Awesomeness TV Ocak Ayı Kazançları Şubat Ayı Ödemeleri

tekrar canlandırayım konuyu; hiç görüşen ulaşan var mı bunlara? valla keyifsiz keyifsiz bunların ödemelerin bekliyorum. mail atıyorum hiç bakan yok. çıkma isteği gönderiyorum umurlarında değil.. bunları kime, nereye şikayet edebilirim?

50 tane mesaj attım otomatik mesaj haricinde yazan olmadı. An itibariyle Mack yazmış bu ay senin için 505 dolar gelen var diyo normalde 860 dolar gelmesi lazım ama. Para ne zaman ödenecek diyorum cvp gelecek mi bakam.

Aynı içeriğe sahip iki kanalından birine ödeme alıp diğerine ödeme alamayan var mi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler Awe de 3 tane kanalım var..Panele paypal adresini girdim...Ödeme formu ne zaman doldurcaz yoksa doldurmadan otomatik ödüyorlarmı?

ben ödeme formu dolduruyorum, 18-20 tarhlerinde. ne zaman ödeme yaptılarsa ödemelerimi aldım, sıkıntı olmadı.

Telifsiz ihtarsız kanalım için ödeme istedim 2 aydır öedeme alamıyorum.

Gelen cevap beni çok şaşırttı. :)

Ufacıkda olsa bir ümit ışığı varkern bunların bu şekilde yaklaşması çok canımı sıktı.

Hey,

Your channel is closed.

Madison Jones
AwesomenessTV

Awe kanalımın bitanesinde 2 tane telif var.Videolar şuanda gizli..Şansım az da olsa kanaldaki birikmiş 1.057$ alma şansım varmı? 2 Telif olupta ödeme alan arkadaş varmı?

Çizgi film kategorisi ödeme alan varmı? daha hiç ödeme almadım geçen ay paypalı yanlış yazmıştık gelmedi, bu ay gelir diye umuyordum yine bir numara yok, kanal tek telifli ve kabul edilmiş para kazanan eşleşen 3. taraflar var, mail attım bakalım.. ödeme alan varmı merak ediyorum bu kategoriden..

bugun 2. parti ödemeler yapilabilir bekleyenler hazirlikli olalim

awesonemess tek sevmediğim özellik sınır yüksek olması 150 dolar falan yapılması gerekiyor

bugun 2. parti ödemeler yapilabilir bekleyenler hazirlikli olalim

Mesela nasıl bir hazırlık hocam :D

---------- Mesaj saat 05:11:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:30:17 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar sanırım Awesome'den ödeme alamayanların durumu şudur :
Telifsiz kanalların, üç telif alarak veya topluluktan kapatılan, ya da çeşitli sebeplerle partnerlikten atılan durumu kesinleşmiş kanalların ödemesini yaptılar.

Ama tek veya iki telifli yada tek topluluk ihtarı almış ama kanalı hala kapatılmamış kişilerin ödemelerini de kanallarının bu durumlarını tek tek inceleyerek ve kesinti yaparak ödeyecekleri için gecikiyorlar. Hangi kanalın durumu nedir, telif veya topluluğu hangi tarihte almıştır, o kanaldan ne kadar kesilecek ? bunların tespiti ile uğraşıyorlardır

Mesela kimi kanal 26 aralık'ta 3.telifi yemiştir ama kanalı 7 gün sonra kapatıldığı için partnere aralık ayının tamamına ait kazanç yansımıştır. Şimdi bu kanalın alacağı asıl ödeme, aslında kanalı ocak ayında kapatılmış olsa bile 26 aralık'a kadar olandır. İşte örneğin bunların incelenmesi ve hesaplanması var.

ve bunun gibi durumu çok farklı olanlar var.. Awesome'de elemanlar çok hızlı (!) çalıştığı için bunların incelenmesini bitiremiyorlar ve ödemeler böyle aksayıp birikiyor. Zaten dikkat edilirse hiç telifi olmayan tertemiz ve incelenmeye gerek olmayan kanalların ödemesi bile bu ay çok gecikmişti.

Ama eninde sonunda kesintili de olsa paralarınızı alacağınıza inanıyorum, inşallah umduğum gibi olur.

Hayır hocam benim 4 kanal tertemiz ama ödeme yok. Herşey de doğru yapılmış şekilde. Paypal adresim kanal urllerim herşey tam. tek bir telif yok ama ödeme de yok. bircok arkadaşın da böyle.

arkadaslar Madison her ay sonu tombala cekiyoruz Screenshot by Lightshot , tomboladan cikan kanallarin parasini oduyoruz , cikmayanlarin parasini cebe atiyoruz , diyebilecek mi ? olayin gercegi budur bence.

arkadaslar Madison her ay sonu tombala cekiyoruz Screenshot by Lightshot , tomboladan cikan kanallarin parasini oduyoruz , cikmayanlarin parasini cebe atiyoruz , diyebilecek mi ? olayin gercegi budur bence.

Tombala tombala kesin bak inanın bana :D:D

Bu arada ekibide sağlam kurmuşlar aramışlardır baya, aradığımda anladım tamamı karaktersiz insanlardan oluşuyor, cevaplar falan tam geçiştirmese sahtekarca.
Tebrik etmek lazım totalde 3k paramın üstüne yattılar :D

Hadi beklenen konuyu kim acacak :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri