Awesomenessdan mesaj var

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
youtube yetkililerine nasıl ulaşırız?

ödeme yapmıyor, kanalı da bırakmıyorlar...

youtube yetkililerine ulaşabileceğimiz bir mail var mı?

Biraz önce google adwors türkiye yi aradım youtube partner şikayeti hakkında bişey bilmediklerini söylediler tek çare istanbuldaki ofisine gitmek herhalde [emoji20]

Son düzenleme:
Kim bi tarafını yiyim abi ayağı yapmış yine. :) Yok geç kaldık özür dileriz. Yok yanlış flag aldınız o düzeltildi falan filan. Adamlar kendi içinde sorun bir kere. Herif muhasebelerine suçu atıyor ya. :) Yok muhasebe geç kaldı falan filan. Birde son kısımda çek yollayalım falan demiş yanlış anlamadıysam ne çeki arkadaş ya. Birde çekmi çıktı başımıza bunlar nasıl adam kafayı yiğcem o kadar paranın üstüne yatacaklar en sonunda.. Şimdi ben bu adamlara çek için adres verirsem bu ödeme hepten sarkacak. Ne yapsam acaba? Sizede böyle bir mail geldimi arkadaşlar?

"Hi ....... ,

I just checked in with our accounting department. I wanted to personally reach out and apologize for the delay in your payment. Traditionally we only send payments once a month, typically at the beginning of the month. The reason this has been so delayed is that your account incorrectly received a flag, but I removed it after reviewing your account. We are pushing for a second round of payments to be sent to you this month, but our accounting department is having complications with processing payments at this time of the month.

We'd be happy to cut you a check and mail it to you to expedited the payment process. If you want a check mailed, please send us your current home address.

Again, I apologize for the delay and appreciate your patience."

Kim bi tarafını yiyim abi ayağı yapmış yine. :) Yok geç kaldık özür dileriz. Yok yanlış flag aldınız o düzeltildi falan filan. Adamlar kendi içinde sorun bir kere. Herif muhasebelerine suçu atıyor ya. :) Yok muhasebe geç kaldı falan filan. Birde son kısımda çek yollayalım falan demiş yanlış anlamadıysam ne çeki arkadaş ya. Birde çekmi çıktı başımıza bunlar nasıl adam kafayı yiğcem o kadar paranın üstüne yatacaklar en sonunda.. Şimdi ben bu adamlara çek için adres verirsem bu ödeme hepten sarkacak. Ne yapsam acaba? Sizede böyle bir mail geldimi arkadaşlar?

"Hi ....... ,

I just checked in with our accounting department. I wanted to personally reach out and apologize for the delay in your payment. Traditionally we only send payments once a month, typically at the beginning of the month. The reason this has been so delayed is that your account incorrectly received a flag, but I removed it after reviewing your account. We are pushing for a second round of payments to be sent to you this month, but our accounting department is having complications with processing payments at this time of the month.

We'd be happy to cut you a check and mail it to you to expedited the payment process. If you want a check mailed, please send us your current home address.

Siz mail atmış mıydınız, yoksa mail atmadan mı geldi bu cevap?

"Hi ....... ,

bunlar bizimle Toshack geçiyor galiba temmuzdan beri ödeme yok hala muhasebe diyor çek diyor iyice sinir küpü yaptılar bizi :mad:

bunlar bizimle Toshack geçiyor galiba temmuzdan beri ödeme yok hala muhasebe diyor çek diyor iyice sinir küpü yaptılar bizi :mad:

Valla ben hergün su içiyorum iyi geliyor. Kanallar birde özgün olunca 2 bardak üst üste içiyorum. Valla çıkış isteği veriyorum her ay öyle yada böyle çıkarsam bu networkten yanıma kar kalacak.

Şubat mart nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ödemelerimi daha ödemediler.. sahtekarlar parayı ödememek için her gun bir bahane üretip parayı ödememek için zaman kazanıp bizi oyalıyorlar.. hepsi bu

1 ay sonra kanala girdim 3 ekimde şöyle bi mesaj gelmiş ve dayments bölümü kalkmış :D

Thanks for contacting ATVN Support!

Sorry for any confusion this may have caused you, but this is simply just an update in our system. Nothing changes on your end and any money you've earned above the $145 threshold will still be sent to your PayPal. With that being said, because of this reset, you will NOT be able to see past earnings. However, you did NOT lose any money that may have previously been displayed, do not worry! Also, from October on your previous earnings will indeed be recorded.

Please let me know if you have any additional questions or concerns here!

Thanks,

1 ay sonra kanala girdim 3 ekimde şöyle bi mesaj gelmiş ve dayments bölümü kalkmış :D

Thanks for contacting ATVN Support!

Sorry for any confusion this may have caused you, but this is simply just an update in our system. Nothing changes on your end and any money you've earned above the $145 threshold will still be sent to your PayPal. With that being said, because of this reset, you will NOT be able to see past earnings. However, you did NOT lose any money that may have previously been displayed, do not worry! Also, from October on your previous earnings will indeed be recorded.

Please let me know if you have any additional questions or concerns here!

Thanks,
Nereye gelmiş bu mesaj hocam bide sen bunlarla iletişime geçmişmiydin

Nereye gelmiş bu mesaj hocam bide sen bunlarla iletişime geçmişmiydin

haziran,temmuz,ağustos ödemeleri ne oldu dedim 1 gün içinde yollamışlar bunu yeni gördüm.

Şimdi gene mesaj yolladım bu sefer dayments bölümünde çektiğim ssleride yolladım bakalım ne olacak.

haziran,temmuz,ağustos ödemeleri ne oldu dedim 1 gün içinde yollamışlar bunu yeni gördüm.

Şimdi gene mesaj yolladım bu sefer dayments bölümünde çektiğim ssleride yolladım bakalım ne olacak.
forumdan mı yolladın hocam yoksa zendesk ten mi. bide senin özgün kanaldı değil mi ben mi karıştırıyorum?

forumdan mı yolladın hocam yoksa zendesk ten mi. bide senin özgün kanaldı değil mi ben mi karıştırıyorum?

özgün kanal değil. Ama aylardır ödeme aldığım bi kanal ve telif yeme olasılığı %5 olan bir kategori. Oda o %5lik videoyu yüklersem.

bizim ödemeler adamların umurunda değil kaç tane mesaj attım cevap yok. şimdi de cadılar bayramı derdine düşmüşler

3 aydır alamıyorum 8-10 bin dolar var içeride.resmen bi araba parası azizim.

iPad'dan gönderildi .

kaç aydur duruyor dün telif yedim artık bi 10 ay dah beklerim ben birde sahte telif uğraşamam artık hiç

artık 3 haneli kazançlı kanalların parasını vazgeçtim yeter ki beni atın para sizde kalsın diyorum yine çıkartmıyorlar ödemede yok sonumuz hayrola

artık 3 haneli kazançlı kanalların parasını vazgeçtim yeter ki beni atın para sizde kalsın diyorum yine çıkartmıyorlar ödemede yok sonumuz hayrola
ben çoktan başvurdum kanaldan ayrılmak için mesaj attım ama ayrılmak için başvuru süresi 30 gün dolmadan adamlar hiçbir işlem yapmıyorlarmış. 30 günün sonundada networktan ayrılıp ayrılmamak muallakta. kısacası ödemede yapmıyorlar kanalıda bırakmıyorlar bizim parayla alem yapıyorlar :)

daha önce 2 kere ödeme aldım ilki 5.ay ikincisi 6.ay olmak üzere
bana gönderdikleri para kanaldaki tüm paraydı komisyon oranı kesilmeden gönderildi
sonraki aylarda hem aylık kazanç üzerinden %30 hemde daha önce almadıkları komisyonları aldıklarını gördüm awenin panelinde eksideydi ödeme kısmı
bu ay içerideki $100-$200 arası bir ödemeyi bekliyorum bakalım adsense ödemeleri yaptığına göre awesomeness da ödeme yapar artık

Valla ben hergün su içiyorum iyi geliyor. Kanallar birde özgün olunca 2 bardak üst üste içiyorum. Valla çıkış isteği veriyorum her ay öyle yada böyle çıkarsam bu networkten yanıma kar kalacak.

Hocam nereden iletişime geçtiğinizi yazar mısınız. Mail adresi falan mı yoksa ticket sistemi üzerinden mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri