Awesomeness'den Para Alan Var mı ?

Arkadaşlar ödeme yapılır bence, telaşa gerek yok.Ancak önemli bir mantığı da anlatmam lazım: Network olayını adsenseye paralel düşünmemiz lazım.Network bize adsenseden aldığı parayı kesintisini yapıp yolluyor. Şimdi ben geçen ay 200 usd kazandım diyelim kanalımdan, eğer geçen ay sonu bildirimde bulunursam para bu ayın başında yatmaz çünkü geçen ayın parası ancak bu ayın sonunda networkün eline geçer. Sabır... Merak etmeyin altın yumurtlayan tavuğu kesmez networkler...

1 haftaya kadar sizinle iletisime gececegiz dediler bana ama ne arayan oldu nede soran. Kim ne derse desin bu network ödeme yapmiyor sadece oyaliyor insanlari.

Burda önemli olan galiba iyi partner bulmak bende kanallarımı Partner yapıcam ama sağlam basmak istiyorum ama bu youtube anlamsız politikaları kanalı partner yap diyor

iyi de Muhammed eylül ayinin ödemesini ne zaman alacagim peki?

You won't get paid till next month though ile ne demek istenmis bir bilen yokmu?

---------- Mesaj saat 09:01:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:59:20 civarında gönderildi. ----------

@HellRider

Networkun forum sitesine ödeme alamiyor diye mesajlarla dolu. Bence ortaligi yatistirmak icin ara sira ödeme yapiyor bu network. 2 ödeme düzgünce alan hickimse yok.
daha şu basit cümleyi çeviremeden tüm awesomness forumunu okudun ve kimsenin ödeme alamadığın gördün ya bişey demiyorum

daha şu basit cümleyi çeviremeden tüm awesomness forumunu okudun ve kimsenin ödeme alamadığın gördün ya bişey demiyorum

Agustosdan beri ödeme alamiyorum söylenenlerin hepsini gününde yapmama ragmen. Mesajlari bir arkadasim türkceye cevirdi benim icin. Sen neden alindin böyle babanin sirketimi bu network?

Dun bildirim yaptim kanallarin odemesini almak icin Ticket actim,Bugun cevap gelmis odeme bilgilerini Paypali vs girin yollayin odemenizi yapalim kazanciniz okeylenmistir diye.Simdi yolladim bakalim odeme gelince gene yazarim.

Hatta simdi farkettim dun October 23, 2013 11:37 'de ticket acmisim,ayni gun October 23, 2013 13:09'da cevaplamislar.

hocam mesaj sayın 1905 olmuş yanlız fenerliyim ama iyi isabet olmuş :)
Mesaj sayim biraz 1905 olarak kalsin eski mesajimin icinden cevapliyim sorulari :) :)

Dun bildirim yaptim kanallarin odemesini almak icin Ticket actim,Bugun cevap gelmis odeme bilgilerini Paypali vs girin yollayin odemenizi yapalim kazanciniz okeylenmistir diye.Simdi yolladim bakalim odeme gelince gene yazarim.

Hatta simdi farkettim dun October 23, 2013 11:37 'de ticket acmisim,ayni gun October 23, 2013 13:0'da cevaplamislar.

hocam mesaj sayın 1905 olmuş yanlız fenerliyim ama iyi isabet olmuş :)

Hatta simdi farkettim dun October 23, 2013 11:37 'de ticket acmisim,ayni gun October 23, 2013 13:09'da cevaplamislar.

Mesaj sayim biraz 1905 olarak kalsin eski mesajimin icinden cevapliyim sorulari :) :)
hocam forumu doldurmak yatmiyormu illa ticketmi ataçagız ticket atacaksak linkini paylaşırmısın

ben ticket falan açmadım sadece formu doldurdum ödeme yaptılar isterseniz ticket atın ister atmayın ticket atınca da aynı formu yolluyorlar bunu doldur diye

ben ticket falan açmadım sadece formu doldurdum ödeme yaptılar isterseniz ticket atın ister atmayın ticket atınca da aynı formu yolluyorlar bunu doldur diye
KArdeşim benim youtube analytics dolar sekmesi kayboldu partnere geçince .

nerden bakçam tıklanmalarıma veya kazandıgım paralara bilgin var mı

KArdeşim benim youtube analytics dolar sekmesi kayboldu partnere geçince .

nerden bakçam tıklanmalarıma veya kazandıgım paralara bilgin var mı

partnere geçince analystic 1 hafta 10 gün gibi bi süre kapalı kalıyor sonar kendilieri açıyorlar ticket açarsanız (uğraşırsanız) erken de açtırabilirsiniz.

---------- Mesaj saat 01:10:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:10:06 civarında gönderildi. ----------

Hangi ayın ödemesini ne zaman aldınız acaba?

ağustos ayını eylülde aldım, eylül kazancı için bu aralar ödeme bekliyorum

Eylül ayının ödemesini alınca foruma yazar mısınız hocam

Arkadaslar, awesome odeme yapiyormu yapmiyormu?
Son gunlerde odeme alan kimse yokmu?

partnere geçince analystic 1 hafta 10 gün gibi bi süre kapalı kalıyor sonar kendilieri açıyorlar ticket açarsanız (uğraşırsanız) erken de açtırabilirsiniz.

---------- Mesaj saat 01:10:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:10:06 civarında gönderildi. ----------

ağustos ayını eylülde aldım, eylül kazancı için bu aralar ödeme bekliyorum

27.09.13 te yani tam 1 ay önce bugün geçmişim partnerlige.kaç kez mesaj attıgımı unuttum artık.ne bi cevap alabildim,nede kazanç paneli açıldı hocam bende.sürekli kontrol ediyorum acaba partnerlikten mi attılar filan diye ama bi sorunda yok kanalda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri