Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

abim kapanan kanallar içinde ocak ayında kapanan da var şubat ayında kapanan da, benim ocak ayının kazançları 4 kanal vardı limiti geçen dördüne de ödeme yaptılar. ayrıca her ay 18 inden sonra düzenli ne kadar kanalım varsa ödeme formu doldurdum.

bu ara yaş kaç :)

Abi heyecandan yaşına bakmadım kusura bakma :o Yüklü bir ödeme bekliyorum da , tekrar özür dilerim üslubumdan dolayı.

Şu an baktım arkadaşlar ödeme yapmışlar sevinçliyim. İnşallah ödeme bekleyen herkesin kanalına ödeme yapılır.

Tertemiz kanallarıma ödeme yok. Anlam veremiyorum valla.kanallarım arasında yüklü ödeme alacak da vardı 300-500 alacak da. Ödemeyi sırayla yapma ihtimalleri var mi peki?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir kanalıma ödeme gelmiş, diğerine gelmemiş. Ticket attım kanal url sini istedi. Gönderdim bakalım ne olacak.

2 kanalın yüksek ödemesi gelmiş, diğer düşük meblağ olan 2 kanal ödenmemiş. Tüm kanallar telifsiz bu arada...

Bu mesajindan sonraki sayfalara hizlica goz atarsan en az 10 kisinin aylar oncesinden ve telifsiz kanallarindan odeme alamadiklarini yazdiklarini goreceksin.
Bunun haricinde 5 haneli rakamlarda alacagi olan ama telifli oldugu gerekcesiyle uzerine yatilan paralar var. Yukarda yazdim 2 tane benim kendi telifli kanalim vardi odemesini aldim, benden baska onlarca belki de yuzlerce uye de gecmis aylarda telifli kanallarinin odemesini aldi. Ancak bizim gibi odeme alanlarin paralari birkac bin dolarin altinda olan miktarlardi. Yani awe'nin disinin arasindaki bosluklari dolrudmayacak miktarda...

Simdi bu insanlarin her birisinin farkli bir yasam hikayesi var. Bazilari burdan gelecek parayla ev gecindiriyor, bazilari borclarini odeyecek, bazilari okul masraflarini vs.
Bunca magdur olan insanin degilde, sermayenin yaninda duruyorsun ve magdur insanlarin hakkini aramasini da hor goruyorsun. Ne diyeyim, senin de buyuk umit bagladigin paranin birgun ustune yatarlarsa belki bu hor gordugun insanlari anlarsin.

Merhabalar,

Ben burada sermayeyi savunduğum yok, bende yüksek rakamları meblalar alıyorum. Gelelim ödeme alamayan arkadaşlar konusuna, kimse beni yanlış anlamasın, kimseye sen bu işi beceremiyorsun da demiyorum. Ama muhakkak bir yerde bir yanlış yapılıyor. Neden ben aweye bağlı 20 kanalımdan para alıyorum. Ben neden mağdur olmuyorum. Benim neden paramın üzerine yatılmıyor, iğneyide çuvaldızıda kendime batırıyorum yine işin içinden çıkamıyorum. O yüzden tartışmaya hiç mi hiç gerek yok. Bugün yarın paralar yatar, umarım herkeste parasını alır.

Olabilecek muhtemel hatalar,
- Kanal adını yanlış verme
- Kanal Linkini yanlış verme ( Aweden gelen maili silmezseniz orada başvururkenki linkiniz var. Ve eminim ki herkes buradaki linkten dolayı ödeme alamıyor. Kanal linkini daha sonradan değiştirilebilmesi muhtemel)
- Paypal teyitli değildir, Kredi Kartı onayı
- Kişi bilgileri ile paypal bilgileri tutmuyodur.
vs vs diye gider.

Ancak önemle durduğum nokta bold ile yazdığımdır. Ve çoğu arkadaşımınızın mağduruyetinin buradan kaynaklandığını düşünmekteyim.

Saygılarımla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri