Awesome'nın Şerefsizliğine Bakın Paramı Geri Çekiyor!!!

B
  • Kullanıcı BeratResmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim sana salak diyen olmadı. Kendine salak diyorsun. Ayrıca konuya üç resim eklemişsin. Üçüncü resimde sadece kazanç var... Zaman aralığı yok nerden bilelim o 30 günlük? Biz dedikten sorna küfürle 30 gün zaman aralığı görünün resim ekledin. Sence böyle iş insanlıktanmıdır? Sinire gelince benden sinirli olamazsın. Ama herşeyin bir üslubu vardır.

kardeş orda kanal adımı karaladım diyer fotolarda kanal adımın açık oldugunu bilmiyordum erkan denilen bir forum üyesi benle dalga geçmiş diyer bir kişide öyle kaldıramadım laf çaktım... ben adam gibi bişi sordum içine sıçtılar ya embesiller kardeş benım sornum kımseyle yok adam gibi bişi sordum..
1 HAFTADIR BU KANAL BÖYLE İZLENMELERIM 400 BİN KANALDA GÖSTERİYOR 6 BİN DÜZELECEK DEDİLER DÜZELMEDİ PARAM DÜZELECEK DEDİLER DÜZELMEDİ SALAK DEĞİLİM BEN Bİ YOUTUBE KULLANAMICAK KADAR KARDEŞ

Bazıları kumdan evler arabalar yapması lazımken youtube'dan para kazanmaya çalışıyorlar. He deyin geçin..

arkadaş öyle bi kasmış ki kendini sanıyo herkez yalan bi o doğru sakin sakin bi baksa yazdıklarına yorumlarına anlıycakta, neyse biri alsın şunun önünden klavyeyi herkez rahatlasın.

kardeş orda kanal adımı karaladım diyer fotolarda kanal adımın açık oldugunu bilmiyordum erkan denilen bir forum üyesi benle dalga geçmiş diyer bir kişide öyle kaldıramadım laf çaktım... ben adam gibi bişi sordum içine sıçtılar ya embesiller kardeş benım sornum kımseyle yok adam gibi bişi sordum..
1 HAFTADIR BU KANAL BÖYLE İZLENMELERIM 400 BİN KANALDA GÖSTERİYOR 6 BİN DÜZELECEK DEDİLER DÜZELMEDİ PARAM DÜZELECEK DEDİLER DÜZELMEDİ SALAK DEĞİLİM BEN Bİ YOUTUBE KULLANAMICAK KADAR KARDEŞ

Kardeşim salaklıkla bir ilgisi yok. Bende uzun yıllardır bu işteyim ve bazen unutuyorum bazı şeyleri. Yine diyoğrum üçüncü resimde zaman aralığı yoktu ve sadece para vardı. Ben nerden bileyim o 30 günlük gösterim? O yüzden söyledim zaman aralığına dikkat et. Sende iyice küfürle yeniden resmi düzünleyip ekledin. Konuda ekli 3 resime dikkat et anlarsın yanlışın sende olduğunu.

SON 30 GÜNLÜK GÖSTERİM AL !
http://u1312.hizliresim.com/1j/q/vslzg.jpg
ÇOCUK PARKI MI LAN BURASI GELMIS SALAK SALAK YORUMLAR YAPIYORSUNZ ADAMIN ASABINI BOUYORSUNUZ YAS GRUBUNUZ KAÇ SIZIN LAN ÇOLUK ÇOCUK GELMIS BU FORUMA TÖVBE SINIRDEN ELIM AYAGIM TITRIYOR .

---------- Mesaj saat 15:26:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:24:38 civarında gönderildi. ----------

SON 30 GÜNLÜK GÖSTERİM AL !
http://u1312.hizliresim.com/1j/q/vslzg.jpg
ÇOCUK PARKI MI LAN BURASI ? GELMIS ZAMANA BAK DIYORSUNUZ O KADAR SALAKMIYIM BEN BILMIYORMUYUM NEYIN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ?

Senin gibi cevap birisine iyi olmuş demek geliyor içimden, adam yardım etmeye çalışıyor sen hakaret ediyorsun.

Telif hakkı sana ait olmayan bir video'yu YT yükleme diyor.

Sonra yok paramı vermiyor, yok firma şerefsiz :) Gülünecek haldesin. Parnerlik firması sanki sana garanti verdi :)

Sen illegal iş yap, adam bunu anlasın ve ödeme yapsın ve sonra adam suçlu olsun :)

bazıları kumdan evler arabalar yapması lazımken youtube'dan para kazanmaya çalışıyorlar. He deyin geçin..

real gel ben sana kumdan evi göstereyim. çok mert yigitsen özelden numarani ver burda laf yapma bana. Hadi selametle sana aslanim

Konu nereden nereye gelmiş. Raporlarlama tarihlerini kontrol etmiyorsunuz sonra awe paramı çekti. Ha Awesomeness'ın işi gücü yoktu, çalışanları oturdular bu arkadaşın 10 $ 'ı cukkalayalım dediler. Arkadaşım yardım istiyorsun, insanlar üşenmeyip senin konunu baştan sona açıklıyorlar, karşılık: "Siz Kimsiniz LAN"

arkadaş öyle bi kasmış ki kendini sanıyo herkez yalan bi o doğru sakin sakin bi baksa yazdıklarına yorumlarına anlıycakta, neyse biri alsın şunun önünden klavyeyi herkez rahatlasın.

he kardeş tamam 1-2 kişi hariç hepiniz erkeksiniz anladim

tamam millet o bana sataşanlar laf sokanlar özelden mesaj atsinlar realde bir görüşelim bir ya valla bu forumdan laf sokmak olmuyor adam gibi bir soru sorduk içine siçtiniz kardeşim yaziklar olsun hepnize forumun düştüğü duruma bak orda son 30 günlük kazanç dün 150 bugun 142 oldu bunu anlamayan salaklar var sonra diyorlar ki nie küfür ediyorsun ulan salak herif ben ederm sana diyorum ki dün 150 bugun 143 dolar oldu son 30 günlük kazanç almiyorsunuz ki ben ne yapim sonrada ban istiyorsunuz banlasa ne olur ? Yeni üyelik formu açamam mi birader bi gidin allahnizi severseniz adam gibi bişi sordum nerde bi lavuk var hepsi benim konuma dadandi neyse erkek olanlar özelden telefonlarini yazsinlar , bu konu hakkinda gerçek bilgisi olanlar mesajdan bana anlatsinlar haydi allaha emanet gençler

İlk defa 1 kişi hakkında 5 tane report gördüm.

Kendilerini dışarıya alıyorum.

Arkadaşım senin algılama sorunun mu var. Son 30 gün denilince ve günlük kazanç güncellenenince 31 gün önceki kazancın raporda gözükmez. Yani 31 gün önce 15 $ kazanmışındır, bugun 5 $ bu senin raporunda -10$ olarak sana gözükür. Senin şu yorumlarından sonra şu konuya birşey yazmamak gerekir de diğer insanların bilgilendirilmesi amacıyla yazıyorum. Senin gibilerin bu bilinçsizliği ve kaba tavırları yüzünden dikkat et Türk'lerin mesajları bile kaale alınmıyor. Google translateten fırlayıp cahil cahil mesajlarınızla bizi de küçük düşürüyorsunuz. Biraz araştırın biraz sorgulayın kendinizi. Yazık ya gerçekten yazık

Millet kafasına taş düşse awesomness dan sanıyor :D :D :D

Bu konu şakaysa hiç komik değil, Gerçekse Cidden çok komik.
:D

Baya bir dinlendirilmesi lazım bu konuyu açanın, şöyle 3-5 ay.

Banlandı falan ama anlaması için arkadaşın yazıyorum mutlaka okur bu konuyu.

http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vrp9x.jpg Bu resimde 20 Kasım - 19 Aralık diyor.

http://u1312.hizliresim.com/1j/q/vslzg.jpg Bir de şuna bak 21 Kasım - 20 Aralık diyor.

Yani kardeşim anlayacağın 20 Kasım'da fazla para kazanmışsın son 30 gün demek ki hep yükselişe geçmemişsin. Kendin de diyorsun dün baktım şöyleydi, bugün baktım böyleydi diye.

Kimseyi kırmaya gerek yokmuş değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri