Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Arkadaşlar TR da böyle.. Yurt dışındaki arkadaşlarım Şubatın ödemelerini Martın 10 una kadar alıyor.. Biz sürünüyoruz :)

bide awe artık alımları zorlaştırsa iyi olacak elini kolun sallayanı almasalar iyi olacek

Ödeme Saati:
20:47 ile 20:53 arası .
Arkadaşlar aldığı parayla beklediği para arasında uyuşmazlık yaşayan varmı hangi kanalın ödemesi yapılacak diye her ay not ederim kanalların ne kadar kazandığını gelen paraya bakıyorum ama kanallarımla uyuşmuyo bazıları, acaba kesintiyi fazlamı yaptılar ki diye düşünüyorum .
Bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar var mı ?

Teşekkürler awesomenesess toplam 10 kanala x.xxx ödeme aldım.

20:44-20:53 arası

gelmis telifli atilan kanal arti telifsiz bir kanal , 4 haneli odeme alinmistir :)

Ödeme Saati:
20:47 ile 20:53 arası .
Arkadaşlar aldığı parayla beklediği para arasında uyuşmazlık yaşayan varmı hangi kanalın ödemesi yapılacak diye her ay not ederim kanalların ne kadar kazandığını gelen paraya bakıyorum ama kanallarımla uyuşmuyo bazıları, acaba kesintiyi fazlamı yaptılar ki diye düşünüyorum .
Bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar var mı ?

valla çok ince hesap yapmadım zaten gitmiş para diye baktığım için ama ödemeler normal geldi bana öyle anormal bir kesinti gözüme çarpmadı komisyon dışında

---------- Mesaj saat 21:28:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:27:08 civarında gönderildi. ----------

gelmis telifli atilan kanal arti telifsiz bir kanal , 4 haneli odeme alinmistir :)

bu ay mı atılmıştı hocam hesap,benim de nisan başı atılan yüklü bi hesap var o gelmemiş henüz.

tek kanalım var awe'de, 20:48 ödeme alım saati. İki kere ödeme aldım bakalım şimdiye kadar awe'den bakalım şimdilik iyi gidiyor gibi tabi kanal telifsiz temiz kanal

eylul,ekım,kasım,aralık kazancları odemıs awe 6-7 kanal vardı odeme bekledıgım hepsını yollamıs hepsı telıften kapanmıstı suan soktayım :D

Arkadaslar telifli kanal odemeleriniz, genellikle sizin hesapladiginizdan daha dusuk gelebilir. Bunun sebebi, kanalinizdaki telifli videolarin kazancinin odenmeyecek olusudur.. (Soylenen bu sekilde) ..

Kanalinizda telifsiz olan tum videolarin parasini alacaginizi fakat teliflilerin odemelerinin yapilmayacagini aklinizda bulundurun..

bu ay mı atılmıştı hocam hesap,benim de nisan başı atılan yüklü bi hesap var o gelmemiş henüz.[/QUOTE]

benim de nisan başında atılan 2 telifli kanalıma ödeme gelmedi hocam

Arkadaslar telifli kanal odemeleriniz, genellikle sizin hesapladiginizdan daha dusuk gelebilir. Bunun sebebi, kanalinizdaki telifli videolarin kazancinin odenmeyecek olusudur.. (Soylenen bu sekilde) ..

Kanalinizda telifsiz olan tum videolarin parasini alacaginizi fakat teliflilerin odemelerinin yapilmayacagini aklinizda bulundurun..

Sanırım her hesap için öyle değil hocam,ben aldım telifli kazançları da ama keserselerde birşey diyemeyiz orası doğru belki bazı kanallarda uygulamış olabilirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri