Awesomeness TV Temmuz Ayı Kazançları, Ağustos Ödemeleri

Awe candır diye boşuna demedik biz aylardır
Eninde sonunda parayı öderler...
Darısı alamayan bütün arkadaşların başına.
Güle güle iyi günlerde harcayalım...

Arkadaşlar tekrar tekrar soruyorum ama mail attığımda parayı içerik sahibine yolladıklarını söylüyorlar bu mümkünmü ? Yada böyle mail alıpta parasını alabilen varmı ?

Bu Awe süper dostum :D
2 aydır hiç bilmediğim bi kanalımdan ödeme geliyor. Acaba hangisinden geliyor. bi kaç ay önce başvuru yapıp sonra bırakmıştım ama hangi kanal ile yaptım bulamadım :D öle süpriz yapıyor bana 2 aydır awe.

ufak bir soru kanalı kapanmış veya partnerden atılmış arkadaşlardan bu ödemede xxxxx haneli alan var mı?

Arkadaşlar tekrar tekrar soruyorum ama mail attığımda parayı içerik sahibine yolladıklarını söylüyorlar bu mümkünmü ? Yada böyle mail alıpta parasını alabilen varmı ?

ÖNEMLİ :
mümkündür tabi... paylaştığınız videoların hak sahibi olmadığınız tespit edilmişse, hele ki videolarınızdan bir kısmına eşleşen gelmişse asıl hak sahibinin kim olduğu da belirlenmiştir.

Videoların hak sahibi kendi network'une sahipse (örneğin; D Yapım, Ciner Grup gibi) veya sanatçı ya da yapımcı firma ise ödemelerinize en az 30 gün bloke konulur ve ilgili tarafa bu içeriklerin hak sahibi olup olmadıkları ve kazancı talep edip etmedikleri sorulur. Cevap evet ise o videolardan kazandığınız paralar onlara transfer edilir. Geriye kalan ve kimsenin sahiplenmediği videolardan kazandıklarınız ise gönderilen miktar düşüldükten sonra size transfer edilir.

Hak sahipleri network değil de standart bir çok farklı youtuber ise bu kez hak dağılımı işlemi uzayacağından ödemelerinize konulan bloke süresi daha da uzar. Bir çok kişinin aylarca ödeme alamamasının sebebi budur ve kanaldaki bütün videoların hak sahipliği netleşene ve kazanç dağıtımı kadar ödemeleriniz blokede kalabilir.

Umarım sizin ödemeleriniz böyle bir blokeye tabi olmamıştır ve inşallah paranızı alırsınız. Bol kazançlar.

Şu awede kalan paraları bi alamadım, tarihinide unuttum tahminime göre öderlerse diger aya :(

bu söylediğine sen inanıyor musun :D mağdurlar toplanıp youtube dilekçe yazsın da şu dolandırıcıyı kapatsınlar artık. .... :mad:

Bu ay ilk defa form göndermeye başladım şuana kadar gönderdiğim form sayısı 10'u geçti bakalım ödeyecekler mi :)

bu söylediğine sen inanıyor musun :D mağdurlar toplanıp youtube dilekçe yazsın da şu dolandırıcıyı kapatsınlar artık. .... :mad:

Bu da işe yaramadı zaten :D Ya aylardır yazıyorum heriflere paramı ödeyin diye sürekli aynı saçmalıkları söyleyip duruyolar kanıtım var paramı ödeyin dedim içerik sahibine ödenecek dediler mahkemeye vericem dedim kanıt gösterin dediler. Bunlar ya gerizekalı yada gerizekalı yerine koyduklarını sanıyolar milleti. En büyük saçmalıklarıda 4 ay boyunca telif gelmeyen kanalın parasını ödemediler 5. ay telif gelince kanalında telif var ödemeyiz dediler böyle saçmalık mı olur ya az buz para değil 60.000 TL'ye yakın param var onlarda kanalı kapanan,spamdan giden,teliften giden kanalların ödemesini yapmışlar (ki bunuda arkadaşlar yanlış anlamasın herkese hayırlı uğurlu olsun aldıkları para Awesomeness'ta parası kalmasın kimsenin) ben 4 ay boyunca ödeme isteyip ödemeyeceğiz cevabını aldığım kanalı bi hışımla silip ödeme formu gönderince kanalınız silinmiş ödeyemeyiz dediler. Bildiğin salak yerine koyuyolar milleti https://www.change.org şurda bi imza kampanyası oluşturalım Google bi şey yapamaz falan filan cümlelerine de inanmıyorum Google MCN başvurusunda ağınızdaki kanalların parasını ödeyin diye çatır çutur yazmış bunlarda ödeyecekler 80.000 kanal var ağımızda demeyi biliyolar 8.000 kanalın ödemesini yapıp kalanının yapmazsan yemişim öyle partneri

Bu da işe yaramadı zaten :D Ya aylardır yazıyorum heriflere paramı ödeyin diye sürekli aynı saçmalıkları söyleyip duruyolar kanıtım var paramı ödeyin dedim içerik sahibine ödenecek dediler mahkemeye vericem dedim kanıt gösterin dediler. Bunlar ya gerizekalı yada gerizekalı yerine koyduklarını sanıyolar milleti. En büyük saçmalıklarıda 4 ay boyunca telif gelmeyen kanalın parasını ödemediler 5. ay telif gelince kanalında telif var ödemeyiz dediler böyle saçmalık mı olur ya az buz para değil 60.000 TL'ye yakın param var onlarda kanalı kapanan,spamdan giden,teliften giden kanalların ödemesini yapmışlar (ki bunuda arkadaşlar yanlış anlamasın herkese hayırlı uğurlu olsun aldıkları para Awesomeness'ta parası kalmasın kimsenin) ben 4 ay boyunca ödeme isteyip ödemeyeceğiz cevabını aldığım kanalı bi hışımla silip ödeme formu gönderince kanalınız silinmiş ödeyemeyiz dediler. Bildiğin salak yerine koyuyolar milleti https://www.change.org şurda bi imza kampanyası oluşturalım Google bi şey yapamaz falan filan cümlelerine de inanmıyorum Google MCN başvurusunda ağınızdaki kanalların parasını ödeyin diye çatır çutur yazmış bunlarda ödeyecekler 80.000 kanal var ağımızda demeyi biliyolar 8.000 kanalın ödemesini yapıp kalanının yapmazsan yemişim öyle partneri

hocam benim de durumu senle aynı alacağım miktar da sana yakın. Ben telif melif hiç bi şey almadım sadece adamlara mart ayının kazancının resmini yolladım 2 dakika geçmedi partnerden atıldım :D o gün bugündür uğraşıyorum.

ÖNEMLİ :
mümkündür tabi... paylaştığınız videoların hak sahibi olmadığınız tespit edilmişse, hele ki videolarınızdan bir kısmına eşleşen gelmişse asıl hak sahibinin kim olduğu da belirlenmiştir.

Videoların hak sahibi kendi network'une sahipse (örneğin; D Yapım, Ciner Grup gibi) veya sanatçı ya da yapımcı firma ise ödemelerinize en az 30 gün bloke konulur ve ilgili tarafa bu içeriklerin hak sahibi olup olmadıkları ve kazancı talep edip etmedikleri sorulur. Cevap evet ise o videolardan kazandığınız paralar onlara transfer edilir. Geriye kalan ve kimsenin sahiplenmediği videolardan kazandıklarınız ise gönderilen miktar düşüldükten sonra size transfer edilir.

Hak sahipleri network değil de standart bir çok farklı youtuber ise bu kez hak dağılımı işlemi uzayacağından ödemelerinize konulan bloke süresi daha da uzar. Bir çok kişinin aylarca ödeme alamamasının sebebi budur ve kanaldaki bütün videoların hak sahipliği netleşene ve kazanç dağıtımı kadar ödemeleriniz blokede kalabilir.

Umarım sizin ödemeleriniz böyle bir blokeye tabi olmamıştır ve inşallah paranızı alırsınız. Bol kazançlar.

anladım inşallah peki böyle olupta ödeme alan oldumu arkadaşlar ?

Ben de Aralık ayında başladım. 4-5 ay kazandım ödemediler. Aynen senin dediğin gibi bir ihtar yedim. Sonra da ödememek icin ihtarı bahane ettiler. Youtube kanalı incelemeye almış falan filan. En son ticketlerden dolayı zendeks hesabını askıya aldılar. Velhasil 11 ay oldu bir kuruş odeme alamadım. Çıkma istegi gönderdim kabul etmediler. Kanal kazandırıyor, ama ne yapacagım şaştım kaldım. Anlayacagin durumumuz aynı.

ÖNEMLİ :

bu eşleşen sahibine gidiyorsa çok kötüymüş ben yandım o zaman :D

bu eşleşen sahibine gidiyorsa çok kötüymüş ben yandım o zaman :D

Bu kadar karamsar olmayın :)
Herkesin durumu aynı olacak değil ya ? sonuçta herkes ne eşleşenler geçirdi ve çatır çutur ödemesini aldı.. Yukarıdaki durumun gerçekleşmesi şikayet veya tesadüf sonucunda meydana gelebilir ve denk gelme oranı çok düşüktür :)

Bu kadar karamsar olmayın :)
Herkesin durumu aynı olacak değil ya ? sonuçta herkes ne eşleşenler geçirdi ve çatır çutur ödemesini aldı.. Yukarıdaki durumun gerçekleşmesi şikayet veya tesadüf sonucunda meydana gelebilir ve denk gelme oranı çok düşüktür :)

1 ay sonra 3 tane popüler videoma eşleşen geldi parası giderse çok berbat olur. Sadece 5 saniyelik görüntü için 21 dk lık videonun hepsine eşleşen geldi ne berbat bir şey bu :(
Zaten bugün moralim bozuldu video gitti diye bide bunu duyunca iyice moralim bozuldu :D

Son düzenleme:
1 ay sonra 3 tane popüler videoma eşleşen geldi parası giderse çok berbat olur. Sadece 5 saniyelik görüntü için 21 dk lık videonun hepsine eşleşen geldi ne berbat bir şey bu :(
Zaten bugün moralim bozuldu video gitti diye bide bunu duyunca iyice moralim bozuldu :D

Eşleşen gelinceye kadar kazandıklarınızı analytics'e yansıyanlar kadar zaten alırsınız.
Ayrıca eşleşeni kabul etmezseniz video iki tarafa da kazandırmaz.

Ama çok önemli olup ta bazen unutulan bir şey var.. Ben kazanmayacaksam hak sahibi de kazanmasın diyerek videodaki eşleşeni kabul etmeden kanalda bekletmenin de ayrı bir sakıncası var. Ya eşleşeni kabul edecek, ya da videoyu sileceksin. Aksi halde kanalda eşleşeni kabul edilmemiş videoların bekletilmesi kanalın sicilini bozar... İşte incelemelerin ve blokelerin bir sebebi de kanalın bozuk sicilidir, ama kimse buna pek dikkat etmiyor

Er yada geç geliyor. sadece biraz sabır 3 kanaldan ödeme atmış excel sayfasına bakıyorum böyle tutarda alacaklarım yok fazlamı eksikmi bilmiyorum :)

bana kanalın ödemesi karşı tarafa gidecek demişlerdi ama ben yine form doldurup ticket atıcam şansımı deniycem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri