Arkadaşlar bu ödeme formu doldururken "Name" kısmına kendi ismimizi yoksa kanal için açtğımız ismimi yazmamız gerekiyor.
Evet bu Name kısmına tam olarak ne yazmamız gerekiyor acaba? Ben de merak ediyorum bu kısmı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bu ödeme formu doldururken "Name" kısmına kendi ismimizi yoksa kanal için açtğımız ismimi yazmamız gerekiyor.
Evet bu Name kısmına tam olarak ne yazmamız gerekiyor acaba? Ben de merak ediyorum bu kısmı.
1 telifli kanala ödeme bekliyorum formu doldurdum bakalım gelecek mi
Daha aralığı alamadık ki![]()
ay sonu ödenecek diyorlar hala utanmadan hangi ay sonuysa.![]()

Arkadaşlar şu form gönderme işini hangi tarihler arasında yapıyorduk?
Bilen biri açıklayabilir mi?
Her ay sorunsuz alıyorum bu ayda inşalah zamanında alırım paramı. Herkese bol şanslar.
hadi hayırlısı her ay sorunsuz aldım bu ay da inş alırız![]()
Hocam 2 kişi de sorunsuz almış müsait olunca şu sorumu cevaplar sanız minettar kalıcam
ortlama 1000-2000 tl arası kazanan(aylık) bir kanalım var telif felan yok bunun kazancını alır mıyım..
*içerik Spam-Çizgifilm
bir film kanalım patlamayaptı yaklasık 5 gun içinde 2.5 k dolar kazandırdı bende sıkıntı olmasın diye bütün filmleri videoları sildim tertemiz kanal içerisinde 2.5 k dolar vr umarım ödeme yaparlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.