F
fth
Guest
Valla ben paramı alamazsam youtube la öyle yada böyle iletişime geçerim ve bu partnerlikten ayrılmak için elimden geleni yaparım.. Güzel bir kanalımı bağladım bende ve hala dönüş yok.. Hayırlısı..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben simdi awesomeness'in kolpa yapmasi ihtimalini dusunerek partner kanalima benzer ve ayni kategoride normal kanal actim. Partnerliye yuklediklerimi oraya da yukluyorum ki yavas yavas partner bagimliligindan kurtulayim. Ama gel gor ki bu yeni kanalin oturmasi surer en az 1 ay. Benim de 450$'a yakin birikti kanalda ve parayi alamama korkusu bende de var.
Madison (Awesomeness help)
Oct 13 22:23 (PDT)
Ok, somebody from accounting will contact you in a couple of days. You won't get paid till next month though.
ATV
iyi de Muhammed eylül ayinin ödemesini ne zaman alacagim peki?
You won't get paid till next month though ile ne demek istenmis bir bilen yokmu?
---------- Mesaj saat 09:01:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:59:20 civarında gönderildi. ----------
@HellRider
Networkun forum sitesine ödeme alamiyor diye mesajlarla dolu. Bence ortaligi yatistirmak icin ara sira ödeme yapiyor bu network. 2 ödeme düzgünce alan hickimse yok.
Awesomeness ödeme yapıyor arkadaşlar. Sıkıntı yok.
Mantıkları şu şekilde; kesinleşmiş kazanç tarihi 10-15 arasından önce para talebinde bulunduğunuz zaman bir sonraki ayın sonunda gelen ödemeyi gönderiyorlar. Örnek vermek gerekirse;
6 Ekim 2013'te ödeme talebinde bulundum. Bana en geç 2 Aralık 2013'e kadar ödeme yapıyorlar.
Kesinleşme durumuna bakıyorum. Şanslıysan 2 Aralık 2013'e kadar değilsen 2 Ocak ama kesin ödeme alırsın.hocam 10-15 arasında para talep edersek ne zaman gelecek peki. 2 ocak mı ? birde bunlar parayı yollarken talepte bulunduğumdaki parayı mı ödüyorlar yoksa o ayki kazancımı .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.