarmak istiyorsunuz anlarımda, onlarda senin benim gibi çalışanlar ayıptır.
Ne olursan ol, ya olduğu gibi görün yada göründüğün gibi ol. Paranın seni satın almasına izin verme, para bir araçtır. Para bir amaç değildir. Kişiliğini kaybetmene ne gerek var ? Eminim ki bir yerde çalışan arkadaşlar var, aralarında 15-20 gün hatta 2 aya yakın para alamayanlarda var işvereninden. Burada bir hafta geç yatsın hemen cıngar çıkartıyoruz. Yakışmıyor bizlere ayıptır.
Biraz olumlu şeylerden bahsedelim. Mesela diğer partnerler yavaş yavaş ilk telif gelen kanalları atmayacaklar. ikinden sonrası için ödeme yapmayacaklar. Üstüne basa basa söylüyorum ama kime ne fayda. Yine göreceğiz iki telifim var param yatar mı, kanalım kapandı paramı alabilir miyim ? Ne desek boş. Cahille uğraşmayacaksın, kaybeden sen olursun. Her ne kadar konu açılırsa da bizler kapayacağız. O yüzden kimse Awesomeness 'i kötülemesin. Paranı 1 haftada 10 günde geciktirse ( normal telifsiz kanallar) yinede paramızı alıyoruz. Gerçekten çok keyf kaçırıyorsunuz. Az biraz sabredin arkadaşlar.
Saygılarımla