Awesomeness TV Ödeme Sistemi ve Ayarlari (Her ay odeme bildirimi doldurmaniza gerek yok)

valla kanalda en son gordugum para 370 dolardı bana aralık kazancı 230 dolar para yattı şuan ne kadar para hiç bilmıyorum 10 tane vıdeo var ama hepsi 60 20 30 bin arası reklamlar çıkıyor yenı attıgım vıdeolarda tabi çıkmıyor para yansıyor mu hıc bılmıyorum cıkma ıstedıgı gondermıstım beklıyorum bu ay ödeme yaparlarsa yaparlar ama ödeme limitini geçtiğimi bilmıyorum yanı
[MENTION=155]hotnews[/MENTION]

Arkadaslar Awesomeness ile calisan arkadaslar surekli bazi seylerde birbirleri ile celiski yasiyorlar.Bu konu hakkinda kisa bir bilgi vermek istedim.Umarim faydasi olur.

Simdi odemeye hak kazanan arkadaslarin her ay odeme bildirimi doldurma cilesine yada bilmecesine girmelerine gerek yok.Yapmaniz gereken sey cok basit.

1-Youtube kanaliniza yani Awe partnerli kanaliniza giris yapin.(Mailinize yani.)
2-Giris yaptikdan sonra ,farkli bir Sekme'de Awesomeness TV Buraya girin.
3-Girdikden sonra sag ust kosedeki LOGIN butonuna basin.
4-Sizden Partner olan kanalinizin maili ile giris yapmanizi ister,yada daha once giris yapmis iseniz bazi izinler icin onay ister,Bunu yaptikdan sonra partner olan kanalinizi secersiniz iste onay islemi tamamlair ve panele giris yaparsiniz.
5-Giris yaptikdan sonra yine sag kosedeki kanal isminizi yada maildeki isminizi yazan yere tiklayacaksiniz.(Resime bakabilirsiniz.)
K6v6Nv.jpg

6-isaret ettigim yere girdikden sonra kisisel bilgilerinizi ve PAYPAL Mail adresinizi oraya yazacaksiniz.Herseyi duzgun bir sekilde yazdikdan sonra,artik her ay odeme talebi filanla ugrasmassiniz.Kazanciniz limiti gecmis ise ve odemeniz sorunsuzca Google tarafindan Networke yapilmis ise her ay paraniz OTOMATIK olarak yazdiginiz paypaliniza gelecekdir.

Saygilarimla.

Saol Serkan Abi, güzel paylaşım.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim kanlim 14 nde kapatilmisti (kasim - 2 telif , 3. telifi sahte maille kaldirtmaktan dolayi) 24 unden sonra hergun , odeme formunu doldurup gonderdim , ay sonu odeme yapmislardi , simdi bir kanalim yine kapatildi icinde 1700 dolar vardi , diger kanalim zaten su an satilikta duran , ocak ayinda 600 kazandi su an icinde toplamda 2000 uzeri dolar var , insallah aliriz , benim tavsiyem hergun gonderin odeme formunu , isleri ne baksinlar , biri iptal eder , belki digeri onaylar :)

Awe yolunu bulmuş valla 1 ihtarlı 2 kanalımı kes bagla yapmış bizim 2 kanalda 80$ geçmişti şimdi bu paraları cuka yaptı herhalde

mart ayında belli olacak herşey.kim ne dese boş.

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'dan aldığım bir kanala ocakta 200$ biriktirdim yaklaşık olarak.Kanal kapandı.Kapanınca da yine [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'un Paypalına ödeme bildirimi yaptım.

Şimdi bu konuyu gördüm.LOGİN yapacağım,kanal kapandığı için giremiyorum.Şimdi kanal açılırken [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'un verdiği PP 'a mı gelecek para?

Ben yine de 24'ünde ödeme bildirimi yapayım mı kendi PP'ıma?

not:Eğer [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'un PP'a yatarsa durum vahim:D , Awe onun parasının üstüne yattı ya şimdi benim parayı yiyebilir:D:D:D:D:D [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

türk aklıyla yinede ataız biz emin olmak için

ben bunu 1 2 aydır yapıyorum da otomatik göndereceklerini tahmin etmemiştim :) ay başı, ay ortası, ay sonu, meblağ yüksek ise her canım sıkıldığında form dolduruyorum :)

---------- Mesaj saat 14:34:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:27:08 civarında gönderildi. ----------

Hayir bildirime gerek yok.Kapansa dahi odeme networke geldigi surece odeme yaparlar.

Ustad bunu awe'deki kisilere mail atip baktirabilirsin ben hic basima gelmedigi icin bisey diyemem.

Ustad baglanti kesip yeniden baglamasi pek hayra alamet degil ki bu ocak guncellemelerinden sonra oldu her turlu networkde iceriklerden filan dolayi ama net bilgim yok.Bilgisi olan varsa yazar arkadaslardan birisi.

neden hep ilk benim başıma geliyor onu anlamasam da bu durumu yaşadım ben ekim ayında :) ekim kazancımı ocak sonlarına doğru aldım. 50 kere telefonla aradım yatırmadılar, vermeyeceze getirdiler lafı ocak sonu umudumu kestiğim an verdiler parayı. tahminimce eninde sonunda veriyorlar bu kanalların parasını ama zamanı kendilerine kalmış.

ama o bağlantısı kesilip bağlanan kanal artık çöp olmuştur. nasıl ediyorlar bilmiyorum ama kanal partner kanal olmaktan çıkıp standart kanal gibi oluyor. yeni videolar atınca partner özelliklerini kullanamadım hiç. tavsiyem kanala yeni şey yükleme bırak kalsın, eski videoların doları açık ise hiç karışma

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'dan aldığım bir kanala ocakta 200$ biriktirdim yaklaşık olarak.Kanal kapandı.Kapanınca da yine [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'un Paypalına ödeme bildirimi yaptım.

Şimdi bu konuyu gördüm.LOGİN yapacağım,kanal kapandığı için giremiyorum.Şimdi kanal açılırken [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'un verdiği PP 'a mı gelecek para?

Ben yine de 24'ünde ödeme bildirimi yapayım mı kendi PP'ıma?

not:Eğer [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'un PP'a yatarsa durum vahim:D , Awe onun parasının üstüne yattı ya şimdi benim parayı yiyebilir:D:D:D:D:D [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

He paranın ustune yatacam :D bana o kadar az para gelmeyecek zaten ayırt ederim :cool:

Ben ödemeleri sorunsuz aldığım halde yinede aklımda kalmasın diye ayın 20 sinden sonra atıyorum. :)

Arkadaşlar, Ocak 2014'te açtığım ve Şubat 20 itibari ile 145 dolar limitini geçen bir kanalım var.

Şimdi ben bu ödeme formunu dolduracak mıyım? Yoksa Mart ayını bekleyip o zaman mı doldurucam?

Yardımcı olursanız sevinirim.

KdNDRD.png

arkadaslar serkan abinini Edii yazan yerde mavi yerde bende ünlem işareti var nedir bu ya sizdede var mı ?

Ay sonu parani alabilmek icin ne kadar kazanc olmasi lazim kesitiden sonra

paypal için de 200TL mi gerekli ? eski msjlarda 200 yazıyo yine de sormak istedim.

paypal için zaten bu konuşulan.200 lira değil 143 dolar yani 320 lira civarı olması gerek toplam kazancın.sen 100 dolar alacaksın 220 lira o da.Lira konuşmaya gerek yok herşey dolar üzerinden zaten Adsense değil bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri