Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Google'ın ne zaman ne vereceğini biliyorsunuz madem, bu görüşlerinizdende kesin eminseniz, kendinize ait içerikle tüm kuralla uyarak kazandığınız paraları mademki awe ödemiyor bu durumda gidin dava bile açabilirsiniz. Tabi tüm bunlar var ise.

Kardeş senin de haklılık payın var anlıyorum ama yarattıkları belirsizlik insanı çileden çıkartıyo.. Zahmet edip bi mail bile dönmüyorlar. Kazandıkları paralara göre bu ciddiyetsizlik fazla ! 20-30 bin hatta daha fazlasını bekleyen arkadaşlar var. Üşenmem dava ederim de hem maddiyat meselesi hem de kanallarımız özgün değil...

Kardeş senin de haklılık payın var anlıyorum ama yarattıkları belirsizlik insanı çileden çıkartıyo.. Zahmet edip bi mail bile dönmüyorlar. Kazandıkları paralara göre bu ciddiyetsizlik fazla ! 20-30 bin hatta daha fazlasını bekleyen arkadaşlar var. Üşenmem dava ederim de hem maddiyat meselesi hem de kanallarımız özgün değil...

İşte hocam özgün değilseniz hiçbir söz hakkınız yok o yüzden beklemekten başka çaremiz yok. Awe sürümden kazanan bir partner olduğundan destek olarak çok zayıflar. Çok büyük para kazanan arkadaşlarda o kadar büyümeden azla yetinmeyi bilecekler videoları silip gizleyip falan. Ben kanallarım baktımki çok yükseliyor kazancları hemen durdururum çünkü paranın kıymetinin farkındayım biliyorumki çok büyük paralarda kanal incelemeye girecek ve içerik benim olmadığından o para gelmeyecek bana, elimde olan 2k olmayan 20k dan iyidir. Aslında buda bir kazanma taktiğidir, bence sonucta parayı ellerine almadığı sürece kimse ben 20-30 k kazandım demesin o kazanılmış para değildir.

umarım bu gece ödeme günleridir. her 11 i gece öderler. valla artık gına geldi bu awe den. ödemiyoruz özgün değilsiniz diye mail atıp kanalımı partnerden çıkarsalar, o da yok. mail atıyorum x$ ödeme hafta içinde size gelecek diyor. sonuç tırt. aylardır böyle bari ödemeyeceğizz kanalınızı da attık çünkü özgün değilsiniz desin, canımı yesin.

ama kesinlikle çakallık yapıyorlar.

1 paypala çok sayıda awe bağlayan ve sorun yaşamadan ödemelerini alan var mı aranızda?

Yani tek paypal çok awe sorun yaşattı mı hiç, yaşatır mı ?

1 paypalınıza aynı ay içinde kaç Awe ödeme aldınız max ? Teşekkürler.

İşte hocam özgün değilseniz hiçbir söz hakkınız yok o yüzden beklemekten başka çaremiz yok. Awe sürümden kazanan bir partner olduğundan destek olarak çok zayıflar. Çok büyük para kazanan arkadaşlarda o kadar büyümeden azla yetinmeyi bilecekler videoları silip gizleyip falan. Ben kanallarım baktımki çok yükseliyor kazancları hemen durdururum çünkü paranın kıymetinin farkındayım biliyorumki çok büyük paralarda kanal incelemeye girecek ve içerik benim olmadığından o para gelmeyecek bana, elimde olan 2k olmayan 20k dan iyidir. Aslında buda bir kazanma taktiğidir, bence sonucta parayı ellerine almadığı sürece kimse ben 20-30 k kazandım demesin o kazanılmış para değildir.

Bir yıldır evini youtuberlıkla geçindiren ve adsenselerinin kazanması durdurulduğu için 6 aylığına partnerliği deneyen birisi olarak, awenin belirsizliği benim belimi büktü. Zahmet edip bi tarih verse yada şu şu kanalları ödemeyeceğim , kalanı da şu gün ödeyeceğim diyebilse çok sıkıntı olmayacak. Benim durumuma yakın arkadaşlar da vardır diye düşünüyorum. O yüzden toplu bir şekilde baskı yaparsak, enazından netleşmelerini sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Sonuçta bu onların işi ve bize bu hizmeti sunmak zorundalar. Bugünü de bekleyerek geçirelim bakalım da, kazançları alsak da almasak da bu sıkıntıların giderilmesini isteyen arkadaşlarla birlikte tepkimizi koyacak bir hamle yapalım !

beyler bugun yüksek bir ihtimalle ödeme var gibi
lütfen konuyu hortlatmayin [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] az sonra ariyacak hepimizi bilgilendirecek
allah razi olsun ibrahim kardesimizdende hakkimizi arayip soruyor.

1 paypala çok sayıda awe bağlayan ve sorun yaşamadan ödemelerini alan var mı aranızda?

Yani tek paypal çok awe sorun yaşattı mı hiç, yaşatır mı ?

1 paypalınıza aynı ay içinde kaç Awe ödeme aldınız max ? Teşekkürler.

10 kanala aynı paypal nisanın 3 ünde ödeme yaptılar aldım.

Arkadaşlar boşuna bu gece beklemeyin . Yaptığım konuşma
(ben)= When will you pay my february and march payments.? Don't talk about me the contract. I'm going to sue you.
(Mack)=
February payments will be going out this month.
(Ben)=
Can you give an exact date ? I really this money. I would appreciate if you give an exact date (Tarih istedim)
(Mack)=
I don't have the exact day I'm sorry. It will be towards the end of the month. (Tarih yok bu ay sonuna doğru dedi)
(Ben)=
According to you, march's payment will be paid in April but payment still not sent, today is April . You can not reply to the message up to now. I'm gonna report you to youtube and I will leave froum your network.
(Mack)=
It will be at the end of April or in early May. We have had recent trouble with our accounting department and are trying to get back on track. If you earned the money you will be paid. ( yok muhasebe dep. sorun varmışta yok oymuşta hikaye bunlar hep.. Arkadaşlar forumdan şugün bugün yatacak diyenlerede itibar etmeyin onlar neye dayanarak söylüyor sanki awesomenesstv' de çalışıyor..) uzun lafın kısası bu awe'den çıkmak için elimizden geleni yapalım ...

Hep aynı şey işte, her ay ödenmeyen kazançlar için ay sonu diyorlar. Soğuk sularımızı hazırlayalım.

Arkadaslar bu gece odeme olmayacakmis.

Odemeyi onumuzdeki hafta yapacagiz dediler..

Bilginize,

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]

Hocam size saygım sonsuz size bir lafım yok,sözüm ona bu network'ün daha geçen gün bu hafta içinde ödeme yapacağız demesi ve şimdide sözünün arkasında durmayıp ödemeleri yine yeniden ertelemeleridir.Bizim awesomeness network mağdurları olarak bilmek istediğimiz paramızın geç yada erken ödenmesi değil bunun kesinleştirilmiş bir tarihte kesin olarak paramızı alabilmemizdir.

Tesekkur ederim hocam.

Valla ben de anlamadim neden odemediklerini. Moralim de bozuldu acikcasi. Bakalim bi hafta basi olsun da biseyler dusunuruz o zamana kadar.

Adamlar bi sirket yonetiyor , her sirketin amaci yasal yollardan kazanabildigi kadar parayi kazanmaktir , biz bu partnere girdigimizde zaten youtube hicbirsekilde onlari sikayet edemiyecegimizi kabul ediyoruz , zaten %98 miz baskasinin iceriginden para kazaniyor , o yuzden arkadaslar atin videonuzu baglayin kanalinizi hangi partnere istiyorsaniz ve ne geliyorsa sukredin , bu isler boyle , kendi iceriginiz olmadigi surece bu boyle devam edecektir.

3-4 bin dolar zamaninda ödeselerdi paypal kuru 2.20 idi simdi 2 bunlar ödüyene kadar 1.8 olur her türlü giren cikan bize
bir kanalim kaldi onuda atsinlar yeter. yabancilara takir takir ödüyorlar. sadece bize özel bu olay.
iwoan arkadasimizda her hafta ariyor bizim icin sagolsun. artik ben inanmiyorum bize para gelecegine
ta subat ayindaki ödemem icin demislerdi ay sonunda yapacaz diye nisan ayinin sonu geldi onun üstüne 3 ay daha ödeme eklendi hala aralik-ocak-subat-mart belkide nisan gelecek. beyler birisi bi konu acsin derdimizi anlatak
biz her ay ödeme alinan konuya 20 kisi durmadan ay boyunca mesaj yaziyoruz gelecek hafta nisan ödemeleri diye konu acilacak oraya basliyacaz yazmaya haksizmiyim ?

Her ödeme döneminde ödemeleri %70 civarında kanallara yapan bir partner Awe sanırım, oranım tahminidir :)

kalan %30 luk kanallar şanssızca yakınıyor doğal olarak.

her ay %30 bizemi denk gelecek kardesim hadi 2 kanali ödeme birini öde bari lan allahsiz partner

Freedom da bagli oldugunuz partnerden nasil ayrilabilirsiniz diye bi aciklama var , ben size kanalimi bagladigimda 18 yasindan kucuktum , o yuzden yasal haklarima sahip degildim diye bir aciklama var , ayrilmak isteyenler bunu deneyebilir , e-devletten bi sekilde yasinizi degistirirek ( bu sadece bilgi paylasimidir) screen yapip ayrilmayi deneyebilirsiniz arkadaslar.

olmadi Jackie amcami 60 . yasinin serefine gondeririz oraya , dagitir orayi http://www.youtube.com/watch?v=hlz728cpmFU#t=199 (bu isin sakasi tabii)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri