söyle bir olay var awe dashboarda mesela ödeme tarihi 8 gösterdi paypala yansıma tarihi 9 oluyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube analytics kısmından bakınca toplam kazandığım miktar ödeme limitini geçiyor fakat awe dashboard da bu miktar ödeme limitinin aşağısında anlamadım gitti. temmuz ayında ödeme limitini geçmiştim
daha çok bekleriz gibi geliyovay be 6 oldu hala ödeme yok![]()
daha çok bekleriz gibi geliyo![]()
vay be 6 oldu hala ödeme yok![]()
O ayın 10 nunda mı yoksa 10. ayda mı? İlk okudugumda bana 10 nunda gibi geldi ama sonradan sanırım 10. ay yazıyo diye okudum olmayan ingilizcemle.ayın 10 unda yapılır büyük ihtimal ödemeler. panelde öyle yazıyor.
O ayın 10 nunda mı yoksa 10. ayda mı? İlk okudugumda bana 10 nunda gibi geldi ama sonradan sanırım 10. ay yazıyo diye okudum olmayan ingilizcemle.
O ayın 10 nunda mı yoksa 10. ayda mı? İlk okudugumda bana 10 nunda gibi geldi ama sonradan sanırım 10. ay yazıyo diye okudum olmayan ingilizcemle.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.