Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Beklemeye devam şuanlık yapacak başka bir şey yok zaten bu ay ödemeler geçen aylara göre erken yapılıyor sanırım salı çarşambaya kadar bekleyecegizz mecbur işallah herkez ödemesini alır,geç olsun güç olmasın,ama ben dahil ödeme alamayanları umutsuzluga iten belirsizlik,ne panelinde kesinleşti yazıyor ne ödenecek kesin deniyor mesajlara ya cevap alınmıyor yada saşma sapan cevaplar alınıyor ne yazıkki.

iwocan ın dediğine göre ilk partide 750 bin dolar ödenmiş ama ödenmemiş kanallar var onlarda farkında.benim sorunsuz kanalım ödeme aldı ama bazılarıda sorunlu kanalına alamış sorunsuz olana almamış,bazısı şubatı almış bazısı 3-4 ay önce kapanan hesabınkini,kısacası ödeme yapılacak tekrar ama kime yapılacak hiç belli değil:D

3 bin dolari ödemicem diye partnerlikden attilar beni daha yeni :)
ne yapabilirim arkadaslar suan birisi birsy söylesin ne demek oluyor simdi bu

şu kanaldan 1 kuruş para almadım anasını satayım bide masrafı düşünsem üstüne zarardayım,awe zalimsin:D 7K abone ile oynarım artık yada hurda fiyatına satarım:D

2lnwmsm.jpg

şu kanaldan 1 kuruş para almadım anasını satayım bide masrafı düşünsem üstüne zarardayım,awe zalimsin:D 7K abone ile oynarım artık yada hurda fiyatına satarım:D

2lnwmsm.jpg

benimde böyle olmuştu 7 ocakta atmışlardı bugün ödeme geldi.

inşallah,gelirse piyango olur hocam gelmezse de alıştık artık kanalların pert olmasına

genelde sabah 04:30 gibi ödüyorlar her sabah bekliyorum neredeyse. İnşallah bu sabah alırız...

Senin alamadığını duyunca bende sinirlendim kardeşim. İnşallah en kısa zamanda alırsın..

Eyvallah Allah razı olsun kardeşim bu zamana kadar sorunsuz alıyorduk da ne oldu anlamadım bu ay :S iwocanın açıklmasına göre ödeyeceklermiş bakalım onları bekleyeceğiz ama sinirleneceğiz az galiba

benim kanal ebediyete kadar devre dışı kalmış son 3 ayı öderlermi bakalım :)

Toplu katliam olmuş 4 tane awe kanalım devre dışı kalmış ödemeleri alabilirmiyim? Daha önce bu durumdan ödeme alan oldumu?

Eyvallah Allah razı olsun kardeşim bu zamana kadar sorunsuz alıyorduk da ne oldu anlamadım bu ay :S iwocanın açıklmasına göre ödeyeceklermiş bakalım onları bekleyeceğiz ama sinirleneceğiz az galiba

o açıklamaya benzer açıklamaları her ay yapıyorlar. ben 3 aydır ödeme alamadım tertemiz kanallarıma. artık ödeme yapacaklarına da inancımı yitirmeye başladım. iwocan a söylenenlerin de artık doğruluğuna inanmıyorum.

o açıklamaya benzer açıklamaları her ay yapıyorlar. ben 3 aydır ödeme alamadım tertemiz kanallarıma. artık ödeme yapacaklarına da inancımı yitirmeye başladım. iwocan a söylenenlerin de artık doğruluğuna inanmıyorum.

iwocan konusuyor ama ve pazartesiye kadar almazsanız bildirin bana diyor. hocam her ay yapıyorlarda bu ay ödemeleride bir değişik yaptılar bazı kısıler cok once aldı bazı kısıler 1 2 gün önce aldı ve diğer ödemeler işlemde diyorlar. normalde geçen ay 11'inde yatmıstı paralar aslında daha zaman var. ayrıca bu ay ödeme saatleri ise akasm 8 9 civarı yaptılar normalde sabah 4 5 civarı oduyorlardı :S

3 ay şu aweden düzgün para aldım sonrasında ise son 3 aydır beş kuruş alamadım 4 tane kanal var kuruş alamadım telif yok topluluk yok alamadık gene adamlar mesaj atıyom sana gelen şu kadar para var ödeyecez diyolar ay sonuna. Ama ne gelen var ne giden. Ben bunlara sövsemsi ne yapsam anlamadım.

3 ay şu aweden düzgün para aldım sonrasında ise son 3 aydır beş kuruş alamadım 4 tane kanal var kuruş alamadım telif yok topluluk yok alamadık gene adamlar mesaj atıyom sana gelen şu kadar para var ödeyecez diyolar ay sonuna. Ama ne gelen var ne giden. Ben bunlara sövsemsi ne yapsam anlamadım.

Aynı dertten muzdaribiz hocam.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri