Awesomeness TV Temmuz Ayı Kazançları, Ağustos Ödemeleri

Hocam biliyorum büyük meblaları tek bir ödeme halinde almış kanallarım vardı awede. Bakacağız öderler Insallah zaten dashboardda miktar ve ayın 10una kadar ödenecek yazıyor. Bu dashboarddaki Balance kısmı nedir tam anlayamadım hocam ?

Kesinleşip te size aktarılmayan kazançlarınız (Balance) denge kısmına eklenir, ödenmiş olanlar da oradan düşer.. O bölüme bakıp kafanızı karıştırmayın bence, siz iyisi mi Payment Status kısmında gösterilen toplu alacaklarınızın meblağını baz alın. Bol kazançlar

Dahsboard a baktım da adamlar bana baya bi borçlular. Ödeme düzenleri çok kötü ama eninde sonunda ödeyecekler diye düşünüyorum.

Your Current Payment Status
You've earned $xxxxx so far in total, including the current month. This payment will be made on or around the 10th of the next month.

Dahsboard a baktım da adamlar bana baya bi borçlular. Ödeme düzenleri çok kötü ama eninde sonunda ödeyecekler diye düşünüyorum.

benim 3-4 ay önce yüklü paralar kazandığım teliften kapanan kanalları bu sabah yatırdılar 4 kanal. geç de olsa Awe de para kalmıyor.

haziran kazancı yada temmuz kazancını bugün alan var mı? sadece eski ödemeleri mi gönderdiler? haziranda alamayan aldı mı?

Arkadaşlar bana gönderdikleri cevapta içeriğin sahibine göndereceklermiş kapanan kanalların parasını bir daha form doldursam yollasam yada ticket atsam.Nasıl bir metin yollamam lazım.

Örnek verirseniz sevinirim.Google translate çevirdim attım.Daha iyi bir metinle belki bugün yarın ödememi yaparlar

Arkadaslar banada 320 $ gondermisler ama benim icerde 18 k $ var subattan neden boyle 300 filan yolluyorlar gecen ayda 270 gondermislerdi. alt limit en az olan kanalda 1500$ vardi anlam veremedim ?

Büyük ihtimal bu gönderilen sadece önceden kapanan yada incelemeye giren kanalları içindir ayın 30 u gibi gerçek ödemenin yapılacagını tahmin ediyorum. Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama bir sorum var buradan onuda sorayım şuan awe ne şartlarda kanalı kabul ediyor ? İzlenim falan gibi.

partnere yüzsüz deme hakkını nerden buluyosunuz peki sonuçta kendi içeriğiniz değil

El koyduğu parada kendisinin değil,onca kişinin emeğine el koyuyorlar ,o videoların bize ait olmadığını biliyorlar buna rağmen barındırıyor sonra bize böyle bir cevap veriyorlarsa başka da birşey denmez

Turk parasi ile 500 tl bugun yatirlmis paypal hesabima..

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri