Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

Kod:
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/9tqmnff4M3I?hl=tr_TR&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/9tqmnff4M3I?hl=tr_TR&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

başkan yatırsınlar diye büyü yaptın herhalde ama bu büyü tutmaz söliim :D

e9ae410531e12a5fd2476d75a68e257e.png

Yav konuyu diri tutuyosunuz aweye sövüp duruyorum

---------- Mesaj saat 02:55:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:45:02 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar Awesomeness TV'den haber var..

Konustuklarimizi direkt size aktariyorum..

Network bunyesinde yaklasik 85000 kayitli kanal ve bu kanallarin da ayda ortalama 1 Milyon Dolar seviyesinde bir geliri mevcut. Bu paranin Youtube tarafindan her ay farkli gunlerde Paypal hesabi ile gonderilmesi ve bu paranin da miktari sebebiyle aktarim sirasinda zaman almasi sebebiyle, odemelerde diger firmalar gibi belirli bir gun bulunmamakta.. Konu hakkinda calismalar yapilmakta ve en kisa surede odemelere stabilizasyon getirilmesi icin calismalar yapilmakta..

Youtube - Paypal - AwesomenessTV arasindaki para trafiginin bugun nihayete ermesi sebebiyle, suan odemeleri ayarlamaktalar.. Bugun ilerleyen saatlerde baslamak uzere haftasonu ve onumuzdeki haftanin ilk gunlerinde odemeleriniz, Paypal adreslerinize gonderilecektir.

Odeme kontrolu icin Awesomenesstvnetwork.com adresini kullanabilirsiniz..

Son olarak da, bugun ve gecmis gunlerde AwesomenessTV'yi arayarak, oradaki calisanlara saygisizca konusan arkadaslara cok kirgin olduklarini ve bu tavrin hic hos olmadigini belirtmemi istediler..

Sizden ricam, eger bir sorun var ise bana ulasin.. Eger cok elzem bir durum ise ben konusur, sizlere en dogru bilgiyi veririm..

Hayirli geceler..

Hocam desene gene yalana başladılar, gerçekten bravo telefonda ne kadar soğukkanlı sıkıyorlar her seferinde.

Geçmişte saygısızca konuşanlara kırılmaya devam ederler bu kafayla.
O tavır hiç hoş değil ama, kazandığın parayı alamamak da hoş bir TAVIR değil galiba.

Ne diyim , sende boşuna arayıp yalanlarını dinleme hocam.

Aynen bencede muhasebe departmani yetmiyor filan hikaye , adamlar buyuk ihtimal parayi bi guzel kullaniyorlar , once milyon dolari 2 hafta faiz de bono da herneyse bi yerde degerlendirse , ofisinin butun kira giderini , elemanin maaslarini oduyordur , zendesk de biri yazmis yine , elemana bu hafta sonu odeme yapicagiz demisler.

Yav konuyu diri tutuyosunuz aweye sövüp duruyorum

---------- Mesaj saat 02:55:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:45:02 civarında gönderildi. ----------

Hocam desene gene yalana başladılar, gerçekten bravo telefonda ne kadar soğukkanlı sıkıyorlar her seferinde.

Geçmişte saygısızca konuşanlara kırılmaya devam ederler bu kafayla.
O tavır hiç hoş değil ama, kazandığın parayı alamamak da hoş bir TAVIR değil galiba.

Ne diyim , sende boşuna arayıp yalanlarını dinleme hocam.

Adamlar yalanlarini yutturmaya dusunmeyen, sorgulamayan, yumusak birisini bulmus, bulduklari yetmiyormus gibi birde forumda onlari temsil eder hale gelmis iste.
En cok da 85bin kanal ve 1 milyon dolar olayina guldum. Burdaki insanlari bari keriz yerine koymayin, once basit bir dort islem yapin, kanal basi ortalama 11 dolara kim inanir?

---------- Mesaj saat 18:30:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:24:16 civarında gönderildi. ----------

awe partner kanala tek telif gelip ödemelerde sorun yasayanlar oldu mu ?

Ada_mina ve kazandigi paraya gore muamele yapiyorlar.
Az once de dedigim gibi, yumusak olup isi gevsek tutarsaniz alamama ihtimaliniz yukselir. Mail at, forumlarina yaz, telefon ac, hakettikleri gibi davran onlara.

Benim iki tane yuksek kazancli kanalim vardi bunlarda, bir tanesi 3 teliften kapandi, digeri 2 telif aldi sonrasinda kazanclari kayboldu ve partnerlikten atildi. Ama soyledigim gibi pesini birakmadigim icin olsa gerek, cok sukur ikisinin de odemesini aldim.

adam gibi ödemelerini yapsalar bu partner şuan zaten direk birinci sırayı görür

Abi bırakın artık şu partneri savunmayı yetersiz kalıyoruz diyen adam partnerden çıkılma isteğini de kabul eder bunları arayıp küfür eden adamlar nasıl doldularsa artık haklılar.Sen işini yapamıyorsan bırak müşterin başka yere gitsin bu bakkalın ''şu an ekmek yok ama gelecek o zamana kadar kimseden ekmek alma'' demesi gibi bir şey. Paranın faize yatırılma ihtimali de arkadaşların belirttiği gibi yüksek.Twitter hesaplarında her şeye cevap vermeyi biliyorlar ödeme konusuna gelince her kafadan farklı ses lanet olsun bunlara.

Merhabalar hocam,

Öncelikle ilgin alakan için teşekkürler. Yaklaşık olarak son 4 aydır Awesomeness ödeme yapmakta tarafıma. Ancak bu yorumunuzdan sonra ilk defa bizim milletimize ödenmesin müstehaktır diyorum.

Bu nedir ? Bu nasıl bir saygısızlıktır. Ne güzel paranı alınca Awesomeness, parayı alamayınca da aklımız ne gelirse. Kolay para kazanmanın tadını çıkarmak istiyorsunuz anlarımda, onlarda senin benim gibi çalışanlar ayıptır.

Ne olursan ol, ya olduğu gibi görün yada göründüğün gibi ol. Paranın seni satın almasına izin verme, para bir araçtır. Para bir amaç değildir. Kişiliğini kaybetmene ne gerek var ? Eminim ki bir yerde çalışan arkadaşlar var, aralarında 15-20 gün hatta 2 aya yakın para alamayanlarda var işvereninden. Burada bir hafta geç yatsın hemen cıngar çıkartıyoruz. Yakışmıyor bizlere ayıptır.

Biraz olumlu şeylerden bahsedelim. Mesela diğer partnerler yavaş yavaş ilk telif gelen kanalları atmayacaklar. ikinden sonrası için ödeme yapmayacaklar. Üstüne basa basa söylüyorum ama kime ne fayda. Yine göreceğiz iki telifim var param yatar mı, kanalım kapandı paramı alabilir miyim ? Ne desek boş. Cahille uğraşmayacaksın, kaybeden sen olursun. Her ne kadar konu açılırsa da bizler kapayacağız. O yüzden kimse Awesomeness 'i kötülemesin. Paranı 1 haftada 10 günde geciktirse ( normal telifsiz kanallar) yinede paramızı alıyoruz. Gerçekten çok keyf kaçırıyorsunuz. Az biraz sabredin arkadaşlar.

Saygılarımla

Bu mesajindan sonraki sayfalara hizlica goz atarsan en az 10 kisinin aylar oncesinden ve telifsiz kanallarindan odeme alamadiklarini yazdiklarini goreceksin.
Bunun haricinde 5 haneli rakamlarda alacagi olan ama telifli oldugu gerekcesiyle uzerine yatilan paralar var. Yukarda yazdim 2 tane benim kendi telifli kanalim vardi odemesini aldim, benden baska onlarca belki de yuzlerce uye de gecmis aylarda telifli kanallarinin odemesini aldi. Ancak bizim gibi odeme alanlarin paralari birkac bin dolarin altinda olan miktarlardi. Yani awe'nin disinin arasindaki bosluklari dolrudmayacak miktarda...

Simdi bu insanlarin her birisinin farkli bir yasam hikayesi var. Bazilari burdan gelecek parayla ev gecindiriyor, bazilari borclarini odeyecek, bazilari okul masraflarini vs.
Bunca magdur olan insanin degilde, sermayenin yaninda duruyorsun ve magdur insanlarin hakkini aramasini da hor goruyorsun. Ne diyeyim, senin de buyuk umit bagladigin paranin birgun ustune yatarlarsa belki bu hor gordugun insanlari anlarsin.

Bu mesajindan sonraki sayfalara hizlica goz atarsan en az 10 kisinin aylar oncesinden ve telifsiz kanallarindan odeme alamadiklarini yazdiklarini goreceksin.
Bunun haricinde 5 haneli rakamlarda alacagi olan ama telifli oldugu gerekcesiyle uzerine yatilan paralar var. Yukarda yazdim 2 tane benim kendi telifli kanalim vardi odemesini aldim, benden baska onlarca belki de yuzlerce uye de gecmis aylarda telifli kanallarinin odemesini aldi. Ancak bizim gibi odeme alanlarin paralari birkac bin dolarin altinda olan miktarlardi. Yani awe'nin disinin arasindaki bosluklari dolrudmayacak miktarda...

