Awesomenessdan mesaj var

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Foruma bi konu daha açtım bakalım nocak :D

İstek gönderiyom çıkarmıyorlarda. Ne güzel hem paranın üstüne yatıyorlar hemde networklarından çıkarmıyorlar. En sonunda kanala kendim ihtar çekip kapattıracam

Ben tamamen bıraktım bu partneri.. Kanalıda askıya aldım. Adamlar ispatlarsanız öderiz diyor bu durumda ileride ödeyeceklerine dair bir durum yok burada.. İspatlayamazsan neden ödesinler bende olsam bende ödemezdim muhtemelen ispatlanmayan içeriği.. Neredeyse 1 yıldır (7 ay) ödeme alamayanlar varmış forumda..

En iyi kazandıran bana göre diyim, ama para ödemesi işkence bir partner eskiden geçte olsa ödüyordu ama son zamanlar iyice tozuttu, çıkmakta imkansız gibi.

Türkiye de olsaydı bu partner karakolluk olurduk yemin ediyorum:D

Türkiye de olsaydı bu partner karakolluk olurduk yemin ediyorum:D
Karakolluk olmalarına fırsat kalırmıydı acaba :)
Böyle yüzsüz bir network görmedim bugüne kadar.

User - Paramızı neden ödemiyorsunuz ?
Awe - İçeriğiniz size ait değil, ispatlayın ödeyelim.
User - Ama diğer network'ler aynı içeriklerimize ödeme yapıyor, telif haklarını bu kadar yürekten savunmak size mi kaldı ?
Awe - Bize ödeme yapmayan Youtube'dir, onlar öderse biz de öderiz.
User - Bence siz dünyanın en yalancı network'usünüz, Youtube diğer networklere aynı içerik için ödeme yapıyorken bir tek size mi yapmıyor.
Awe - ???
User- Peki madem içerikler bize ait değil diye ödeme yapmıyorsunuz, o zaman kanallarımıza neden sıkı sıkı sarılmış bırakmıyorsunuz ? Kanallarımızı serbest bırakın veya ağ'dan atın gitsin. Siz belamısınız ?
Awe - ???
User - Ben senin ???
:)

User - Ama diğer network'ler aynı içeriklerimize ödeme yapıyor, telif haklarını bu kadar yürekten savunmak size mi kaldı ?
User - Bence siz dünyanın en yalancı network'usünüz, Youtube diğer networklere aynı içerik için ödeme yapıyorken bir tek size mi yapmıyor.
Awe - ???
User- Peki madem içerikler bize ait değil diye ödeme yapmıyorsunuz, o zaman kanallarımıza neden sıkı sıkı sarılmış bırakmıyorsunuz ? Kanallarımızı serbest bırakın veya ağ'dan atın gitsin. Siz belamısınız ?
Awe - ???
User - Ben senin ???

aynen aynı içerikte 1 milyonl aboneli kanallar var sanki bi tek bunlara yapmıyorlar ödemeyi..Bide onu bırak bu kadar ay aldık şimdi mi aklına geldi.

Awe - ???
Awe - ???
User - Ben senin ???

Vay be abi senide çileden çıkarmışlar valla,ama ne desen haklısın bunlar tam ******** oldular.
herşeye eyvallah dedigin gibi adiler kanalıda çıkarmıyorlar agındanki yolumuza bakalım.

anladım hocam. bunlardan para alamayacaz bu gidişle şu son partner taşıma mevzusu da bunu gösteriyor
Yatırsınlar diye habire foruma konu açıyorum ama ses seda yok Kim denen vatandaş 2 gündür foruma uğramıyo. Canlı yayını kaçırmasaydım iyi olacaktı orda dirk soracaktım. Gelecek hafta bir aksilik çıkmazsa soracam. İnşallah o zamana kalmadan öderlerde böyle birşeye gerek kalmaz.

Bunlara en güzel cevap yine youtubeda verilir...hazirlayacaksin bunlarla ilgili dalga geçilen videolar..en üst sıraya yerleştircen gör bak yapiyolar mi ödemeyi

Bunlara en güzel cevap yine youtubeda verilir...hazirlayacaksin bunlarla ilgili dalga geçilen videolar..en üst sıraya yerleştircen gör bak yapiyolar mi ödemeyi

fena bi fikir değil biri forumda hırsızlık yaptı diye ismini indexlemişti bizde böyle bişeyler yapabilirmiyiz acaba

hani cuma yatacaktı paralar? kimseye yatmadı dimi? bide analytic ve $ işareti ne durumda? hiç girmiyorum valla kanallara o bile zaman kaybı geliyor artık.

Ortak bir kanal acalim. Herkes birseyler hazirlayak yükleme yapsin.

ben artık paradan vazgeçtim kanalları bıraksalar ona bile razıyım

Elemanın biride bana forumda halinden memnun sanırım, para alamadım ama sen kadar kızgın değilim kanal onlara kazanıyo sözleşmemiz var falan gibi bişeyler demiş.
At the 10th of October they said that my channel is good to go and they will be sending out the round 2 payments in the next week, but I still received no money. Also my estimated earnings turned to 0. I don't know what is happening but I am as mad as you are. It makes me really mad that my channel earns them money and they can't give the part that they promised to me in the contract.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri