Bu mesajindan sonraki sayfalara hizlica goz atarsan en az 10 kisinin aylar oncesinden ve telifsiz kanallarindan odeme alamadiklarini yazdiklarini goreceksin.
Bunun haricinde 5 haneli rakamlarda alacagi olan ama telifli oldugu gerekcesiyle uzerine yatilan paralar var. Yukarda yazdim 2 tane benim kendi telifli kanalim vardi odemesini aldim, benden baska onlarca belki de yuzlerce uye de gecmis aylarda telifli kanallarinin odemesini aldi. Ancak bizim gibi odeme alanlarin paralari birkac bin dolarin altinda olan miktarlardi. Yani awe'nin disinin arasindaki bosluklari dolrudmayacak miktarda...
Simdi bu insanlarin her birisinin farkli bir yasam hikayesi var. Bazilari burdan gelecek parayla ev gecindiriyor, bazilari borclarini odeyecek, bazilari okul masraflarini vs.
Bunca magdur olan insanin degilde, sermayenin yaninda duruyorsun ve magdur insanlarin hakkini aramasini da hor goruyorsun. Ne diyeyim, senin de buyuk umit bagladigin paranin birgun ustune yatarlarsa belki bu hor gordugun insanlari anlarsin.