Simdi bu insanlarin her birisinin farkli bir yasam hikayesi var. Bazilari burdan gelecek parayla ev gecindiriyor, bazilari borclarini odeyecek, bazilari okul masraflarini vs.
Bunca magdur olan insanin degilde, sermayenin yaninda duruyorsun ve magdur insanlarin hakkini aramasini da hor goruyorsun. Ne diyeyim, senin de buyuk umit bagladigin paranin birgun ustune yatarlarsa belki bu hor gordugun insanlari anlarsin.

[MENTION=58]kkundakci[/MENTION] Arkadasın anlattıkları gayet mantıklı ve dogrudur hacım sen yanlış dusunuyorsun suan burda awesomenessin nekadar köstekcisi varsa her biri daha youtube işinde ya 2 aylıkdır ya 3 aylık bilemedin 5 aylık ben kundakcı hocayı 2012 den beri forumlarda görürüm ki bende 2012 ekim ayında (adsense) youtube den ödeme alanlardanım aweden en az 20 ödeme aldım o yuzden yanlış düşünüyorsun ... nedemek istediğimi umarım anlamıssındır hocam

Olay sermayenin yaninda olmak degil [MENTION=3057]tiger[/MENTION] , yarin obur gun awesomeness odemeleri duzene sokunca yine en iyisi awesomeness olacak, tum bunlar unutulacak. Ben kendim partnerle o kadar hasir nesir olmamama ragmen gordugum gozlemledigim o sekilde..

Ayrica, bu adamlar odeme yapmazlarsa kime nasil hesap vereceklerini sen daha iyi biliyorsun..

Bazi seylerde ne kadar hakli olsan da, bagirip cagirip hakaret ettiginde haksiz duruma dusersin.. Sessiz kalmak her zaman olmasa da cogu zaman iyidir. Ne demisler "En iyi saldiri, savunma yapmaktir."

Arkadaşlar Ticket Attım 1 Telifli kanalım için ödeme 193 dolar alacağımı Söylediler
Ödemenin ne zaman olacağını sordum cevap
January payments are not going out until the end of this month.
Çeviri: Ocak ödemeler bu ayın sonuna kadar çıkmıyor.
Anlaşılan Biraz sabretmemiz gerekiyor :S

[MENTION=58]kkundakci[/MENTION] Arkadasın anlattıkları gayet mantıklı ve dogrudur hacım sen yanlış dusunuyorsun suan burda awesomenessin nekadar köstekcisi varsa her biri daha youtube işinde ya 2 aylıkdır ya 3 aylık bilemedin 5 aylık ben kundakcı hocayı 2012 den beri forumlarda görürüm ki bende 2012 ekim ayında (adsense) youtube den ödeme alanlardanım aweden en az 20 ödeme aldım o yuzden yanlış düşünüyorsun ... nedemek istediğimi umarım anlamıssındır hocam

Sen bu forumda yazilanlari okumuyorsun galiba.
Bu foruma uye, zaman zaman skype'dan da gorus alisverisinde bulundugum bir arkadasin taa Agustos ayindan kalan telifsiz kanalinin odemesi yapilmiyor. Aradan gecen aylar boyunca onlarca defa makul sekilde parasini istemesine ragmen alamadi.

Ayrica senin dunya gorusune gore 3-5 aydir bu iste olanlar parasini alamamasi normal mi oluyor?
Gec odemeler bile basli basina bir problemken, aylardir cesitli gerekcelerle (bazilarina gerekce dahi gosterilmeden) parasi odenmeyen insanlar haksiz oluyor. Evet gercekten biz yanlis dusunuyoruz!

Beklenen an geldi PAYPAL HESAPLARINIZI KONTROL EDIN :D

Geldi odeme. 2ay once partnerden attiklari kanali ödemediler hala. Neyse saglik olsun :)

hayırlı olsun beyler

---------- Mesaj saat 03:23:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:23:12 civarında gönderildi. ----------

@EmekThoR Heycanla seni konuya bekliyoruz :D

Sen bu forumda yazilanlari okumuyorsun galiba.
Bu foruma uye, zaman zaman skype'dan da gorus alisverisinde bulundugum bir arkadasin taa Agustos ayindan kalan telifsiz kanalinin odemesi yapilmiyor. Aradan gecen aylar boyunca onlarca defa makul sekilde parasini istemesine ragmen alamadi.

Ayrica senin dunya gorusune gore 3-5 aydir bu iste olanlar parasini alamamasi normal mi oluyor?
Gec odemeler bile basli basina bir problemken, aylardir cesitli gerekcelerle (bazilarina gerekce dahi gosterilmeden) parasi odenmeyen insanlar haksiz oluyor. Evet gercekten biz yanlis dusunuyoruz!

Aynen dostum haklı olan sensin ...

Cümleten hayırlı olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri