Awesomeness'a Karşı Tarihi Zafere Çok Az Kaldı !!

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Yeniden merhaba arkadaşlar,

AwesomenessTV'nin ödemeler konusunda biz youtuber'lara yaşattığı sıkıntıları bir çoğumuz biliyor. Daha önce bu konuda bu network'un illegal içerik yükleyen kanalları incelemeden kabul edip sonra da buna dayanarak paralarına el koyacaklarını, ödeme yapmayacaklarını söylediğini belgelerle ortaya koymuştum. Bu konuya bakarak forumda açılan "Awesomeness hakkında bilinenler" adlı konuya artık 1)Telif yiyen kanallara ödeme yapılmıyor 2) Youtube tarafından kapatılan kanalların kazançlarına network el koyuyor 3) İllegal içerik yükleyip daha sonra ödeme istediğinizde buna dayanarak ödeme yapmıyorlar maddelerini de ekleyebiliriz.

İşin peşini bırakmadım ve bana dönüş yapılan tüm mail adreslerine ödemesini alamadığım iki kanalım ile ilgili sürekli mail attım. Mailimde bana verilen bu cevaplara karşı ben de kanallarım kapanmadan ödeme formunu doldurduğumu, bunun da kazancımı istediğim anlamına geldiğini belirttim. Hem ondan sonra video yükleyip yüklemediğimi networkün bilemeyeceğini ve belki de sahte telif yediğimi söyledim. Sonra biraz Youtube forumlarını biraz araştırırsan Awesomeness'ın yukarıda belirttiği kriterleri karşılamayan birçok kişinin kazançlarını aldığını söyledim. Ve en sonunda bana gelen mail şu :

Paramı ödeyeceklerini aynı zamanda beni networkten atacaklarını söylemiş. Sıkıntı yok kanallarım zaten kapanmış :D Bu mailde de görülebileceği gibi telif yiyen ( burada 3 telif yedin yazıyor ama bir önceki mailde 1'den fazla olursa ibaresi var ) ve Youtube tarafından kanalı kapananların paralarını hacılayacaklarını ima ediyor ki bir önceki konuda bunun resmini koymuştum foruma.

Gelelim zafer kısmına : Belirtmiş olduğum kanallarıma normalde ödeme olmuyor demesine rağmen yolladığım açıklayıcı ve belgeleyici maillerimden sonra bu iki kanalı da istisnalar listesine eklediğini ve her ikisinin de ödemesinin yapılacağını söylediler. Bunun için onlara 2-3 hafta zaman vermemi istiyorlar. Demekki ödeme konusunda dedikleri gibi kesin kuralları yok. Adamına göre muamele var. Yani kısacası isteyince oluyormuş, değil mi sayın AwesomenessTV ?

Toparlamak gerekirse, ilk başta kanalımın networklerinde kayıtlı olmadığını söylediler. YALAN-1. İkincisi illegal içerik yükleyip telif alan ve kapanan kanallara ödeme konusunda yapabilecek bir şeyleri olmadığını söylediler. YALAN-2.

Nereden nereye...

Not : Umarım faydalı ve açıklayıcı bir yazı olmuştur. Herkese bol kazançlar.

Yeniden merhaba arkadaşlar,

AwesomenessTV'nin ödemeler konusunda biz youtuber'lara yaşattığı sıkıntıları bir çoğumuz biliyor. Daha önce bu konuda bu network'un illegal içerik yükleyen kanalları incelemeden kabul edip sonra da buna dayanarak paralarına el koyacaklarını, ödeme yapmayacaklarını söylediğini belgelerle ortaya koymuştum. Bu konuya bakarak forumda açılan "Awesomeness hakkında bilinenler" adlı konuya artık 1)Telif yiyen kanallara ödeme yapılmıyor 2) Youtube tarafından kapatılan kanalların kazançlarına network el koyuyor 3) İllegal içerik yükleyip daha sonra ödeme istediğinizde buna dayanarak ödeme yapmıyorlar maddelerini de ekleyebiliriz.

İşin peşini bırakmadım ve bana dönüş yapılan tüm mail adreslerine ödemesini alamadığım iki kanalım ile ilgili sürekli mail attım. Mailimde bana verilen bu cevaplara karşı ben de kanallarım kapanmadan ödeme formunu doldurduğumu, bunun da kazancımı istediğim anlamına geldiğini belirttim. Hem ondan sonra video yükleyip yüklemediğimi networkün bilemeyeceğini ve belki de sahte telif yediğimi söyledim. Sonra biraz Youtube forumlarını biraz araştırırsan Awesomeness'ın yukarıda belirttiği kriterleri karşılamayan birçok kişinin kazançlarını aldığını söyledim. Ve en sonunda bana gelen mail şu :

Paramı ödeyeceklerini aynı zamanda beni networkten atacaklarını söylemiş. Sıkıntı yok kanallarım zaten kapanmış :D Bu mailde de görülebileceği gibi telif yiyen ( burada 3 telif yedin yazıyor ama bir önceki mailde 1'den fazla olursa ibaresi var ) ve Youtube tarafından kanalı kapananların paralarını hacılayacaklarını ima ediyor ki bir önceki konuda bunun resmini koymuştum foruma.

Gelelim zafer kısmına : Belirtmiş olduğum kanallarıma normalde ödeme olmuyor demesine rağmen yolladığım açıklayıcı ve belgeleyici maillerimden sonra bu iki kanalı da istisnalar listesine eklediğini ve her ikisinin de ödemesinin yapılacağını söylediler. Bunun için onlara 2-3 hafta zaman vermemi istiyorlar. Demekki ödeme konusunda dedikleri gibi kesin kuralları yok. Adamına göre muamele var. Yani kısacası isteyince oluyormuş, değil mi sayın AwesomenessTV.

Toparlamak gerekirse, ilk başta kanalımın networklerinde kayıtlı olmadığını söylediler. YALAN-1. İkincisi illegal içerik yükleyip telif alan ve kapanan kanallara ödeme konusunda yapabilecek bir şeyleri olmadığını söylediler. YALAN-2.

Nereden nereye...

işte budur dişin yoksa et vermiyorlar demekki, hadi erkeklerse benim parayı ödemesinler

benimde bi kanal kapandı kasım 250$ ı geçmişti aynı kanalın aralıkta 200$ ı geçmişti ama ihtar fln gelmeden kapandı kanal bunun ödemesini alabilir miyim ve ne zaman göndermem lazım formu ?

bizim ne yazmamız gerekli translate ile atıyoruz fakat umursamıyolar

şuan mesela benım 1 telif ihtarı var ben ödeme isteyince büyük bir ihtimal banada böyle yapıcaklar galiba ? :)

Yani dediğim gibi örneğin sağdan soldan alıp yükleyince zaten spam, illegal içerik kategorisine giriyor. Kabul ederlerken partnere zaten bunları görüyor olmalılar. O zaman bu işte bir terslik var.

---------- Mesaj saat 15:39:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:38:20 civarında gönderildi. ----------

Ben de Google Hangout ile 2 yöneticisi ile görüşüyorum :D Seviyorum Awesomeness i yine de ya :)

Sen bana o yüzden paranı alırsın sıkıntı olmaz demiştin Muhammet hocam :D

Kanalda 1700$ var 1 tane telif yedim şimdi ödemeyecekler mi bunu ??? Mail yağmuruna tutarım youtube'a mesaj yollarım ben o parayı her türlü alıcam ağa o paranın gelmesi lazım ihtiyacım var !!!

Kanalda 1700$ var 1 tane telif yedim şimdi ödemeyecekler mi bunu ??? Mail yağmuruna tutarım youtube'a mesaj yollarım ben o parayı her türlü alıcam ağa o paranın gelmesi lazım ihtiyacım var !!!
Herkes aynı baskıyı yapsın bunlara sen youtube tan al millete verme varmı öyle şey.

Eylül ayından 6400$ tahmini kazancımı ödemediler. Ve dün itibariyle kanalın para kazanması kapatıldı. Konuyla ilgili mesajlara geri dönüş de yok. Keşke hiç bulaşmasaymışım.

Eylül ayından 6400$ tahmini kazancımı ödemediler. Ve dün itibariyle kanalın para kazanması kapatıldı. Konuyla ilgili mesajlara geri dönüş de yok. Keşke hiç bulaşmasaymışım.

Geçmiş olsun hocam umarım benim sonum da sizinki gibi olmaz... 2 hafta sonra göreceğiz ödeyecekler mi edemeyecekler mi...

Ben de Google Hangout ile 2 yöneticisi ile görüşüyorum :D Seviyorum Awesomeness i yine de ya :)

Hadi az kaldı gelin alacaz awe den :D :D

---------- Mesaj saat 14:19:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:16:24 civarında gönderildi. ----------

Kaç defa ödeme bildiriminde bulundunuz acaba .

Benimde Kanalda 300 Dolar Var En Az 10 Kere Ödeme Talebi Gönderdim Hiçbir Şekilde Geri Dönüş Yapmadılar Ne Paypal Adresime Nede Kanal Adresime Hiç Mail Atmadılar.

Kanalımda 2 Telif Var Kapanmamış Hala Açık Ama 1 Aydır Ellemiyorum Videoları Özel Yaptım Duruyor Öyle Ne Yapmam Gerekiyo Parayı Alabilecekmiyim.
Ne Zaman Alırım ??
Ne Zaman Ödeme Formu Göndereyim ?
Mail Adresleri Nedir Ve NAsıl Bir Metin Göndermeliyim ?
Sonumuz Hüsran Olmasında 300 Dolar Az Para Değil Heleki Benim Gibi Biri İçin.
Yardım Dostlar Ne Yapmalıyım ?

Ben daha video atmayacağım zaten özgün videolara geçiyorum yeter ki kanaldaki paraları versinler... Tam araba alacakken yapılır mı bu Awe :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri