Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Arkadaşlar bu ödeme formu doldururken "Name" kısmına kendi ismimizi yoksa kanal için açtğımız ismimi yazmamız gerekiyor.

Evet bu Name kısmına tam olarak ne yazmamız gerekiyor acaba? Ben de merak ediyorum bu kısmı.

1 telifli kanala ödeme bekliyorum formu doldurdum bakalım gelecek mi

Arkadaslar name kismina kendi adinizi siyadinizi yazacaksiniz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarım milyon izlenimi geçti kanalım, Awedeyken bir kez ödeme aldım, geçen sene hangi ay oldugunu hatırlamıyorum.Sonra telif yedim o günden bu yana ne analytic geldi, ne yeni videoda para kazanabildim, ne de bir cevap alabildim. Ne partnerden çıkardılar ne de başka bir şey yaptılar.En son cevap geldi diye sevinmiştim ama mod ticketları birleştiriyormuş.Sonrası en son mesajımı yazdım , videoları gizledim 1k yakın abone ve 8 yıllık kanaldaki videoları gizledim.Bu saaten sonrada para felan beklemiyorum onlardan.

Arkadaşlar şu form gönderme işini hangi tarihler arasında yapıyorduk?

Bilen biri açıklayabilir mi?

Arkadaşlar şu form gönderme işini hangi tarihler arasında yapıyorduk?

Bilen biri açıklayabilir mi?

Bilen birisi yardımcı olursa iyi olur gerçekten. 20 sinden sonra 2 günde bir yollayın diyorlar. Doğrumudur bu yöntem ?

Her ay sorunsuz alıyorum bu ayda inşalah zamanında alırım paramı. Herkese bol şanslar.

hadi hayırlısı her ay sorunsuz aldım bu ay da inş alırız :)

Hocam 2 kişi de sorunsuz almış müsait olunca şu sorumu cevaplar sanız minettar kalıcam :)

ortlama 1000-2000 tl arası kazanan(aylık) bir kanalım var telif felan yok bunun kazancını alır mıyım..

*içerik Spam-Çizgifilm

Hocam 2 kişi de sorunsuz almış müsait olunca şu sorumu cevaplar sanız minettar kalıcam :)

ortlama 1000-2000 tl arası kazanan(aylık) bir kanalım var telif felan yok bunun kazancını alır mıyım..

*içerik Spam-Çizgifilm

Telif vb. hiç bir şey yoksa almaman için bir sebep yok.. Bence alırsın..

Form dolduran varmi aranizda ? Bana gecikti gecen ay 22sinde yollamislardi, bununla ilgili ticket yolladim bekliyorum, gelismeleri paylasicam.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir film kanalım patlamayaptı yaklasık 5 gun içinde 2.5 k dolar kazandırdı bende sıkıntı olmasın diye bütün filmleri videoları sildim tertemiz kanal içerisinde 2.5 k dolar vr umarım ödeme yaparlar :)

awesomenesstvnetwork.com a kanalınızla giriş yapıp tüm bilgilerinizi doldurun doldurduysanız kontrol edin bi yanışlık olmasın.

ayrıca formuda doldurup yollayabilirsiniz.

umarım awesomeness creative gibi bi uygulama çıkarmamıştır.

bir film kanalım patlamayaptı yaklasık 5 gun içinde 2.5 k dolar kazandırdı bende sıkıntı olmasın diye bütün filmleri videoları sildim tertemiz kanal içerisinde 2.5 k dolar vr umarım ödeme yaparlar :)

Keşke liste dışı yapsaydın

Bende film kanalının videolarını silmiştim ödemediler

İnşallah sana öderler senin para yüksek.

15K
2K
1.5K
1K
600$
ve bir çok 50-100 $ arası kanallarım var hiçbirinden para alamadım daha öteki ayda alamazsam awe ile bir daha uğraşmam.
Umarım herkes parasını alırda Awe ye daha çok kanal geçiririz. Hem awe kazanır hem biz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri