ödeme saatlerinizi söylermisiniz arkadaşlar örnek;21:22
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ödeme alan kişiler saati tam olarak yazarsa ödemeler parça parça mı geliyor haberimiz olacağından daha iyi olur.
Teşekkürler awesomenesess toplam 10 kanala x.xxx ödeme aldım.
gelmis telifli atilan kanal arti telifsiz bir kanal , 4 haneli odeme alinmistir![]()
Ödeme Saati:
20:47 ile 20:53 arası .
Arkadaşlar aldığı parayla beklediği para arasında uyuşmazlık yaşayan varmı hangi kanalın ödemesi yapılacak diye her ay not ederim kanalların ne kadar kazandığını gelen paraya bakıyorum ama kanallarımla uyuşmuyo bazıları, acaba kesintiyi fazlamı yaptılar ki diye düşünüyorum .
Bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar var mı ?
gelmis telifli atilan kanal arti telifsiz bir kanal , 4 haneli odeme alinmistir![]()
valla çok ince hesap yapmadım zaten gitmiş para diye baktığım için ama ödemeler normal geldi bana öyle anormal bir kesinti gözüme çarpmadı komisyon dışında
benmi yanlış hesapladım ki hocam ?
eylul,ekım,kasım,aralık kazancları odemıs awe 6-7 kanal vardı odeme bekledıgım hepsını yollamıs hepsı telıften kapanmıstı suan soktayım![]()
Arkadaslar telifli kanal odemeleriniz, genellikle sizin hesapladiginizdan daha dusuk gelebilir. Bunun sebebi, kanalinizdaki telifli videolarin kazancinin odenmeyecek olusudur.. (Soylenen bu sekilde) ..
Kanalinizda telifsiz olan tum videolarin parasini alacaginizi fakat teliflilerin odemelerinin yapilmayacagini aklinizda bulundurun..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.