Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Eğer ödeme yapıldıysa ilk defa geri plana atılanlar arasında olucam. Ben sanmıyorum kimsenin ödeme mödeme aldığını. Özgün kanalları ile her ay sorunsuz ödeme alan arkadaşlar (bende dahil) dururken adamlar gidip spam kanala ödeme yapmaz. Kimse k.bakmasın. Ortalığıda karıştırmasın. :)

Bugünden itibaren bekleyin 1 hafta içerisinde yatabilir. Benim tahminim haftaya pazartesi. İnşallah yanılırım..

Hocam yalanmi soyluyorum? Sana odeme gelmeden biz alamazmiyiz bak arkadasta belirtti forum disi alan oldu diye. Insanlari yalanci cikartmak icin hersey yapiyorsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yalanmi soyluyorum? Sana odeme gelmeden biz alamazmiyiz bak arkadasta belirtti forum disi alan oldu diye. Insanlari yalanci cikartmak icin hersey yapiyorsun.

Kardeşim ağlanıp sızlanma boşuna. Aldıysan afiyet bal şeker olsun. Fakat ne hikmetse her ay ödeme aldım diyenler duruyor bu ödeme bir tek sana geldi. Kimseye yalancı demiyorum tabiki buna hakkımda yok zaten ben kendi fikrimi söyledim. Gocunmana gerek yok. :) Bizim acelemiz yok para için gelirse çekeriz..

Kardeşim ağlanıp sızlanma boşuna. Aldıysan afiyet bal şeker olsun. Fakat ne hikmetse her ay ödeme aldım diyenler duruyor bu ödeme bir tek sana geldi. Kimseye yalancı demiyorum tabiki buna hakkımda yok zaten ben kendi fikrimi söyledim. Gocunmana gerek yok. :) Bizim acelemiz yok para için gelirse çekeriz..

Hocam iyimisin sen ? aglayip sizlanma demissin bunun icin bi sebepmi var onu anlamadim cocuk cocuk muhabbet yapiyorsun, zaten bilgilendirende gelismeleri paylasanda kabahat. Hayirli kazanclar.

Gereksiz gerginlik yapanları banlarım. Zaten konu kendi kendine gerginlik. Düzgün bir şekilde ödememizi bekleyelim.

Gereksiz gerginlik yapanları banlarım. Zaten konu kendi kendine gerginlik. Düzgün bir şekilde ödememizi bekleyelim.

:D vay arkadaş ya.. Ne dedik millet nasıl anladı.. Sen tehtid mi ettin şimdi beni. Beni tehtid etme kardeşim 5000 bin defa dedik forumda yanlış yaptıysak banla. Ben böyleyim dobrayım. İnandığımı söylerim. Herkes dururken bir kişiye yatması saçma bir kez daha söyledim bunu. Biz ilk defa ödeme almıyoruz bu aweden. Aylardır alıyoruz.. Kimseyede açık açık yalancısında demedim. Alan varsa da alsın harcasın.. Ne diyim yani..

Geçen ay ödeme alamıyacaklar listesindeyim , bu ay liste filan yok ödeme formuda yolladım içerde 240,69$ param var .. off off

Geçen ay ödeme alamıyacaklar listesindeyim , bu ay liste filan yok ödeme formuda yolladım içerde 240,69$ param var .. off off

o listede ben de vardım, ancak 4 kanalıma ödeme aldım. awesomenesess in dediği hiçbir şeye bakmayın bence, sonuçta dedikleri tutarsız. belli araıklarla ödeme yapıyorlar.

Eğer ödeme yapıldıysa ilk defa geri plana atılanlar arasında olucam. Ben sanmıyorum kimsenin ödeme mödeme aldığını. Özgün kanalları ile her ay sorunsuz ödeme alan arkadaşlar (bende dahil) dururken adamlar gidip spam kanala ödeme yapmaz. Kimse k.bakmasın. Ortalığıda karıştırmasın. :)

Bugünden itibaren bekleyin 1 hafta içerisinde yatabilir. Benim tahminim haftaya pazartesi. İnşallah yanılırım..

Ödeme almadım diyenlere inanmayanı gördüm de ödeme aldım diyene inanmayanı ilk defa görüyorum :)
adam awesomeness in maaslı elemanı mı gelsin burda almadıgı ödemeyi aldım diye yazsın biraz mantıklı düşünelim lütfen

Aynen ödemeler hep aynı anda oluyor anda dakikası bile aynı oluyor.

Kimse bana ödeme yaptılar demesin çoğu kişinin özgün kanalları bile ödeme almadı daha.

Arkadaslar birdaha agzimi acmiyorum, elimden geldigince aweden bilgi kopartmaya calisiyorum sizlerle paylasiyorm ama bi odeme aldik dedim yalancinin krali olduk tamam arkadaslar odeme falan almadim can sikintisindan yaptik,neyse arkadaslar herkese bol ve hayirli kazanclar.

Bu konunun başında bu konuyla ilgili düşüncelerimi belirtmiştim:)
Awesomeness TV konusu olmasa forum etkileşime geçmeyecek benden söylemesi

Arkadaslar birdaha agzimi acmiyorum, elimden geldigince aweden bilgi kopartmaya calisiyorum sizlerle paylasiyorm ama bi odeme aldik dedim yalancinin krali olduk tamam arkadaslar odeme falan almadim can sikintisindan yaptik,neyse arkadaslar herkese bol ve hayirli kazanclar.

hocam boşuna alınıyorsun
bak şimdi sen ödeme aldım dedin herkes panik oldu
olay sadece bundan ibaret :D
kendini bizim yerimize koysan böyle şeyler yazmazsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri