Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Awe'de bir adet kanalım var. İçinde 150 dolar var. Bir topluluk da var. Yatırır mı? Hiç sanmıyorum. Bu partnerler de resmen umut tacirliği ile götürüyorlar işi şu ünlemdi, para kazanmaydı sorunlarından beri.

En kralı Adsense'de işte.

Tek topluluğun zararı yok alırsın ödeme,ama ne zaman orasını bilemem

---------- Mesaj saat 23:10:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:09:32 civarında gönderildi. ----------

Awe'den cevap geldi,ingilizcesi gerçekten iyi olan biri çevirebilirmi?

hiçbirşey söylememişler,bu zaten sık sorulan sorular kısmında yazan default bir açıklama

Awe'den cevap geldi,ingilizcesi gerçekten iyi olan biri çevirebilirmi?
Kanal 100 $ kazandı kez biz ödeme ile ilgili sizinle irtibata geçecektir.CPM oranları her kişi farklıdır. Bir çok reklamverenler ile ilgisi yoktur ve onlar içerik kendi markası ile uydurma bakın nasıl. Http://www.youtube.com/analytics - Eğer YouTube Analytics giderek tahmini kazancınızı ve istatistikleri kontrol edebilirsiniz. Hesabınızın üzerinde 100 $ fark ve temas edilmemiştir varsa, ulaşmak lütfen!

Zaten YouTube videoları kapalı para kazanmak için nasıl bilmiyorsanız, size videoları (: basit bir resim paylaşan Imgur) "iddia" üzerine bir rehber var!

Birkaç sorum daha var? Bazı müthiş SSS ve Cevapları (Bit.ly / ATVHelpForum) için bizim forumu check out

OR Bu mesaja cevap ve biz en kısa sürede size geri almak olacaktır!

Zaman ayırdığınız için teşekkürler!

dün (p.tesi) ödeme alan oldumu arkadaşlar?

Yok ödeme mödeme kimseye. [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] liste falan alacaktı kanalları iletmek için pazartesi günü

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] liste için bekliyoruz seni

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] listeye benide eklerse güzel olur ama bu hafta ödeme olacağını sanmıyorum

Liste nedir ya.bir listeleme olduğunu sanmıyorum.eğer öyle bir listeleme durumu varsa beni de yazin

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

110 dolar mı ne dün ödenmiş bana beyler. 3 telifle kapanmış kanalımdı. adını sanını bile hatırlamıyordum 100 150 dolar bir şey kazanç parametresinde iken kapanmıştı. ödemesi geldi darısı başınıza

hala alamayan kaç kişiyiz ?

birden başlıyorum :)

1

2 kanal bekliyor daha ne gelen var ne giden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri