Soylenen sadece telifli kanallara degil, eger yukledigin icerik kendine ait degilse odeme alamayacaksin demisler.
Aynen genel anlamda söyleniyor.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] üstad ağzına sağlık gerçekten, olay düşündüğümüzden farklı çıktı gibi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Soylenen sadece telifli kanallara degil, eger yukledigin icerik kendine ait degilse odeme alamayacaksin demisler.
Awesomeness Zendesk'te Berkay Çetinkaya adli arkadas Brian Robbins'in bu konuda kendisini arayacagini ve herseyin hallolacagini umut ettigini yazmis. Yanlis hatirlamiyorsam change.org uzerinde imza kampanyasi baslatan da bu arkadasti.
Muhtemelen benim gibi acemiler başlayamadan bitti, daha yeni başlamıştım sektöre, ilk kazancımı alıcaktım youtube yeni politikaları sayesinde aweden paramızı alamadan gittik.
Galiba ayakta profesyoneller kalıcak..
Yapıcak birşey yok, hiç olmadı gider girerim bi işe napalımBu ayda bitsin de önümüzü bi görelim bakalım ne gelişmeler yaşanacak..
Zoomin'i de görücez Erdal...
Sabırsızlıkla bekliyorum!
Arkadaşlar uzun süredir bi hesabıma girmiyordum , içinde 45 dolar vardı awesomeness partnerli , demin girdim ve ömür boyu kazançlara baktım 0 dolar yazıyor , kanalda 1 telif vardı sadece , noldu şimdi 45 dolar uçup gitti mi ?
edit : para kazanma yerinde adsense hesabım görülüyor ? Parnerlikten atıp adsense ye mi geçti yani hesap ? E içindeki 45 dolar noldu da uçtu o zaman ? 1 telif olan kanalı nasıl bilgi vermeden direk atabiliyorlar ?
Hocam günlerdir bu konuları konuşuyoruz.
Awesomeness habersiz 1 veya 2 telifli kanalları direk attı, belki istisna nadir kanal kalmıştır.Ödenip ödenmeyeceğini kimse bilmiyor.
Kusura bakmayın hocam uzun süredir girememiştim , bugün görünce sormak istedim , peki benim gibi içinde para olupta partnerlikten atıldıktan sonra 0 dolar gözükenler paralarını alabilecekler mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.