Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

Bütün kanallarımı aweden çıkarsam şimdilik o önemli benim için.
Bunların ödeme yapacağı falan yok.

bu kanallarımızı diğer kanallarla sahte telif atsak, sonra aweden kurtulduktan sonra tekrar telifleri kaldırsak, herhangi bir sorun teşgil eder mi?

Hep aynı şey işte, her ay ödenmeyen kazançlar için ay sonu diyorlar. Soğuk sularımızı hazırlayalım.

Aynen, ay sonu diyorlar. Ay sonu gelince de tüh ay basi diyecektik diyorlar. Ay basi da gelince "e daha ayın basi, hele bir ay ortası gelsin de o zaman öderiz" diyorlar. Ayın ortasına ve sonuna ne kaldı ki!

Bu böyle olmaz arkadaşlar ! Bişeyler yapmamız lazım !!! Şuan vaktim yok ama akşama ben bi yazı paylaşıcam youtube a gönderilmek üzere.. Bir de Amerikadaki dava açma maliyetlerini falan bi öğrenicem. Üşenemem gerekirse dava da açarım ! Kanallarımız özgün değil ama buna müsade eden en başta youtube.. Özgün olmayan kanallar üzerinden trilyonlar kazanıyo her ay ! Ben sessiz kalmak ve sadece beklemekten yana değilim ! Hemfikir olan arkadaşlarla birlikte hareket ederek sonuca ulaşacağımıza inanıyorum..

awenin bu yaptığı çin işgencesinden beter
paramızı öde - yok
ödemiyorsan bari bi açıklama yap v.s insanlar bişeyler bilsin - yok
tamam para senin olsun kanallarımızı ağdan çıkar - yok

peki ne var ?
kullanıcılar işine baksın kanallara video falan yüklesinler
kimsenin para pul konusunda bişey bilme hakkı yok
istersek öderiz istersek bekletiriz
keyif bizim, para bizim, network bizim...

bugun ilginç birşey fark ettim kanalda 2 gün önce baktığımda kanal 3 gün önce bağlandı diyordu yani kesip bağlamışlar şimdi baktığımda kanal 5 ay önce bağlandı diyor eski haline döndürmüşler bu nasıl iş çözemedim :D ama ödeme yapmadılar.

ayrıca kanal 5 aylık 1 kere ödeme alabildim bu kanaldan onu fark ettim şimdi

Bişey olacağı yok paralar yalan oldu artık konuyuda hortlatmayın artık kilitlensin gitsin. Haftaya cuma diyecekler ay sonu yapacaz sonra diyecekler ay başı sonra bi başı bi sonu öyle gider. Geçmiş olsun

. Arkadaşlar forumdan şugün bugün yatacak diyenlerede itibar etmeyin onlar neye dayanarak söylüyor sanki awesomenesstv' de çalışıyor..) uzun lafın kısası bu awe'den çıkmak için elimizden geleni yapalım ...[/FONT][/COLOR]

Son lafin bana miydi ? Eger oyleyse acik acik yazsaydin nickimi keske. Daha Mack'in kim oldugunu bile bilmeden, size yardimci olmaya calisan insanlara saldirmani hic dogru bulmadim acikcasi

Son lafin bana miydi ? Eger oyleyse acik acik yazsaydin nickimi keske. Daha Mack'in kim oldugunu bile bilmeden, size yardimci olmaya calisan insanlara saldirmani hic dogru bulmadim acikcasi

hocam bana kızarmısın bilmiyorum ancak arkadaş haklı
bu yazıları sinirli ruh hali ile yazdığı her yönü ile belli
3 - 5 kazandık seviniyoruz ama elimize bişey geçmedi ve beklemek insana çok zor geliyor
neden beklediğimizi bilmemek ve hevesimizin kaçması gibi durumlarda cabası
buyüzden böyle yazılar olması çok normal
ödemeler ile ilgili bilgi vermeniz çok güzel bir şey
ama ödemelerin yapılmaması herkesin ümidini kırdı
ve bu hayal kırıklığının etkisi ile kimsenin söylenenlere inanası gelmiyor

Laf'larım üstüne alınan herkesedir, kişisel anlama. Belki Mack'in kim olduğunu bilmiyorum ancak hiç olmazsa buradaki insanları ümitlendirmiyorum istiyorsan attığın postlardan kaç kere tarih verdiğine bakabilirsin..

Kac kere tarih verip kac kere odemediklerine sen bir bak istersen.. 2-3 kere tarih vermisimdir. Sadece bu sefer odenmedi. Kimseyi umitlendirdigim yok, ne soyluyorlarsa onu aktariyorum ben. Ama tabi millet olarak her zaman en kotusu bize en cazip geldigi icin, hic birseyi olumlu olarak dusunemiyoruz. Sen de haklisin bu yuzden.

Tesekkur ederim hocam.

Valla ben de anlamadim neden odemediklerini. Moralim de bozuldu acikcasi. Bakalim bi hafta basi olsun da biseyler dusunuruz o zamana kadar.

Hocam sizin irtibatiniz iyi anladigim kadari ile awesomeness calisanlari ile. Paypal bilgilerimiz kayitli olmasina ragmen panelde gozukmuyor diye ticketa donus yapiyorlar, belli ki sistem ile ilgili bir sorun var. Ya ozel url sonradan aldik diye, ya da paypal bilgisini sonradan guncelledik ya da bilemedigim baska bir sistem sorunu. Bir daha konusma sansi bulursaniz bu sorunu iletir misiniz Awesomeness calisanlarina? Kolay gelsin.

Hocam acik konusmak gerekirse Mack neye gore bu bilgileri veriyor bilemiyroum. Anladigim kadariyla gecistirmek icin soyluyor bunlari.. Cunku bir kac arkadasa da bu sekilde soylemis, arkadaslar telefonla direkt bilgi almak icin aradiklarinda "Paypal bilgileriniz bizde mevcut" diye donus yapmislar.

Pazartesi gunu arar, bu karmasanin neden kaynaklandigini sorarim tabi ki.

şubat geçti artık mart ayının kazançlarıyla toplu yatırırlar heralde mart ayı kazançları normalde ne zaman yatması gerek

arkadaslar kimsenin kendi icerigi degil bende memnun degilim bu durumdan [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] dan baska irtibat kuran arkadasimiz yok
lütfen saygisizlik yapmayin arkadasa ben iyi biliyorum iwocanin awe de parasi yok sadece bizim icin arayip soruyor
biraz sayginiz olsun lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri