Awesomeness TV Partner Olup Sonra Pişman Olmayın...

Awe ödeme yapmıyor diyenler acaba 145 $ eşiğine ulaştığı gün hemen ödeme mi talep ediyor? Ödenmiyor diyor?
Aralıkta kazandığın parayı Şubatın başlarında alırsınız anca.

eylül kazancı olan 2k dolar için gerekli başvuruların harıcınde onlarca şey denenmesıne rağmen ödeme alma ımkanına naıl olamadık. daha ötesi yok bu işin

Benim Türkiye olmasına rağmen bgbg 2 $ ın altına düşmüyor , ortalama 3.5$ bgbg alıyorum, içeriğinizle alaklı olarak hangi ülkede gösterim alıyor video uzun mu kısa mı, hd mi değilmi vs durmlar bgbg oranını etkiliyor. Ödemlerimin tamamını da düzenli aldım. Birden çok kanal ile çalışıyorm awe de. Sorunlar nedense benden uzak... Denedim bu partneri ve pişman olmadım hayal edemeyceğim miktarlar şu an hesabımda.

Awe'ye kısa videolar ile girilmez.Bunu unutun.15 dk üzeri videolar ile yatırım yapın aweye.
Örneğin 70 k'ye 15 dolar aldım 10-15 saniyelik bir video için.Rakama şaşırmadım videonun uzun olması gerekiyor awe'de.Çok kısa videolarla iyi kazanç sağlayamazsınız awede.

İlk girdiğim zamanlar, 15k reklam gösterimine 40 dolar vermiş.

vhttz.jpg

Buda son durum 50k reklam gösterimine 15 dolar para vermiş..

vhtvb.jpg

En büyük dolandırıcılar bunlar hırsız bildiğin.. Kanal youtube'de popüler kanallardan biri hit kaynağı %99 youtube tavsiye edilen videolar. Adamlar biliğin para çalıyorlar..

Arkadaşlar kesinlikle partnerlik tavsiye etmiyorum. Adsense'den şaşmayın.

awe den waz geç sende o zaman ne gerek var reklama ? BEN ÇOK MEMNUNUM YAŞASIN AWE AWE OLMASA EKMEK YOK

yeni geçirdiğim bir kanal var 19k görüntülenme-32k izlenme-1.5 dolar kazanç var
(videolar uzun)
başka yeni geçirdiğim bir awe kanalı ise ;
7k görüntülenme-15k izlenme-0.62 dolar kazanç
(burda videolar kısa)

bunun açıklamasını yapacak olan var mı?

happyzomsevi1' Alıntı:
awe den waz geç sender o zaman ne gerek var reklama ? BEN ÇOK MEMNUNUM YAŞASIN AWE AWE OLMASA EKMEK YOK

Happyzombie awe den kac kere odeme aldin ?
Olumlu yorum gormek guzel oluyor.
Malum paramiz Awede ve bu ay sonu odeme alamazsam yikim olacak benim icin

Awesomeness de 2 partner kanalım var. Birinde kısa videolar var en fazla 4-5 dakika ortalama izlenim 2-3 dakika. 1k ya yaklaşık 1 dolar veriyor bazen daha düşük. 5-6 k gösterim günlük kazanç duruma göre 2-4 dolar arası. Bu partnerlikten ilk ödememi bu ay aldım. Tüm youtube kanallarım kapandıydı ve partner olanlar sağ kaldıydı (ne yazıkki tek partner kanalım vardı :( )

2. partner kanalım daha yeni uzun videolar var. İlk gün 2k gösterime 2$ vermiş. Biraz deneyip ne oluyor ne bitiyor göreceğiz.

Partnerlik için şunu söyleyebilirim. Eğer düzenli kanalınız kazanıyor ve getiri sağlıyor ayrıca kapanmayacaksa yani spam vb değilse kendin üretiyorsan Adsense de kalabilirsin. Yalnız içerik ileride sorun çıkartabilecek düzeyde ise spam gibi partner olmak en güzeli.

Hele ki awesomeness koşulsuz şartsız kabul eden tek partner firması. Forumda Türk network arkadaşlardan biriyle kanalım hakkında konuştuk. İçerikten dolayı kabul edilmez demişti. Fakat awesomeness direk kabul etti. Yani avantajı da var dezavantajı da.

Valla benim kazançlarım yükseldi ve her geçen ay daha da yükseliyor. Demek ki bir sorun var...

yeni geçirdiğim bir kanal var 19k görüntülenme-32k izlenme-1.5 dolar kazanç var
(videolar uzun)
başka yeni geçirdiğim bir awe kanalı ise ;
7k görüntülenme-15k izlenme-0.62 dolar kazanç
(burda videolar kısa)

bunun açıklamasını yapacak olan var mı?

10000 lerce kez söylendi hocam görüntülenmeler yansıyor fakat kazançlar geç yansıyor analytics'e bak mesala şu resim'e

oSEx79R.png

Burda 50k gösterime 143$ kazanmıs görünüyorum ama aslında 50k gösterime değil o

eDKMKDn.png

Görüntülenmelerin içine girdiğimde Görüntülenmelerin 14'ine kadar yansıdığını görüyorum

tS0bnjU.png

Ama kazançlara girince en son 12'sinin kazancının yansıdığını görüyorum yani o 143$ ayın 12'sine kadarki kazancım

Bu awe partnerliğinden kesin olarak ayrılma yöntemi var mı? İstek gönderdim ama 2 aydır yanıt yok malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri