Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Tek telifli kanala ödeme aldım 625 dolar. Çizgi film kanalı. Aralık-ocak ödemesiydi. Ödeme eşiğini ocakta geçti. Telifi şubatta yedi. Bu ay yüksek miktarlı ödeme bekliyorum 4 haneli. Merakla bekliyorum. İnşallah öder.

bileydim forumda ben açardım konuyu.. awe konuyu açan arkadaşa kıyak geçmiş:D:D

1 Topluluk-lu kanalimin odemesini alamadim gelmedi odeme son 3 aydir aliyordum ama bu kez vermediler bekliyorum verirlermi sizce odeme hala devam ediyormu? yoksa artik odemeler tamamlandi?

1 Topluluk-lu kanalimin odemesini alamadim gelmedi odeme son 3 aydir aliyordum ama bu kez vermediler bekliyorum verirlermi sizce odeme hala devam ediyormu? yoksa artik odemeler tamamlandi?
Ödemeler daha yapılmadı bir kaç alan var ama onun dışında ödemeler yapılmadı.
Tahminimce haftaya kadar ödemeler yapılacak

evet
awe şubat ödemeleri
şuan buradaki herkes o güzel haberi bekliyor...

olaydaki heyecanın dozunu biraz arttırmaya kalkacak olursak
awe mart ayı ödemeleri ne zaman ? diye sorabiliriz mesela :eek:

Mack mesaj atmış bana. ödemeniz kopya içerikten bekletiliyor die.demekki yuksek meblalarda kontrol oluyor. risk almak istemeyenler 1000 doları geçirmezse odemelerde bu durum cozulur gıbı.

400dolar biriken kanalımdan ödeme bekliyordum fakat ödeme yapmak şöyle dursun kanalı partnerlikten atmışlar.Böyle saçma sistem olmaz arkadaşlar 400dolara kondular resmen!

400dolar biriken kanalımdan ödeme bekliyordum fakat ödeme yapmak şöyle dursun kanalı partnerlikten atmışlar.Böyle saçma sistem olmaz arkadaşlar 400dolara kondular resmen!

telif yada topluluk varsa normal atmaları..Yada çizgi film/dizi kanalları falansa atıyorlar öylemiydi?

---------- Mesaj saat 13:22:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:15:47 civarında gönderildi. ----------

böyle ağdan atmalar başladığa göre 2 3 gün içinde ödemeler gelir diye düşünüyorum..

Bizde 7 ocakta atılmıştık 10 ocakta ödemeler yapılmıştı.

telif yada topluluk varsa normal atmaları..Yada çizgi film/dizi kanalları falansa atıyorlar öylemiydi?

---------- Mesaj saat 13:22:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:15:47 civarında gönderildi. ----------

böyle ağdan atmalar başladığa göre 2 3 gün içinde ödemeler gelir diye düşünüyorum..

ağdan attıklarında ödemeyi yapmıyorlarmı?

Hocam hatırladığım kadarıyla senın Şubat ödemelerini alamamıştın galiba. Durum nedir aldın mı ?

Hocam hatırladığım kadarıyla senın Şubat ödemelerini alamamıştın galiba. Durum nedir aldın mı ?

şubatı kimse almadı ki :D

ben aweden sadece 1 kanalın telifsiz ocak kazancını aldım

2 telifli dizi kanalım vardı aralık ve ocak kazancını alamadım atmışlardı partnerden

Kloq7E.png

normalde bu yazı kırmızı işaretlediğim yerde duruyordu
dünden beridir sağ tarafta duruyor
bi numara var gibi ama anlamadım :confused:

Şimdi baktım da 2 telifli bi kanalımı partnerlikten atmışlar. Parasını yatırırlar mı acaba?
Eğer yatırmıyolarsa nereye başvurabiliyoruz ? Sonuçta o parayı aldılar..
Yazık olacak onaca kazanca :(

Şimdi baktım da 2 telifli bi kanalımı partnerlikten atmışlar. Parasını yatırırlar mı acaba?
Eğer yatırmıyolarsa nereye başvurabiliyoruz ? Sonuçta o parayı aldılar..
Yazık olacak onaca kazanca :(

Aynı durumdayız hocam ben de yanıtları bekliyorum..

benimde 2 telifli kanalımı atmışlar analystics bölümünde 600 dolar param vardı şimdi gözükmüyor,izlenimler yerinde duruyor acaba öderlermi?

edit: tek telifli kanalımı atmamışlar galiba ödeme yapacaklar.

Arkadaslar odemeleri bu hafta ici yapacaklarini soylediler.. Eger onumuzdeki hafta basinda odemesini almamis olanlar var ise, awesomenesstvnetwork.com adresinden paypal bilgilerini guncellemesi gerektigini de soylediler..

Bilginize

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri