Tek telifli kanala ödeme aldım 625 dolar. Çizgi film kanalı. Aralık-ocak ödemesiydi. Ödeme eşiğini ocakta geçti. Telifi şubatta yedi. Bu ay yüksek miktarlı ödeme bekliyorum 4 haneli. Merakla bekliyorum. İnşallah öder.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bileydim forumda ben açardım konuyu.. awe konuyu açan arkadaşa kıyak geçmiş![]()
1 Topluluk-lu kanalimin odemesini alamadim gelmedi odeme son 3 aydir aliyordum ama bu kez vermediler bekliyorum verirlermi sizce odeme hala devam ediyormu? yoksa artik odemeler tamamlandi?
Ödemeler daha yapılmadı bir kaç alan var ama onun dışında ödemeler yapılmadı.1 Topluluk-lu kanalimin odemesini alamadim gelmedi odeme son 3 aydir aliyordum ama bu kez vermediler bekliyorum verirlermi sizce odeme hala devam ediyormu? yoksa artik odemeler tamamlandi?
400dolar biriken kanalımdan ödeme bekliyordum fakat ödeme yapmak şöyle dursun kanalı partnerlikten atmışlar.Böyle saçma sistem olmaz arkadaşlar 400dolara kondular resmen!
telif yada topluluk varsa normal atmaları..Yada çizgi film/dizi kanalları falansa atıyorlar öylemiydi?
---------- Mesaj saat 13:22:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:15:47 civarında gönderildi. ----------
böyle ağdan atmalar başladığa göre 2 3 gün içinde ödemeler gelir diye düşünüyorum..
Bizde 7 ocakta atılmıştık 10 ocakta ödemeler yapılmıştı.
telif yada topluluk varsa normal atmaları..Yada çizgi film/dizi kanalları falansa atıyorlar öylemiydi?
---------- Mesaj saat 13:22:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:15:47 civarında gönderildi. ----------
böyle ağdan atmalar başladığa göre 2 3 gün içinde ödemeler gelir diye düşünüyorum..
Bizde 7 ocakta atılmıştık 10 ocakta ödemeler yapılmıştı.
Hocam hatırladığım kadarıyla senın Şubat ödemelerini alamamıştın galiba. Durum nedir aldın mı ?
Şimdi baktım da 2 telifli bi kanalımı partnerlikten atmışlar. Parasını yatırırlar mı acaba?
Eğer yatırmıyolarsa nereye başvurabiliyoruz ? Sonuçta o parayı aldılar..
Yazık olacak onaca kazanca![]()
Herkes atılıyorsa ödemeler yolda inşallah bu gece![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.