Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Arkadaslar odemeleri bu hafta ici yapacaklarini soylediler.. Eger onumuzdeki hafta basinda odemesini almamis olanlar var ise, awesomenesstvnetwork.com adresinden paypal bilgilerini guncellemesi gerektigini de soylediler..

Bilginize

hocam bilgi kesinmi ?
şuan haftanın ortasında olduğumuz için dahada önemlisi awe ile çalıştığımız için
karamsarlık dizboyu

Sorunsuz kanalı partnerden atmışlar. Bir anlam veremedim bu işe. Başka networke geçicem artık başka çaresi yok. Quiz Network nasıl arkadaşlar ? Haber kanalı için en iyi partnerlik hangisi ?

hocam bilgi kesinmi ?
şuan haftanın ortasında olduğumuz için dahada önemlisi awe ile çalıştığımız için
karamsarlık dizboyu

Valla simdiye kadar gun verip odenecek dediginde hic odenmedigini gormedim acikcasi.

benim şubatta attılar partnerlikten ocak ayının kazancını aldım şubatınkini vereceklermi bakalım

tüm para ekleyenlere ödesinelr de ne zaman olduğu önemli değil ha 2 gün önce ha 2 gün sonra.

benim şubatta attılar partnerlikten ocak ayının kazancını aldım şubatınkini vereceklermi bakalım

Alırken herhangi bir sorun oldu mu hocam? Beni de bugün attılar mart aynının kazancı umarım alırım kazasız belasız.

Valla simdiye kadar gun verip odenecek dediginde hic odenmedigini gormedim acikcasi.

hocam konuyla alakalı değil ama size bir sorum olacaktı,benim kredi kartım olmadığı için paypalımı teyit edemedim,ödemem gelirmi? yoksa bi sıkıntı çıkarmı

hocam konuyla alakalı değil ama size bir sorum olacaktı,benim kredi kartım olmadığı için paypalımı teyit edemedim,ödemem gelirmi? yoksa bi sıkıntı çıkarmı

ödeme gelirmi gelmezmi bilmiyorumda
eğer garanti banka hesabınız varsa kredi kartına v.s gerek yok
ben garanti internet şubesinden sanal kart oluşturup içine biraz para yükleyip
paypalı teyit ettim

gelir o konuda sıkıntı olmaz da sadece 750 lira üstünde paran olursa işlem yapamazsın (750 lira üstü gelmez demiyorum) sadece onaysız hesaplar 750 lira ustu işlemler yapamıor

bu konuda herhangi bir bilgim yok hocam.

Ödemenizin Paypal teyidi ile ilgisi yok, telif veya ihtar gibi bir başka sorununuz yoksa ödemeniz network tarafından paypal hesabınıza atılır. Ama kredi kartınız ile hesabınızı teyit etmediğiniz için günlük Para Çekme Limiti'ne takılabilirsiniz. Örneğin; Paypal hesabınıza 3.000 TL ödeme gelmişse, bir gün içinde en fazla 750 TL'sini banka hesabınıza havale yapabilirsiniz.

Herkese merhaba,
Geçen ay awesomeness kullandım. Yani mart ayında 300 dolar topladım. Nisanda 300-%30 dolar yatacak diye sevinirken. Bugün kanala girdiğimde kanalın awesomeness kanal bağlantısı kalkmış. Normal adsense'e döndüğünü gördüm. Ben üye olurken sanırım yanlışlıkla alt kanal eposta adresini verdim. Ancak alt kanal epostalarında gmail aktif değil. Zaten googleplus uzantılı bir adres oluyor. Onu düzeltmeleri için mail atmıştım. Bunlar beni direk attı sanırım. Ne yapabilirim ? Ne oldu hala şaşkınım. Analyticsteki tüm kazançlarım gitmiş üstüne üstlük. Ancak awesomeness account duruyor. İstatiktikleri de duruyor.

iimgurcomKYtWJ9t.png

linki paylaşamadım tam olarak. :(

hala paypal bilgisi istiyolar benden aralikdan beri göndermekden biktim en sonunda sövecem bu mack e

hala paypal bilgisi istiyolar benden aralikdan beri göndermekden biktim en sonunda sövecem bu mack e

Herkese aynı şeyi yapıyorlar hocam mebla biraz yüksek olunca ödemiyorlar sonra paypalın yok diyorlar. Nasıl yok ? Yoksa aralıktan beri nasıl ödüyorsunuz. Üçkağıtçı bunlar

taze cevap aldım arkadaşlar bekleyenler için.temiz kanalım için ne zaman ödeme yapılcak dedim.aldığım cevap.

çeviriyim yarım yamalak.. paypalda sıkıntı çıkmış sanırım bu hafta sonuna kadar göndericez diyor bekleyin :D

Our payment has been delayed due to issues with Paypal. Money should be going out at the end of this week. Please stand by.

Dana reyizden mesaj var :)

Our payment has been delayed due to issues with Paypal. Money should be going out at the end of this week. Please wait.
Best,
- Dana

Bizim son ödeme Paypal ile sorunlar ertelenmişti. Para bu hafta sonunda çıkıyor alınmalıdır. Lütfen bekleyin.
En iyisi,
- Dana

genel bir sorun varmış galiba hafta sonunu bekleyin diyor öyle anladım :)

paypal sorun olmuş emi:D issues diyen diline senin

awesome bırak bu işleri yeni moda bişeyler bul

Mesajım bulunsun burda ay sonuna kadar çoğu kişi bu issues with paypal muhabbetiyle mayısı getirecek,ilk defa yedikleri halt değil.

hafta sonuda sallar bunlar bizi.haftaya kaldı en iyi ihtimal

zaten adamlar senin paypalın ile alakalı sorunlar yasıyoruz demiyor ki PAYPAL ile alakalı sorunlarımız var diyor giderirsek bu hafta sonuna kadar yaparız dior

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri